Jusu nurodytuose tinklapiuose atradau savo svajoniu torciuka
QUOTE(Asarele @ 2006 11 27, 18:27)
Jusu nurodytuose tinklapiuose atradau savo svajoniu torciuka
Bjaurus, kaip ir tavo avataras Sorry
QUOTE(Semi Sweet @ 2006 11 27, 19:40)
Bjaurus, kaip ir tavo avataras Sorry
nereikia atsiprašinėt, tavo avataras ne geresnis
QUOTE(Asarele @ 2006 11 27, 18:42)
nereikia atsiprašinėt, tavo avataras ne geresnis
Aciukas Visada sakau, kad jau geriau karti tiesa, nei saldus melas
Mes uzsakinejome tortus "Elguvoje". Visi LABAi gyre. Tortai buvo sviezi, nerealiai skanus. Dareme, kad itiktume ivairiu skoniu megejams: 3 skirtingus aukstus (jogurtini melyniu, sokoladini, su aguonom). Puoseme gyvom gelem:)Atrode labai vestuviskai:))ir naturaliai:)
QUOTE(tewux @ 2007 01 02, 21:18)
su naujais metais , damos.
jei kam skruzdėlyno prireiks - drąsiai kreipkitės.
namie žmona kepa , skanūs ,švieži, medaus nemažai. ir t.t
jei kam skruzdėlyno prireiks - drąsiai kreipkitės.
namie žmona kepa , skanūs ,švieži, medaus nemažai. ir t.t
o kokiam cia mieste
Aš tai tortą dariausi Bijoloj nusinešiau šitą foto, radau dar pas juos vieną su gražiais raštais ( nes tokių kaip čia niekas man nebūtų raitęs ) ir gavosi superinis tortukas (tiesa bantus dariau valgomus, o vietoj broškių smulkias gėlytes) nerealus pati negalėjau atsistebėti grožiu
QUOTE(majami @ 2007 01 13, 15:44)
Aš tai tortą dariausi Bijoloj nusinešiau šitą foto, radau dar pas juos vieną su gražiais raštais ( nes tokių kaip čia niekas man nebūtų raitęs ) ir gavosi superinis tortukas (tiesa bantus dariau valgomus, o vietoj broškių smulkias gėlytes) nerealus pati negalėjau atsistebėti grožiu
Na labai jau prabangus torciukas as irgi bijoloj planuoju uzsakyti vestuvini torta, noreciau puosto gyvom gelem O kada pries vestuves tu uzsakinejai,na pries kiek laiko?
QUOTE(Joa @ 2007 01 13, 17:07)
Na labai jau prabangus torciukas as irgi bijoloj planuoju uzsakyti vestuvini torta, noreciau puosto gyvom gelem O kada pries vestuves tu uzsakinejai,na pries kiek laiko?
Berods prieš savaitę jei gerai prisimenu