Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

Jusu nurodytuose tinklapiuose atradau savo svajoniu torciuka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asarele @ 2006 11 27, 18:27)
Jusu nurodytuose tinklapiuose atradau savo svajoniu torciuka  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Bjaurus, kaip ir tavo avataras ax.gif Sorry smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2006 11 27, 19:40)
Bjaurus, kaip ir tavo avataras  ax.gif Sorry  smile.gif

nereikia atsiprašinėt, tavo avataras ne geresnis
Atsakyti
QUOTE(Asarele @ 2006 11 27, 18:42)
nereikia atsiprašinėt, tavo avataras ne geresnis

Aciukas 4u.gif Visada sakau, kad jau geriau karti tiesa, nei saldus melas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes uzsakinejome tortus "Elguvoje". Visi LABAi gyre. Tortai buvo sviezi, nerealiai skanus. Dareme, kad itiktume ivairiu skoniu megejams: 3 skirtingus aukstus (jogurtini melyniu, sokoladini, su aguonom). Puoseme gyvom gelem:)Atrode labai vestuviskai:))ir naturaliai:)
Atsakyti
Sventeme nedidmiestyje - radom privaciai sakocius gaminancia moteriske bei nedidele tortus kepancia imonele - ir pigiau ir skaniau - gautas rezultatas pranoko lukescius smile.gif
Atsakyti
su naujais metais , damos. 4u.gif
jei kam skruzdėlyno prireiks - drąsiai kreipkitės.
namie žmona kepa , skanūs ,švieži, medaus nemažai. ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tewux: 02 sausio 2007 - 20:19
QUOTE(tewux @ 2007 01 02, 21:18)
su naujais metais , damos.  4u.gif
jei kam skruzdėlyno prireiks - drąsiai kreipkitės.
namie žmona kepa , skanūs ,švieži,  medaus nemažai. ir t.t

o kokiam cia mieste g.gif
Atsakyti
skruzdelynai prie kauno, garliavoje
Atsakyti
Aš tai tortą dariausi Bijoloj nusinešiau šitą foto, radau dar pas juos vieną su gražiais raštais ( nes tokių kaip čia niekas man nebūtų raitęs ) ir gavosi superinis tortukas (tiesa bantus dariau valgomus, o vietoj broškių smulkias gėlytes) thumbup.gif nerealus pati negalėjau atsistebėti grožiu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2007 01 13, 15:44)
Aš tai tortą dariausi Bijoloj nusinešiau šitą foto, radau dar pas juos vieną su gražiais raštais ( nes tokių kaip čia niekas man nebūtų raitęs ) ir gavosi superinis tortukas (tiesa bantus dariau valgomus, o vietoj broškių smulkias gėlytes) thumbup.gif  nerealus pati negalėjau atsistebėti grožiu  wub.gif
user posted image

Na labai jau prabangus torciukas bigsmile.gif as irgi bijoloj planuoju uzsakyti vestuvini torta, noreciau puosto gyvom gelem wub.gif O kada pries vestuves tu uzsakinejai,na pries kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 01 13, 17:07)
Na labai jau prabangus torciukas  bigsmile.gif as irgi bijoloj planuoju uzsakyti vestuvini torta, noreciau puosto gyvom gelem  wub.gif O kada pries vestuves tu uzsakinejai,na pries kiek laiko?

Berods prieš savaitę jei gerai prisimenu mastau.gif
Atsakyti