nepyk velkom1, bet nelabai, jau labai birbiziuotas...
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 11 19, 17:25)
Man tai asmeniškai nei vienas nepatinka , kažkokie dirbtiniai atrodo ir vaikiški ar kaip čia dar kitaip išsireiškus
QUOTE(Semi Sweet @ 2006 11 19, 23:55)
Man tai asmeniškai nei vienas nepatinka , kažkokie dirbtiniai atrodo ir vaikiški ar kaip čia dar kitaip išsireiškus
aha pritariu.. atrodo kaip plastmasinei.. net neikasi
Sveciai labai isgyre Mazosios ragaines tortu skoni
QUOTE(Semi Sweet @ 2006 11 19, 22:55)
QUOTE(Myja @ 2006 11 19, 23:49)
aha pritariu.. atrodo kaip plastmasinei.. net neikasi
nu cia skonio reikalas, o del ikandimo, tai matos, kad neteko vagyt tortu su glaistu... man labai pvz. nepatinka tortai su gulbem, ziedais ir cukraus pudros kremo putesiais...
Va va cia tai pataikyta i mano minti Noriu ryskaus zaismingo ir vasarisko torto!
torciukas
Na musu tai toks torciukas buvo, uzsisakinejome Bijoloje. Sakotis irgi buvo is ten, na o Simtalapis (du sujungti ziedai) buvo is Gulbinienes
Niam, niam tema:)
Jaučiuosi truputi pasimetusi. Vestuvinio torto man dar nereikia, bet reikia nuogos moters formos torčiuko . Kaip manote ar galiu bet kurioj kepyklėlėj bandyti dėl tokio tartis, ar yra kažkurios, kurios būtent tokius "kitokius" tortus daro? O jei jis dar valgomas būtų, tai visai pasaka. Gal turit ką Vilniuje rekomenduoti?
Jaučiuosi truputi pasimetusi. Vestuvinio torto man dar nereikia, bet reikia nuogos moters formos torčiuko . Kaip manote ar galiu bet kurioj kepyklėlėj bandyti dėl tokio tartis, ar yra kažkurios, kurios būtent tokius "kitokius" tortus daro? O jei jis dar valgomas būtų, tai visai pasaka. Gal turit ką Vilniuje rekomenduoti?