Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

nepyk velkom1, bet nelabai, jau labai birbiziuotas...
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 11 19, 17:25)
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image

Man tai asmeniškai nei vienas nepatinka schmoll.gif , kažkokie dirbtiniai atrodo ir vaikiški ar kaip čia dar kitaip išsireiškus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2006 11 19, 23:55)
Man tai asmeniškai nei vienas nepatinka  schmoll.gif , kažkokie dirbtiniai atrodo ir vaikiški ar kaip čia dar kitaip išsireiškus  ax.gif

aha pritariu.. atrodo kaip plastmasinei.. net neikasi biggrin.gif
Atsakyti
Sveciai labai isgyre Mazosios ragaines tortu skoni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2006 11 19, 22:55)
Man tai asmeniškai nei vienas nepatinka  schmoll.gif , kažkokie dirbtiniai atrodo ir vaikiški ar kaip čia dar kitaip išsireiškus  ax.gif

QUOTE(Myja @ 2006 11 19, 23:49)
aha pritariu.. atrodo kaip plastmasinei.. net neikasi biggrin.gif

nu cia skonio reikalas, o del ikandimo, tai matos, kad neteko vagyt tortu su glaistu... man labai pvz. nepatinka tortai su gulbem, ziedais ir cukraus pudros kremo putesiais...
Atsakyti
user posted image
Va va cia tai pataikyta i mano minti clap.gif thumbup.gif Noriu ryskaus zaismingo ir vasarisko torto!
Atsakyti
torciukas
Atsakyti
Na musu tai toks torciukas buvo, uzsisakinejome Bijoloje. Sakotis irgi buvo is ten, na o Simtalapis (du sujungti ziedai) buvo is Gulbinienes
Atsakyti
Niam, niam tema:)smile.gif

Jaučiuosi truputi pasimetusi. Vestuvinio torto man dar nereikia, bet reikia nuogos moters formos torčiuko ax.gif . Kaip manote ar galiu bet kurioj kepyklėlėj bandyti dėl tokio tartis, ar yra kažkurios, kurios būtent tokius "kitokius" tortus daro? O jei jis dar valgomas būtų, tai visai pasaka. Gal turit ką Vilniuje rekomenduoti?

Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 11 24, 17:27)

galėtų būti papuoštas gyvomis gėlėmis wub.gif
Atsakyti