Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(maziulele @ 2006 10 25, 10:41)
isivaizduoju koks turetu buti tortas lotuliukas.gif , o tu pabandyk alytuje pasiklausineti, gal kas gamina ir kartu atveza mirksiukas.gif

Reikes. bet Lietuvoje busiu tik pries pat Kaledas. Bet tada jau reikes vaziuoti i Alytu ir klausineti. Gal dar ir pas Gulbiniene ir Bijoloje reikes paklausti. Jau as geriau sumokesiu uz atvezima, nei rizikuosiu pati vezti .
Atsakyti
mes atsivezeme patys,vaziavo mano vyras su mano mama, ir parveze, nieko neatsitiko. mes uzsisakem pas gulbiniene, labai skanus tortai beje ten, o pries uzsisakydami, mes isragavome ir tada nusprendeme, zinoma tortas turi buti tvirtas, todel manau jums tikrai nerekomenduos slapiu labai, ir kaip pavyzdziui yra tks tortas vysniukas(labai skanus) tikrai neleis deti.
Atsakyti
Akims paganyti ir idėjų pasigaudyt mirksiukas.gif
http://weddings.thek...HPdate=20061027
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2006 10 28, 10:21)
Akims paganyti ir idėjų pasigaudyt  mirksiukas.gif
http://weddings.thek...HPdate=20061027

nu man tai jie visi tokie holivudiniai schmoll.gif
Atsakyti
as buvau uzsisakius bijoloj. smile.gif tikrai fantastiski torati thumbup.gif ir i vieta nuveze nemokamai nors gerokai uz kauno buvo thumbup.gif na ideciau foto tik nelabai moku tai padaryt blush2.gif bet tortas tai tikrai buvo ir skanus ir grazus bent jau man ir mano sveciams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dygliuke @ 2006 11 02, 18:06)
as buvau uzsisakius bijoloj.  smile.gif  tikrai fantastiski torati thumbup.gif  ir i vieta nuveze nemokamai nors gerokai uz kauno buvo  thumbup.gif  na ideciau foto tik nelabai moku tai padaryt  blush2.gif  bet tortas tai tikrai buvo ir skanus ir  grazus bent jau man ir mano sveciams biggrin.gif

atsiusk man i dembickyte@yahoo.com ir as ikelsiu cia bigsmile.gif

nes cia nuotraukytes leidzia kelti kai esi prirasiusi 100 zinuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi užsisakinėjome Bijoloje, sakyčiau gana neblogas tortas buvo trijų aukštų svėrė maždaug 6 kg ir dar pas juos šakotį ėmėme apie 4 kg svėrė tai už viską sumokėjome 321Lt tiesa į tai jau įskaičiuotas atvežimo mokestis jie už kilometra skaičiuoja po 1,5Lt pas mus 22km buvo už Kauno
Atsakyti
QUOTE(Blizgute @ 2006 11 03, 00:21)
Mes irgi užsisakinėjome Bijoloje, sakyčiau gana neblogas tortas buvo trijų aukštų svėrė maždaug 6 kg ir dar pas juos šakotį ėmėme apie 4 kg svėrė tai už viską sumokėjome 321Lt tiesa į tai jau įskaičiuotas atvežimo mokestis jie už kilometra skaičiuoja po 1,5Lt pas mus 22km buvo už Kauno

tai kaip cia dabar suprasti g.gif vieni moka uz atvezima, o kitiems pristato nemokamai g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 11 03, 00:43)
tai kaip cia dabar suprasti g.gif vieni moka uz atvezima, o kitiems pristato nemokamai g.gif  doh.gif

Man tai irgi kazkaip keistai pasirode g.gif
Atsakyti
tai mum irgi sake kad 1.5 lt uz kilometra bet mes emem 5 tortus (nes pamerges ir pirsliene uzsisake ten pat) tai susitarem kad atveztu nemokamai smile.gif manau ten su jais deretis reik. nes ta sodyba buvo 60km uz kauno
Atsakyti
QUOTE(Blizgute @ 2006 11 02, 22:21)

Ga galetum nuotraukyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 11 04, 14:39)
Ga galetum nuotraukyte 4u.gif

Gal gali parasyti savo e-mailo adresa, NELEIDZIA man failo prisegti per didelis blush2.gif
Atsakyti