Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(mikyta @ 2006 10 06, 19:57)
bijolos tortus daug kas giria, bet ne is vieno zmogaus girdejau, kad jie puosia tikrai graziai, bet del skonio tai daug kam Gulbinienes tortai geriausi.
mes emem du tortus ir sakocius butent is Gulbinienes firmos. uz atvezima mokejom 10lt, taigi nereikejo niekam sukt galvos del pristatymo smile.gif
sakociai nerealiai skanus, geresniu neisivaizduoju, o tortai irgi liuks buvo!
as pati nemegstu, bet visi labai gyre, o papuosta tikrai graziai buvo. jaunuju tortas buvo 3 aukstu apie 5kg ir kainavo 130lt, kitas buvo uosvienes tortas ir ji valgem antra diena smile.gif taigi jie graziai derejo tarpusavyje, bet mes nusprendem savo torto nedeti ant stalo, ji isveze po 12val su tokiom tipo saltom ugnelem. atrode liuks ir nereikejo bijoti, kad koks dede atsipjaus musu torto pirmiau uz mus mirksiukas.gif

nekarta maciau vestuvese kai prieina dedule ir pradeda valgyti jaunuju torta. doh.gif nesuprantu, negi neispruse tokie zmones, nezinantys kad jaunuju torciuka prapjauna patys jaunieji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 10 06, 19:10)
Gal nuotraukyte galetum ir truputi placiau ax.gif  ax.gif

Na niekaip man neikelia foto nieko nesuprantu nors ir sumazinau iki leidziamo dydzio ir vistiek neikelia verysad.gif
Atsakyti
atsiusk man i v.dembickyte@sviesa.lt

ir pabandysiu as ikelti, gal iseis mirksiukas.gif
Atsakyti
NIUKSE vestuvinis torciukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 10, 17:51)
NIUKSE vestuvinis torciukas

user posted image

Oi kaip dekavoju tau maziulele!! clap.gif Taip norejau pasidziaugti su jum visom bet kazkodel neikeldavo man tos nuotraukos nors tuka g.gif Tai va Bijola iskepe tuos keturis tortus skirtingu skoniu ir tuos papuosimo israizymus padare kaip ir mano sukneles neriniu rastai,o Mano floriste kur visas geles vestuvems dare papuose gyvom rozem.
sita torto ideja parsiveziau is vestuviu parodos londone parodziau nuotrauka Bijoloj ir kartu su floristes pagalba sukure ta grozi wub.gif
Echh...kaip noreciau dar gabaleli atsipjauti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(niukse @ 2006 10 10, 18:07)
Oi kaip dekavoju tau maziulele!! clap.gif Taip norejau pasidziaugti su jum visom bet kazkodel neikeldavo man tos nuotraukos nors tuka g.gif Tai va Bijola iskepe tuos keturis tortus skirtingu skoniu ir tuos papuosimo israizymus padare kaip ir mano sukneles neriniu rastai,o Mano floriste kur visas geles vestuvems dare papuose gyvom rozem.
sita torto ideja parsiveziau is vestuviu parodos londone parodziau nuotrauka Bijoloj ir kartu su floristes pagalba sukure ta grozi wub.gif
Echh...kaip noreciau dar gabaleli atsipjauti rolleyes.gif

O ten ant sekancio staliuko pamergiu torciukas irgi is Bijolos dera prie musiskio rolleyes.gif
Atsakyti
Ir kiek tau tas grozis kainavo idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 10 10, 15:09)
Tai va Bijola iskepe tuos keturis tortus skirtingu skoniu ir tuos papuosimo israizymus padare kaip ir mano sukneles neriniu rastai,o Mano floriste kur visas geles vestuvems dare papuose gyvom rozem.

bigsmile.gif Nieko sau bigsmile.gif bigsmile.gif O aš žiūrėjau žiūrėjau ir mąsčiau sau - negi ir tos gėlės valgomos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dar klausimėlis ne į temą blush2.gif : ar daug kainuoja pasisamdyti floristę su visom gėlėm? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 10, 18:16)
Ir kiek tau tas grozis kainavo idomu g.gif

[quote=bum,2006 10 10, 18:20]
bigsmile.gif Nieko sau bigsmile.gif bigsmile.gif O aš žiūrėjau žiūrėjau ir mąsčiau sau - negi ir tos gėlės valgomos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dar klausimėlis ne į temą blush2.gif : ar daug kainuoja pasisamdyti floristę su visom gėlėm? 4u.gif
[/quote
Uz pati torta sumokejau 200lt nes svorio nemazai susidare per keturis aukstus ir viena aukstas buvo Viktorijos tortas kuris labai sunkus ir palyginus labai brangus bet mano megstamiausias rolleyes.gif O puosimo gelem kaina priklause kiek ziedu sueis i papuosimakad pilnai uzsidengtu tarpaitai sake apie 60 roziu suejo bet mes visas geles skaiciavom i bendra nes ji ir puokstes salei dare ir pulkui ir masinai ir ziedlapiu raudonu diziausia krepsi paruose.
Na nors ir ne itema mums kainavo650lt visos geliu kompozicijos.manau kad ne tiek ir daug juolab kad geliu buvo tikrai daug.
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 10 10, 12:14)
Na niekaip man neikelia foto nieko nesuprantu nors ir sumazinau iki leidziamo dydzio ir  vistiek neikelia verysad.gif

Niukse, torciukas wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hun: 10 spalio 2006 - 16:35
QUOTE(Hun @ 2006 10 10, 19:34)
Niukse, torciukas  wub.gif  thumbup.gif    thumbup.gif

Asiu 4u.gif ax.gif Cia buvo mano svajoniu torciukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 05, 12:34)
o kokios firmos gali torta pristatyti i vieta? g.gif

Jei svesite Vilniuje tai" Mazojo ragaine" pristato i vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 10 10, 18:32)
Asiu 4u.gif  ax.gif Cia buvo mano svajoniu torciukas wub.gif

O gal gali pasakyti su kokia konditere derinai savo tortuka Bijoloje?
As ten buvau uzsakius tortuka krisktynu pagal ju kataloga tai man padare visiskai ne toki kaip nuotraukoje buvo, man padare ji negrazu doh.gif taidabar as labai bijausi su ta Bijola..nors tortas buvo skanus cool.gif
Atsakyti