Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(welkom1 @ 2006 09 28, 16:45)

Sitas tai pats geriausias vestuvems lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ypac bobutes butu patenkintos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 09 28, 15:53)

o vat sitas tortukas man labai labai grazutis wub.gif as ji jau seniai nuziurejus ir is jo savajam tortui ruosiuosi "pasiskolinti" tas ramuneles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 09 28, 16:27)
Miles o koks cia tortas ir kas jo viduje, tikrai labai skaniai atrodo  wub.gif

Cia mums dare restorane Naujasis Vilnius, kur ir sventem vestuves. Siaip buvo dvieju skoniu, vienas toks labai lengvas, kaip ir jogurtinis su vaisiais. Kita dalis buvo su tamsiu biskvitu.
Atsakyti
Grazus torciukai slepiasi cia
Papildyta:
tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Stai mano tortukas man jis labai grazus smile.gif rozytes gyvos thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2006 09 30, 08:55)
Stai mano tortukas man jis labai grazus smile.gif rozytes gyvos thumbup.gif
user posted image

Vysniuke thumbup.gif thumbup.gif essen.gif
Tai pasakok kur ir kaip mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Visniuke, labai grazus torciukas, beje ar jis skanus buvo? maciau vakar toki tortuka pas Hana, gedimino prospekte, tai man labai idomu, kiek kg tavo tortukas buvo, nes as kai pasakiau, kad man reikalingas tik kokiu 4 niu maximum 5 kg, tai man sake, kad nelabai tada toki gali padaryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber722: 30 rugsėjo 2006 - 11:22
Jis is "Mazosios ragaines" buvo kazkur apie 6kg.Labai skanus buvo, vienas buvo riesutinis kitas vysninis smile.gif ,kainavo kazkur apie 150lt kartu su gelem nes geles kainavo 30lt.
Aciu visoms uz gerus zodelius wub.gif man jis taip pat superinis thumbup.gif
Atsakyti
[quote=welkom1,2006 09 29, 15:49]
Grazus torciukai slepiasi cia
Papildyta:

Labai geru ideju thumbup.gif Tik ar nunesus paveiksleli tokius padarytu g.gif unsure.gif
Atsakyti
konditerių čempionato tortų dekoravimas
UAB "Nokardas"
"Maisto fabrikas" kainos
Musu Lietuva įmonių katalogas
Tortai kt. forumo
Vestuviniai tortai

Papildyta:
skanumelis
Super torciukas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mes vestuvini torciuka issirinkome Elguvoj. Labai graziai buvo padarytas - triju aukstu, papuostas gyvom sviesiai rausvom gelytem, pats baltas, dar karoliukais buvo papuostas, o ant gelyciu - net dirbtiniai rasos laseliai (zele skonio) tongue.gif gaila, atskiros torciuko nuotraukytes neturiu. Kainavo 183 Lt, cia jau su gelem kaina. Minusas, kad reikia patiem nugabenti ta grozi i baliaus vieta, tai siek tiek neramu buvo, kad nesugadintume kaip nors, nes juk nesupakuota duoda.. na bet sugebejom nuvezti be nuotykiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė.K @ 2006 10 03, 23:44)
Mes vestuvini torciuka issirinkome Elguvoj. Labai graziai buvo padarytas - triju aukstu, papuostas gyvom sviesiai rausvom gelytem, pats baltas, dar karoliukais buvo papuostas, o ant gelyciu - net dirbtiniai rasos laseliai (zele skonio)  tongue.gif gaila, atskiros torciuko nuotraukytes neturiu. Kainavo 183 Lt, cia jau su gelem kaina. Minusas, kad reikia patiem nugabenti ta grozi i baliaus vieta, tai siek tiek neramu buvo, kad nesugadintume kaip nors, nes juk nesupakuota duoda.. na bet sugebejom nuvezti be nuotykiu  rolleyes.gif

gerai kad be nuotykiu, jauciu su drebancia sirdim as ji vesciau doh.gif
Atsakyti