Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

Tortukas- nerealus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
vien del grozio - supratau, kur jau uzsakinesiu smile.gif
Aciu labai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikute Dikse,
Norėčiau pasiteirauti kiek kg tavo torčiukas ir kiek kainavo?Labai gražus thumbup.gif

O aš jau ir nebežinau kur užsakinėti verysad.gif nes tokios kainos,kad baisu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė2 @ 2006 08 26, 22:08)
Sveikute Dikse,
Norėčiau pasiteirauti kiek kg tavo torčiukas ir kiek kainavo?Labai gražus  thumbup.gif

O aš jau ir nebežinau  kur užsakinėti  verysad.gif nes tokios kainos,kad baisu g.gif

Sveika.. mūsų tortukas buvo apie 5-6 kg (čia tokio kiekio per akis buvo 40 žmonių), be to, tą viršutinį mažąjį tortuką net namo parsivežėme.. ax.gif
O kainavo jis 153.25 Lt.. rolleyes.gif Sakyčiau visai normaliai.. g.gif smile.gif
Atsakyti
O kada jus uzsisaket torta "Bijoloj" g.gif Kaip anksti pries vestuves?
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 08 27, 11:36)
Sveika.. mūsų tortukas buvo apie 5-6 kg (čia tokio kiekio per akis buvo 40 žmonių), be to, tą viršutinį mažąjį tortuką net namo parsivežėme..  ax.gif
O kainavo jis 153.25 Lt..  rolleyes.gif Sakyčiau visai normaliai..  g.gif  smile.gif

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hun: 24 rugsėjo 2006 - 21:44
as dar prie tortu ir saldumynu temos noreciau issiaiskinti kiek isviso reikia vestuvems tortu ir saldumynu prisipirkt,jeigu planuojam 50 zmoniu? g.gif

Ir ar vestuviniu tortu kainos siek tiek didesnes,negu paprastu?

Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 09 25, 22:55)
as dar prie tortu ir saldumynu temos noreciau issiaiskinti kiek isviso reikia vestuvems tortu ir saldumynu prisipirkt,jeigu planuojam 50 zmoniu? g.gif

Ir ar vestuviniu tortu kainos siek tiek didesnes,negu paprastu?

na, aisku, jaunuju tortas reikalingas, ir as panasiam kiekiui pirksciau du didelius sakocius ir daryciau is vaisiu kokia didele grazia verinuku lekste. manau, pakaktu is jaunuju puses. vistiek bus pamergiu tortai ir pirslienes karvojus... aisku, jei vestuves su siom tradicijom...

o del kainu, tai kazkuri mergaite pries kazkiek laiko minejo, kad viena diena skambino i viena firma ir klause, kiek kilogramas sventinio torto. sekancia diena skambino ir klause, kiek kilogramas vestuvinio torto. abu kartus klause apie ta pati torta, koki nepamenu, tarkim, pvz. napoleona lotuliukas.gif ir kaina skyresi 10lt uz kilograma! doh.gif tarkim, sventinio kilogramas 18lt, tai vestuvinio 28lt. o be to, reikia nepamirsti, kad daug firmu sviesiu glaistu aplietu tortu kilogramo kaina padidina 10lt. taigi, sviesiu glaistu puosto vestuvinio torto kaina gautusi siuo atveju jau 38lt doh.gif

kadangi mano svajoniu tortas siek tiek nevisai tradicinis, na, balto glaisto, bet su daug mazuciu ramuniu, tai tikiuos praslisti uzsakydama ji kaip pvz, krikstynu torta... blush2.gif tada gal kaina nebus tokia ziauri... blush2.gif truputi ne i tema, bet: tarkim, issinuomoti vyrui ta pati kostiuma vestuvems ir pvz., vaiko krikstynoms ar firmos vakareliui kaina nuomos punktuose skiriasi apie 100 - 150lt doh.gif
Atsakyti
doh.gif Man tai irgi norisi tada apgaudineti firmas, kad tai ne vestuvems... tortas, kostiumas ar puokste...
mad.gif Kodel prekybininkai taip naudojasi vestuviu pavadinimu... VA del to ir brangu vestuves kelti... unsure.gif
Atsakyti
O as Bijola noriu pasiskusti sad.gif uzsakinejau torta (aciu dievui ne vestuvems) pagal ju kataloga ir prasiau kad man padarytu toki kaip nuotaukoje parodyta su didelem gelem ir pan. o padare visiskai ne taip geles mazutes kaip zirniukai, visi kiti papuosimai tiesiog tragiski doh.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
Cia musu tortukas wub.gif Man labai skanus buvo. Uz 5 kg sumokejau 99 litus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hamid: 27 rugsėjo 2006 - 15:22
mirksiukas.gif ax.gif
Papildyta:
hamid, grazus tavo tortukas wub.gif , bet as noreciau kad maniskis buta biski spalvotas, na kad gelytes butu rozynes ar vysnines spalvos
Papildyta:
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo welkom1: 27 rugsėjo 2006 - 15:23