Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

o mes tai dar nezinom kur ta torta ir koki uzsakyt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2006 08 17, 18:09)
Apie tortus: Kai uzsakinejau savo torta,tai net iki gamybos vadovo daejom... doh.gif Nes kaune atsilikimas totalus  doh.gif Jie negali padaryti keturkampiu tortu...o puosti su gelem net atsisake...atseit brangu blink.gif ....o as jiems aiskinu kad man dzin as mokesiu kiek reikes,tai vis tiek nesileido i kalbas  blink.gif

Turiu patirties tiek su bijola tiek su Alkava.Man asmeniskai nei vienos firmos neskanus.Bijolos tik labiau glaisto dirbtinumas jauciasi.

Beje puosiau gyvom gelem,samdziau floriste.

QUOTE(Ausrytia @ 2006 08 17, 20:13)
kaaa???  blink.gif  blink.gif  blink.gif tai kaip as pasidarysiu savo svajoniu torta? ten jis visas is mazu keturkampiu dovaneliu  doh.gif  verysad.gif

Ramiakas tiktai.. nereikia ateit ir priskiesti čia nesąmonių.. smile.gif Aš užsisakiau Bijoloj.. tai ir kvadratinius daro.. ir kokius tik nori.. o ir gyvom gėlėm papuošia.. pas mane gyvom puoštas buvo.. tai nei floristės nereikėjo... doh.gif Viskas čia normaliai.. ir padaro tikrai pagal visus pageidavimus.. smile.gif Ir stovas labai čiotkas bujvo.. ir atvežė į vietą laiku, ir trijų skirtingų skonių buvo.. nu nerealiai skanu buvo.. wub.gif O ir šiaip viskas fainiai buvo.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 08 23, 15:20)
Ramiakas tiktai.. nereikia ateit ir priskiesti čia nesąmonių.. smile.gif Aš užsisakiau Bijoloj.. tai ir kvadratinius daro.. ir kokius tik nori.. o ir gyvom gėlėm papuošia.. pas mane gyvom puoštas buvo.. tai nei floristės nereikėjo...  doh.gif Viskas čia normaliai.. ir padaro tikrai pagal visus pageidavimus.. smile.gif Ir stovas labai čiotkas bujvo.. ir atvežė į vietą laiku, ir trijų skirtingų skonių buvo.. nu nerealiai skanu buvo..  wub.gif O ir šiaip viskas fainiai buvo..  rolleyes.gif

Tai tau pasiseke tada, nes man Bijola sumaise uzsakyma ir atveze ne mano torta o visiska pieva. Vestuvese aisku buvo ne iki aiskinimosi. O kai atejau jau po vestuviu aiskintis, tai dar pasiule primoketi 20 lt, nes tipo ta kuri man per klaida atveze buvo sunkesnis mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif Na as aisku pasakiau ka apie tai manau. Bet pikta, nes tai mano vestuviu tortas, turejo but skanus ir grazus o atveze kazkoki balzgana su dirbtinu keliu cm glajumi ir elementaria sudetim, o mano turejo bus skanus su tiramisu kremu ir t.t. Zodziu Bijola esu laaabai nusivilus, tai kad panos su pristatymais atsagiai nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanulka: 23 rugpjūčio 2006 - 14:34

Mano tortas taip pat buvo is Bijolos (Kaune, Kreves pr.), likau 100% patenkinta. Viska padare puikiai, papuose graziai, kaip as norejau,nu ciki thumbup.gif
O del skanumo: man buvo paduotas sarasas su tortu aprasymu ir kainom, t.y is ko padarytas (morenginis, sokaladinis, vaisinis, koki tik nori) ir t.t., issirinkom su vyru pagal savo skonius, likom patenkinti.
Kaina tiko, laiku atveze, vis gerai su ta Bijola...
Bet tai kiek zmoniu tiek ir nuomoniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 08 23, 15:20)
Ramiakas tiktai.. nereikia ateit ir priskiesti čia nesąmonių.. smile.gif Aš užsisakiau Bijoloj.. tai ir kvadratinius daro.. ir kokius tik nori..

net lengviau atsipuciau... karsta.gif
Atsakyti
Sveikutes, padekite busimai nuotakai -
is Gulbinienes tai tikrai nenoriu, neskanus man ten visai...na gal tik Konkorezis.
O kas girdeje apie Alkavos vestuvinius tortus? Kiek mazdaug vidutiniskai kainuoja 4 kg. tortas su papuosimu?

O apie Bijolos tortus - nieko nezinau blink.gif nesu net ragavus...bet ju labai grazus verysad.gif
Atsakyti
as taip pat prisiskaiciau jusu patarimu ir ...paskambinau (buvau ir nuvaziavusi) i Bijola ir i Alkava (kad cia tortai thumbup.gif -seniai aisku). mane domino kaina. tai gavosi taip kad as uz 8 kg torta Alkavoje sumokeciau tik 20 lt brangiau. g.gif pasirinkau iskart Alkava. nes kaip teisingai viena forumiete rase, nelabai grazi apdaila Bijolos tortu. as taip pat pastebejau ju internetineje svetaineje.
Atsakyti
QUOTE(saldute @ 2006 08 25, 00:22)
as taip pat prisiskaiciau jusu patarimu ir ...paskambinau  (buvau ir nuvaziavusi) i Bijola ir i Alkava (kad cia tortai  thumbup.gif -seniai aisku). mane domino kaina. tai gavosi taip kad as uz 8 kg torta Alkavoje sumokeciau tik 20 lt brangiau. g.gif pasirinkau iskart Alkava. nes kaip teisingai viena forumiete rase, nelabai grazi apdaila Bijolos tortu. as taip pat pastebejau ju internetineje svetaineje.

as tai manau, kad nesvarbu kuri imone, ar alkava, ar bijola, ar dar kokia fabijola - visos sugebetu padaryti koki nori tortuka, tik reikia gerai nupasakoti, nuneshti jiems noimo torto foto, ir nepatingeti pavargti ir viskas.. keliais puuslapiais ankschiau buvau idejusi savo tortuka, kuri gamino Bijola.. na man asmenishkai, jis visai grazus. O, beje, rashta tortui paemiau ish Bijolos tinklapio(nuo kito "negrazaus" torto), kad jiems butu papraschiau zuprasti, kokio rashto mes norime...
Del skoniu - taip pat pasielgeme labai pragmatishkai - nusipirkome keliu skirtingu tortu po gabaleli ir surengem degustacija. Taip per pacias vestuves torto skonis nebuvo siurprizas ax.gif
Atsakyti
Visiskai sutinku su Hasiuku, gali pati sugalvoti savo torta ir nunesti parodyti, o padarys ar nepadarys......visada galima rasti kompromisa
Alkavos tortai, man asmeniskai, NESKANUS schmoll.gif nu ir kas, kad as nunesiu ir parodysiu kaip noriu, kad mano tortas atrodytu ir butu papuostas, jie sutiks padaryti, bet tai skonis torto nesikeicia g.gif

O siaip pagal internetini Bijolos puslapi siulyciau tikrai nesusidaryti nuomones, jie tik rodo pvz. Galu gale, galima issirinkti torta ir pasakyti, kad as nenoriu tiek daug glaisto ir t.t.

Atsakyti
Čia mano tortukas.. smile.gif Nežinau kaip jums.. bet man tai ir gražus buvo.. o ir nerealiai skanus.. wub.gif

user posted image

Raudonos rožytės derintos prie mano puokštės ir raudono jaunikio kaklaraiščio.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 08 25, 15:32)
Čia mano tortukas.. smile.gif  Nežinau kaip jums.. bet man tai ir gražus buvo.. o ir nerealiai skanus..  wub.gif

Raudonos rožytės derintos prie mano puokštės ir raudono jaunikio kaklaraiščio..  rolleyes.gif

Grazus... kur kepe?

O negi Italisko sodo tortu niekas neuzsakinejo ir niekas neragavo? Patarkite ka nors, prasau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BElge: 25 rugpjūčio 2006 - 14:56
QUOTE(BElge @ 2006 08 25, 14:55)
Grazus... kur kepe?

Bijoloj užsakytas.. smile.gif
Atsakyti