gal kas iš BIJOLOS buvote šakotį užsisakiusios? nežinau kaip geriau padaryt, ar užsisakyt, ar tiesiog pardoj nusipirkt, man šiaip 2,5kg reiktų
QUOTE(LhooQ @ 2006 08 12, 17:35)
Gal kas žino, kur Klaipėdoje daro skanius tortus? Perržiūrėjau temą, tai niekur nebuvo patvirtimo, kad tikrai skanūs.
Vestuvės kuklios, bus 14 žmonių, taigi nereikia 3-aukščio torto.
Vestuvės kuklios, bus 14 žmonių, taigi nereikia 3-aukščio torto.
laaaaaaaabai skanius kepa FLAMINGO savininkas
QUOTE(Hasiukas @ 2006 08 15, 21:21)
Mes savaji tortuka uzsakinejome Fabijonishkiu Bijoloje, ir nors buvo gana nemazai nesusipratimu, kol viska suderinome galutiniu variantu likome labai patenkinti.. tortukas buvo labai skanus
o atrode va taip
[attachmentid=67401]
o atrode va taip
[attachmentid=67401]
Hasiukai, o kiek kainavo tavo tortas?
Apie tortus: Kai uzsakinejau savo torta,tai net iki gamybos vadovo daejom... Nes kaune atsilikimas totalus Jie negali padaryti keturkampiu tortu...o puosti su gelem net atsisake...atseit brangu ....o as jiems aiskinu kad man dzin as mokesiu kiek reikes,tai vis tiek nesileido i kalbas
Turiu patirties tiek su bijola tiek su Alkava.Man asmeniskai nei vienos firmos neskanus.Bijolos tik labiau glaisto dirbtinumas jauciasi.
O del torto grozio....tai Bijolai iki Alkavos dar LAabai toli.Bijolos konditeriu supratimas apie torto grozi yra tarybiniu laiku.
As alkavoj uzsakiau torta pagal savo internetini paveiksliuka ir padare analogiska,o Bijola kazkoki nei sioki nei toki....ju glazuru atspalviai net nera grazus.,dirbtini.
As lieku prie tuos nuomones,kad vestuvinis tortas butu valgomas,taciau svarbiausia GRAZUS!!! Tad tik uz alkava.Kaina mazai ten skiriasi. nuo kitu firmu,tikrai neverta taupyti.
Beje puosiau gyvom gelem,samdziau floriste.
Turiu patirties tiek su bijola tiek su Alkava.Man asmeniskai nei vienos firmos neskanus.Bijolos tik labiau glaisto dirbtinumas jauciasi.
O del torto grozio....tai Bijolai iki Alkavos dar LAabai toli.Bijolos konditeriu supratimas apie torto grozi yra tarybiniu laiku.
As alkavoj uzsakiau torta pagal savo internetini paveiksliuka ir padare analogiska,o Bijola kazkoki nei sioki nei toki....ju glazuru atspalviai net nera grazus.,dirbtini.
As lieku prie tuos nuomones,kad vestuvinis tortas butu valgomas,taciau svarbiausia GRAZUS!!! Tad tik uz alkava.Kaina mazai ten skiriasi. nuo kitu firmu,tikrai neverta taupyti.
Beje puosiau gyvom gelem,samdziau floriste.
QUOTE(belisime @ 2006 08 17, 19:09)
Apie tortus: Kai uzsakinejau savo torta,tai net iki gamybos vadovo daejom... Nes kaune atsilikimas totalus Jie negali padaryti keturkampiu tortu...o puosti su gelem net atsisake...atseit brangu ....o as jiems aiskinu kad man dzin as mokesiu kiek reikes,tai vis tiek nesileido i kalbas
kaaa??? tai kaip as pasidarysiu savo svajoniu torta? ten jis visas is mazu keturkampiu dovaneliu
Sveikos,gal žinot kas Marijampolėj skanius ,minkštus šakočius kepa?
QUOTE(Žanna @ 2006 08 17, 15:41)
Hasiukai, o kiek kainavo tavo tortas?
tiksliai nepamenu, bet kazkur nuo 150 lt. iki 165 lt. su atvezimu jau ir gelemis
QUOTE(miegutis @ 2006 08 20, 14:29)
Sveikos,gal žinot kas Marijampolėj skanius ,minkštus šakočius kepa?
Skanius minkštus kepa Panevėžio "Eglė'. Paieškok, kokioj parduotuvėj pas jus prekiauja jų produkcija ir užsisakyk
Man tai skaniausi tortai, sakociai ir kiti saldumynai is "Gulbinienes" parduotuves.
Pries tris metus savo tortuka uzsisakinejom gulbinienes firmoj. tai teko lb nusivilti skonis tortu gal ir nieko, bet jau su stovu tai isdure dave toki baisu.... nors kataloge buvo visai kitoks....
Gal kas esate ragave tortu is 'Italisko sodo'? Ar labai daug priskaiciuoja uz vestuvinius tortus?
Matai, juk pasitaiko visokiu situaciju.