Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

gal kokių penkių reikėtų, nes jis gana sunkokas. o kaip ačiū mamytėms už informaviją, mane išgelbėjot:))))
Atsakyti
su vyru uzsakynejome torta BIJOLOJE, Kaune (jau buvo pamineta) 4u.gif
svere apie 7 kg, triju aukstu, likome labai patenkinti smile.gif
Papildyta:
tiesa, kainavo apie 120 Lt
Atsakyti
QUOTE(pykciurna @ 2006 08 11, 16:41)
su vyru uzsakynejome torta BIJOLOJE, Kaune (jau buvo pamineta)  4u.gif
svere apie 7 kg, triju aukstu, likome labai patenkinti  smile.gif
Papildyta:
tiesa, kainavo  apie 120 Lt

tai dar pigiai! kaip cia tau taip gerai gavosi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pykciurna @ 2006 08 11, 17:41)
Papildyta:

paskaiciavus vienas kilogramas kainavo maziau kaip 18llt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingute***: 12 rugpjūčio 2006 - 08:28
QUOTE(Ingute*** @ 2006 08 12, 09:28)
paskaiciavus vienas kilogramas kainavo maziau kaip 18llt blink.gif

aha blink.gif pykciurna, gal suklydai? gal tortas buvo 5kg arba mokejai daugiau? nes jei tikrai tiek mokejai kiek parasei uz 7kg torta, tai nebent per pazistamus kokius... g.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kur Klaipėdoje daro skanius tortus? Perržiūrėjau temą, tai niekur nebuvo patvirtimo, kad tikrai skanūs. ax.gif
Vestuvės kuklios, bus 14 žmonių, taigi nereikia 3-aukščio torto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pykciurna @ 2006 08 11, 16:41)
Papildyta:

Atsakyti
Mes savaji tortuka uzsakinejome Fabijonishkiu Bijoloje, ir nors buvo gana nemazai nesusipratimu, kol viska suderinome galutiniu variantu likome labai patenkinti.. tortukas buvo labai skanus biggrin.gif
o atrode va taip blush2.gif

[attachmentid=67401]
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2006 08 09, 14:33)
Nežinau kur tau reikia to šimtalapio.Bet šiaip tai prie Kauno Ramučiuose super skanius šimtalapius kepa  thumbup.gif .Ten ne šiaip babytė, o firma tokia. Tai jei tau tinka, parašyk ir aš paieškosiu jų telefono ir adreso.

Jurgytia,

Man reiktu telefoo numerio to simtalapio 4u.gif , jei galima

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2006 08 15, 22:21)
Mes savaji tortuka uzsakinejome Fabijonishkiu Bijoloje, ir nors buvo gana nemazai nesusipratimu, kol viska suderinome galutiniu variantu likome labai patenkinti.. tortukas buvo labai skanus biggrin.gif
o atrode va taip  blush2.gif

[attachmentid=67401]

***** koks toratas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Va toks mano svajone smile.gif na tokia ir svajone, noreciau tokio tortuko smile.gif bet gaila man apie toki tik pasvajpti, nes pnv net nors truputi panasiu nekepa sad.gif o koks svoris jo?
Atsakyti
merginos, kaip jus zinot ar kaip skaiciuojat, kiek kg torto reikia...pas mus bus zmoniu virs 40 tai net neisivaizduoju kiek cia gramu paskaiciuoti zmogui, kad torto nebutu nei mazai ne daug g.gif ir dar, kokiu dar pyragu ar saldumynu uzsakot vestuvem? ir kokiais kiekiais? neturiu supratimo schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 16 rugpjūčio 2006 - 12:16
QUOTE(shrekiuke @ 2006 08 16, 10:11)
***** koks toratas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Va toks mano svajone smile.gif na tokia ir svajone, noreciau tokio tortuko smile.gif bet gaila man apie toki tik pasvajpti, nes pnv net nors truputi panasiu nekepa sad.gif o koks svoris jo?

Aciu - gyvas dar grazesnis buvo wub.gif dar visi galvojo, kad tos orchidejos ant jo valgomos smile.gif o svere apie 5 kg.

QUOTE(Margareta @ 2006 08 16, 12:13)
merginos, kaip jus zinot ar kaip skaiciuojat, kiek kg torto reikia...pas mus bus zmoniu virs 40 tai net neisivaizduoju kiek cia gramu paskaiciuoti zmogui, kad torto nebutu nei mazai ne daug  g.gif  ir dar, kokiu dar pyragu ar saldumynu uzsakot vestuvem? ir kokiais kiekiais? neturiu supratimo  schmoll.gif  unsure.gif

na mes ememe penkis kilogramus, nors jis nebuvo didelis, nes virshutiniai du sluoksniai buvo sunkesni, bet kiek machiau tai beveik visi valge torta ir dar liko puse apatinio sluoksniuko.. o zmoniu ish viso buvo 48 4u.gif shiaip visi dazniausiai po 100 gr. zmogeliui skachiuoja.. mirksiukas.gif
Atsakyti