Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(Saulašarė @ 2006 08 05, 20:41)
mano tortas  smile.gif

Na man sis torciukas labai paprastas, ir jei buvo darytas vestuvems, tai manau per mazas
Atsakyti
mano tortas  smile.gif

QUOTE(maziulele @ 2006 08 06, 19:04)
Na man sis torciukas labai paprastas, ir jei buvo darytas vestuvems, tai manau per mazas

na, ziurint, kiek zmoniu vestuvese... be to, lyg tai katytes tortas buvo idetas, ir ji rase, kad jis buvo 7kg blink.gif o atrode panasus i si nuotraukoje. taip kad nuotraukoj gali buti apgaulingas vaizdas. gal ir sis nemazas, ir manau, kad nedidelems vestuvems, na, kokiai trisdesimciai zmoniu kokiu 4kg torto per akis... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 08 07, 03:04)

nu šiaip jis svėrė 6kg mirksiukas.gif o vestuvėse buvo 38 žmonės, tad šio torto buvo per akis ax.gif
Atsakyti
mano tortas  smile.gif

Tai man ir pasirode kad cia kokie 4 kg, vaizdas tikrai apgaulingas doh.gif
Atsakyti
kai būna su stovu ir tie aukštai atskirti, tai ir atrodo didesnis, nors sveria mažiau nei šitas nuotraukoj.
aš jau užsisakiau lotuliukas.gif bus su stovu. beje, nelaukit net 2savaičių, nes vos priėmė užsakymą. sakė gal rugpjūčio 12, 19 d. visa Klaipėda išteka... lotuliukas.gif užsakymų daugiausia tom dienom.
Atsakyti
Mes uzsisakem Jukna ir ko firmje torta, tai sake jie uzsakimus priimineja pries keleta dienu, bet kepa vistiek is vakaro. ax.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kur vestuvėms iškeptų šimtalapį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astiniokas @ 2006 08 09, 12:14)
Gal kas žinote kur vestuvėms iškeptų šimtalapį?  g.gif

O kokiam mieste reikia tau simtalapio, zinau Alytuj kas kepa.
Atsakyti
QUOTE(astiniokas @ 2006 08 09, 12:14)
Gal kas žinote kur vestuvėms iškeptų šimtalapį?  g.gif

Nežinau kur tau reikia to šimtalapio.Bet šiaip tai prie Kauno Ramučiuose super skanius šimtalapius kepa thumbup.gif .Ten ne šiaip babytė, o firma tokia. Tai jei tau tinka, parašyk ir aš paieškosiu jų telefono ir adreso.
Atsakyti
aš irgi žinau alytuj, kur kepa, rolleyes.gif ir žiauriai skanūs bet man reikia vilniuje:((((( jau čia praradau viltis ką nors rasti. anksčiau viena forumietė tikrai buvo parašiusi, kas kepa, bet daba neberandu jos....
Atsakyti
Skanius simtalapius Vilniuje kepa "Bandeliu namai" Jasinskio g. 1 kg kaina 18 ar 19 LT, bet tikrai labai skanus, be jokiu dirbtiniu priedu ir t.t. Tik reikia uzsisakyti is anksto, manau is vakaro uztektu.
Atsakyti
QUOTE(kirmelyte @ 2006 08 09, 17:01)
Skanius simtalapius Vilniuje kepa "Bandeliu namai" Jasinskio g. 1 kg kaina 18 ar 19 LT, bet tikrai labai skanus, be jokiu dirbtiniu priedu ir t.t. Tik reikia uzsisakyti is anksto, manau is vakaro uztektu.

o tai kiek kg reiketu uzsakineti g.gif
Atsakyti