Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(ringuciukas @ 2006 02 07, 21:41)
siaip tai nieks i vestuves tortu nebesinesa kiek as zinau  schmoll.gif  ir paciai teko dalyvauti per paskutinius porametu nemazai, tai nebent kokia teta koki sakoti atnesa, o siaip sveciai tai apart dovanos nieko nenesa g.gif

Tas dalykas matyt nuo krasto ir gimines tradiciju priklauso nemazai priklauso. Bent pas mus tai kiekviena pamerge atsinese po torta (o ju buvo 5), svocia irgi karvoju turejo, sveciai tortu nesinese, atsinese dovanas ir gerimu. Nezinau kaip kitur, bet pas mus buvo taip ir kiek dalyvavau vestuvese irgi taip buvo...
Atsakyti
thumbup.gif Super skanius tortus gamina G.Zilinskienes individuali imone Kosciuskos g.10 tel 2458849 Na dar skanesniu niekur nesu valgius, o ir grooooozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AngeloAsara @ 2006 02 08, 16:47)
thumbup.gif  Super skanius tortus gamina G.Zilinskienes individuali imone Kosciuskos g.10 tel 2458849 Na dar skanesniu niekur nesu valgius, o ir grooooozis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Labas

o kur cai jei randasi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2006 02 07, 16:07)
okur ta Elguva randasi?

karoliniskese, elguvos tam klube yra parduotuvele, pasakyk,kad torto nori,nuves tiesiai i kepykla-ten netgi gamyba apziuresi mirksiukas.gif
QUOTE(ringuciukas @ 2006 02 07, 19:41)
siaip tai nieks i vestuves tortu nebesinesa kiek as zinau  schmoll.gif  ir paciai teko dalyvauti per paskutinius porametu nemazai, tai nebent kokia teta koki sakoti atnesa, o siaip sveciai tai apart dovanos nieko nenesa g.gif

Pas mus nesesi, tiesiog is anksciau atidave restoranui ir jie padejo ant saldaus stalo blush2.gif
Atsakyti
O as praeita vasara vestuvems uzsisakiau torta is UAB "Proginiai tortai", (Vilniuje), tai jie torta atveze tik labai nedaug panasu i ta, kuri zadejo - nebuvo nei is karameles pustu pauksciuku, nei skoniai nebuvo panasus, kokiu prasiau... schmoll.gif Atsargiai!
Atsakyti
o kaip jums toks vestuvinis tortas:
Atsakyti
o kaip jums toks vestuvinis tortas:
Atsakyti
Labai idomus tortas, Katyte bigsmile.gif Bet man jis labiau primena torta is jubiliejiniu sferos...
Atsakyti
Gal kas man neismanelei pasakytu, kiek tu tortu turi buti is jaunuju puses?Tik tas vienas vienintelis keliu aukstu? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Siandra @ 2006 02 11, 16:53)
Gal kas man neismanelei pasakytu, kiek tu tortu turi buti is jaunuju puses?Tik tas vienas vienintelis keliu aukstu?  blink.gif

Na taip is jaunosios puses turi buti tik tas vienas tortas... O kitus kiek zinau atsinesa pamerges ir svocia...
Atsakyti
QUOTE(Akrila @ 2006 02 08, 18:27)
Labai idomus tortas, Katyte bigsmile.gif  Bet man jis labiau primena torta is jubiliejiniu sferos...

na siaip jis buvo idetas i vestuviniu tortu skyreli is kur ji paemiau..na gal toks netradicinis jis vestuvinis tortas..

QUOTE(Akrila @ 2006 02 13, 12:26)
Na taip is jaunosios puses turi buti tik tas vienas tortas... O kitus kiek zinau atsinesa pamerges ir svocia...

na jaunoji turi tureti savo torta - nebutinai keliu aukstu...
na o pamerges ir svocia - pagal susitarima..jei tradicines tai taip, nesasi..
pas mane pamergems nereikes nestis jokiu tortu, o kadangi tokios ale kaip svocios nebus, bus tik liudininke, tai ir ji nesines...prinesa tu tortu ir paskui puse ismeti...juk zmones tike nesuvalgo...o tik tam kad isdalint paskui irgi nemanau kad reikia..
Atsakyti
Kaip gerai, nors tortais nereikes rupintis, na tik tuo vienu, nes kai pagalvoju, kiek dar visko reikes padaryt, tai... doh.gif
Atsakyti