Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

Man tai nea sad.gif
Atsakyti
O pries kiek laiko uzsakote tortus? Ir kokiu atstumu firmos atveza? Pvz., jei uzsakyciau kaune, ar man atveztu i Alytaus rajona?
Atsakyti
kalbant apie tortus, nete radau vienintelę vestuvinio torto figūrėlę, kuri man patinka wub.gif Nerealu. Gaila, kad anksčiau nebuvau mačiusi tokios... Per mažai laiko iki vestuvių liko, kad užsakymą keist ir sukti galvą, kas tokią galėtų padaryti ... Keista - visad buvau nusistačiusi prieš figūrėles ant torto... Gaila, kad tik mažą nuotrauką leidžia įkelti...
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 07 11, 16:25)
Realiai kilogramas torto kainuoja 14- 18lt. Na, max 20lt., o jei daugiau- tai tikrai nieko gudriau į jį nepridėta, tik pinigus plėšia cool.gif
Už tokį tortą duočiau 150lt. max ir nė lito daugiau

o kur kaune gaut tortu uz tokia kaina? g.gif jauciu, ne su ziburiu nerastum verysad.gif

QUOTE(zippy @ 2006 07 21, 09:53)
kalbant apie tortus, nete radau vienintelę vestuvinio torto figūrėlę, kuri man patinka  wub.gif  Nerealu. Gaila, kad anksčiau nebuvau mačiusi tokios... Per mažai laiko iki vestuvių liko, kad užsakymą keist ir sukti galvą, kas tokią galėtų padaryti ... Keista - visad buvau nusistačiusi prieš figūrėles ant torto... Gaila, kad tik mažą nuotrauką leidžia įkelti...

jetau, koks grozis wub.gif
Atsakyti
bijoloje uzsisakiau 5kilogramu torta is triju aukstu, visi skirtingu skoniu. sumokejau 170litu. manau, kad daug, bet cia tas prakeiktas papuosimas daug kainuoja... nuo vieno kg 10litu. tai va.. kad zinotumete...

Atsakyti
Aš irgi vakar užsisakiau tortuką Bijoloje.. Jura-rura, o tai tu iškart sumokėjai..?? Mums reikėjo palikti 100 lt avansą neva už padėklą.. g.gif O kiek tas tortas reziume kainuos.. tai taip ir liko neaišku... doh.gif Kaaaaažkaip keistai man ten... g.gif

Tik tiek, kad atveš į vietą žinau.. ir kad papuošimas, kaip jau ir minėta, + 10 litų prie kiekvieno kilogramo.. doh.gif O pats tortas irgi 3 skirtingų skonių.. tai vidutiniškai 1 kg kaina apie 20 litų TURĖĖĖĖTŲ gautis.. smile.gif Bus matyt.. skambinsiu kelias dienas prieš Big Day, tai žiūrėsim ką papasakos.. smile.gif
Atsakyti
mes jau uzsisakem torta, bet jie stovu (keliu aukstu) neturi, sako jei savo atnesit galim padaryt doh.gif Tai norejau paklaust, gal kuri turit nusipirkus ar zinot is kur nebrangiai gaut... Nes pvz Mazojoj Ragainej paprase 70Lt negrazinamos nuomos, tai kaip ir daugokai sakyciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 07 25, 10:11)
Aš irgi vakar užsisakiau tortuką Bijoloje.. Jura-rura, o tai tu iškart sumokėjai..?? Mums reikėjo palikti 100 lt avansą neva už padėklą.. g.gif O kiek tas tortas reziume kainuos.. tai taip ir liko neaišku... doh.gif Kaaaaažkaip keistai man ten... g.gif

Tik tiek, kad atveš į vietą žinau.. ir kad papuošimas, kaip jau ir minėta, + 10 litų prie kiekvieno kilogramo.. doh.gif O pats tortas irgi 3 skirtingų skonių.. tai vidutiniškai 1 kg kaina apie 20 litų TURĖĖĖĖTŲ gautis.. smile.gif Bus matyt.. skambinsiu kelias dienas prieš Big Day, tai žiūrėsim ką papasakos.. smile.gif

man visas tortas kainavo 185 litus. cia su atvezimu. palikau ir 100 litu uzstata uz ta stova, kuri grazinus atiduos ir uzstata. bet zinai, tik dabar susizgribau, kad man nei jokio cekio nedave, nieko...
sumokejau iskart viska, nes tipo sako, kai ji atves tai musu ne nebus... ai bala nemate..
as tai paskaiciavau, kad kg torto man gavos 24litai.
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 07 11, 16:25)
Realiai kilogramas torto kainuoja 14- 18lt. Na, max 20lt., o jei daugiau- tai tikrai nieko gudriau į jį nepridėta, tik pinigus plėšia cool.gif
Už tokį tortą duočiau 150lt. max ir nė lito daugiau

QUOTE(Ausrytia @ 2006 07 21, 23:20)
o kur kaune gaut tortu uz tokia kaina?  g.gif jauciu, ne su ziburiu nerastum  verysad.gif
jetau, koks grozis  wub.gif

na, vis dar laukiu, gal kas atsakys... negi kaune vien tik bijolos, alkavos, gulbinienes? negi nera kokios parduotuvytes, kuri keptu labai skanius tortukus ir kaina butu iki 20lt, o ne 22 - 30lt uz kilograma? doh.gif
negi kaune visur taip brangu ir negalima rasti pigiau?
verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
na, vis dar laukiu, gal kas atsakys...

Nu nea, aš nepadėsiu, ne kaunietė esu. Bet šiaip pasiklausinėk pažįstamų- gal žino kokią namudininkę kepėjėlę- kitąkart netyčia toookių perlų pasitaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 07 26, 20:46)
Nu nea, aš nepadėsiu, ne kaunietė esu. Bet šiaip pasiklausinėk pažįstamų- gal žino kokią namudininkę kepėjėlę- kitąkart netyčia toookių perlų pasitaiko  mirksiukas.gif

aha, zinau, kad pasitaiko, bet deja, esu tik girdejusi, kad taip yra, o konkreciau - nieko nezinau... kai kaunietes kalba, tai tik apie firmas, o jose labai kainos dideles. pati megstu gulbinienes tortus, jie man visada skanus, taciau ir brangoki, nes kilogramo kaina gal nuo 18 litu tokio normalesnio, na, kur ne biskvitas ir kremas su vaisiais, bet kokio ivairesnio, o jei specialaus papuosimo reikia, tai kaina 1 ar 2lt isauga uz kilograma, ir dar man rodos yra atskira kaina, jei nori balto glaisto... o vestuvems taigi ne juoduoju sokoladu tepsi...
tai va, kai isgirdau apie tortus, kuriu kaina 14 - 18lt gali buti, tai net apsidziaugiau, galvoju - va! gal ir man pasiseke karta gyvenime! pasirodo, kol kas nepasiseke verysad.gif
bet atsakymo dar laukiu... na negi visos kaunietes tortus uzsisakineja tik geriausiose firmose? g.gif
Atsakyti
o kur klaipedietės užsisako skanius tortukus ir kitus saldumynus? blush2.gif
Atsakyti