Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

maniskis buo toks, uzsakiau bijoloje, nors jis 7kg, bet toks mazokas atrodo
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 06 27, 14:18)

Tikrai koks mazas atrodo g.gif musu 7 kilu va tokio dydzio buvo 4u.gif nors kita vertus,jei sudet sluoksnius viena ant kito irgi maziukas atrodytu g.gif

Atsakyti
dabar man viskas aisku, daysiu toki kaip moshkes , noriu kad tortas butu visiems matomas ir didelis.
Atsakyti
ar labai atgyvenusios yra jaunuju skulptureles? g.gif as labai ju noreciau, o vyras sako, kad net varles ant torto geriau, nei tos skulptureles.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 09, 21:29)

lijo, kur tu tortą užsisakinėji?
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 06 27, 17:18)

labutis

na as ir noreciau Bijoloje uzsakyt, bet kazkaip nezianu, nesu dar ragavusi asju tortu. Ar patiko tau jis?? ir siaip ar nebuvo jokiu problemu?
Atsakyti
QUOTE(*Indrute* @ 2006 07 10, 13:06)
labutis

na as ir noreciau Bijoloje uzsakyt, bet kazkaip nezianu, nesu dar ragavusi asju tortu. Ar patiko tau jis?? ir siaip ar nebuvo jokiu problemu?

tortas buvo skanus ir gan grazus, likau patenkinta!

maciau majami buvo idejus foto, jos labai labai grazus buvo irgi is bijolos!
Atsakyti
Mes torta (7.5kg) ir sakocius uzsasikinejome is Gulbienienes. Tortas buvo sviezias, bet jau sakociai kokio skonio .... Superiniai, visi sveciai klause is kur pirkom smile.gif
Siaip dar patogu buvo tai kad uz 25lt viska atveze i vieta, ir nereikejo patiem su tais tortais tasytis.
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 07 10, 16:55)

aciu labai uz infoormacija!!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 07 10, 16:55)

lABUTIS

na sakysi ir ikiruole esu, bet man tiesiog idomu kiek kainavo tortukas 7kg??kazkaip banadau suprasti , kad kokia na 400 LT tai jau turejo buti ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(*Indrute* @ 2006 07 11, 15:38)
na sakysi ir ikiruole esu, bet man tiesiog idomu kiek kainavo tortukas 7kg??kazkaip banadau suprasti , kad kokia na 400 LT tai jau turejo buti ar as klystu?

Realiai kilogramas torto kainuoja 14- 18lt. Na, max 20lt., o jei daugiau- tai tikrai nieko gudriau į jį nepridėta, tik pinigus plėšia cool.gif
Už tokį tortą duočiau 150lt. max ir nė lito daugiau
Atsakyti
Ir kuo blogas torčiukas?
Atsakyti