Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

Sveikos merginos,
As noreciau pasidomet, gal kas zinot ar pristato kaunieciai torta i Seduva tarkim?arba gal kas is panevezio uzsisakinejo kur nors vestuvems, kad butu pristatymas? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
As noreciau pasidomet, gal kas zinot ar pristato kaunieciai torta i Seduva tarkim?arba gal kas is panevezio uzsisakinejo kur nors vestuvems, kad butu pristatymas? ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri kur yra Vilniuje fabijoniškėse BIOLA? Adresas lyg fabijoniškių 2, ar čia IKI parduotuvės pastatas?
Atsakyti
gal ir pristato i Seduva, tu pabandyk pasiskambinti i Bijola... tongue.gif

http://www.bijola.lt...p?kas=kontaktai
Atsakyti
QUOTE(Emmy @ 2006 06 04, 23:40)
Sveikutės, gal kuri kur yra Vilniuje fabijoniškėse BIOLA? Adresas lyg fabijoniškių 2, ar čia IKI parduotuvės pastatas?

Fabijoniskiu 2 tai ne IKI pastatas, mes taip pat ieskojom, pasirodo ta pasrduotuve yra biski toliau, naujesniam name pirmame aukste. Musu tortas buvo is Bijolos- labai skanus ax.gif Dar turejome torta, kuris IKI parduotuveje buvo uzsakytas - taip pat labai graziai atrode ir skonis thumbup.gif
Atsakyti
O mes ėmėm iš UAB Sonverta tortą 3 aukštų, 3 skonių: karališkas su karamelės įdaru, jogurtinis su vaisiais ir jaunystė. Visi labai šviežūs ir skanūs buvo. Ir kaina tik 16 Lt už kg. bigsmile.gif
Žodžiu, labai ekonomiška ir skanu thumbup.gif
Atsakyti
Man tai svarbiausia kad tortukas būtų gražus!
user posted image
Ideja: tortas- pyragaičiai
user posted image
user posted image
Atsakyti
Uzsakiau tortuka siandien biggrin.gif toki balta, triju aukstu, viduj bus sokoladinis -triufelinis essen.gif
Atsakyti
sian pradejau dairytis tortuku ir man vienoj kepykloj pasake kad tortus kurie yra dedami vienas ant kito gali daryti tik jaunyste, ambasadoriu ir dar kazkoki, sake geriau deti ant kolonu ir tada gerai gausis bet koks tortukas, tai truputi nuliudau, nes taip norejau kazko panasaus
[attachmentid=61183]
Atsakyti
O as su kolonom uzsakaiu, man visai fainai thumbup.gif man irgi ta pati sake, del kietumo
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 15, 19:09)
O as su kolonom uzsakaiu, man visai fainai thumbup.gif man irgi ta pati sake, del kietumo

o tai gal turi pavyzduka blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2006 06 04, 18:38)
Sveikos merginos,

Visai netoli tavęs kepa dieviško skanumo tortus wub.gif Iš natūralių produktų, be chemikalų. Jei dar reikia, parašyk AŽ, psakysiu, į ką Šeduvoje kreiptis ir tikrai parvežtų mirksiukas.gif
Atsakyti