Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(niukse @ 2006 05 08, 20:03)
Cia sokolado fontanas smile.gif jis sildo sokolada ir jis bega is virsaus zemyn o sveciam bus prideta kokiu braskyciu kad galetu pasismeigt ant pagaliuko ir padazyt i skysta sokolada.Manau bus thumbup.gif  damom prie sampano pasmaguriaut.
Tik pas mus jis biski mazesnis bus..

O is kur toki dalykeli parovet?
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2006 05 09, 16:29)

aha bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 05 08, 18:44)
O mes per vestuves dar toki dalykeli turesim thumbup.gif  tongue.gif

Kur galima gaut ir kiek kainuoja toks grožis?
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2006 05 09, 18:29)

QUOTE(lijo @ 2006 05 10, 00:29)

QUOTE(wioletukas @ 2006 05 10, 01:12)
Kur galima gaut ir kiek kainuoja toks grožis?

Mes dabar viska planuojam budami Londone tai cia ir pirkom pas anglus tai labai populiarus dalykelis vestuvems.Tokius didelius jie paprastai nuomuoja nes pirkt tai jie laaaaabai daug kainuoja(apie 500 svaru!! doh.gif ) bet cia didelem vestuvem kai kokie 200 sveciu sukviesta bunaO musu tokis mazesnis kad veliau ir siaip per koki kaledu vakareli panaudot galesim tai mokejom litais apie 250.bet manau uztat ispudis sveciams garantuotas thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
As Bijoloj uzsakineju jau pora metu, kai antras vaikas gime. Tai ir pradejom, krikstinoms, gimtadieniui, vaiko, vyro, mano ir.t.t. Dabar eisiu svocia, tai vel Bijola; tai tik del vestuveniu nezinau, nors maciau nuotraukos, tai visai nieko. Ir aptarnavimas man patinka(Fabijoniskese), nes per telefona galima uzsakyti. Tik vat kiek zinau pastaroju metu pabrango truputi.
Dar viena nebloga kepykla zynau kazkur prie prezidenturos yra, Ragaines, bet ten nei karto nebuvau. birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2006 05 20, 20:21)
As Bijoloj uzsakineju jau pora metu, kai antras vaikas gime. Tai ir pradejom, krikstinoms, gimtadieniui, vaiko, vyro, mano ir.t.t. Dabar eisiu svocia, tai vel Bijola; tai tik del vestuveniu nezinau, nors maciau nuotraukos, tai visai nieko. Ir aptarnavimas man patinka(Fabijoniskese), nes per telefona galima uzsakyti. Tik vat kiek zinau pastaroju metu pabrango truputi.
Dar viena nebloga kepykla zynau kazkur prie prezidenturos yra, Ragaines, bet ten nei karto nebuvau. birthday.gif

Oi, man BIJOLA Fabijoniškėse tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O jau kaip ten viskas skanu thumbup.gif Mes ten užsakinėjome vestuvių tortą, trijų aukštų ir kiekvienas aukštas buvo kitokio skonio - visi aukštai buvo super, kiekvienas savaip skanus, ten niekad dar nenusipirkau nešviežių saldumynų, o vat vakar Karoliniškių MAXIMOJ nusipirkau išvis seną Kuršėnų vyniotinį, siaubas, kaip supykau, aš jį taip mėgstu verysad.gif O vat Fabijoniškėse yra superiniai sausainiukai su obuoliais ir paprastom dienom būna skanių sausaisniukų su varške thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 05 08, 18:44)
O mes per vestuves dar toki dalykeli turesim thumbup.gif  tongue.gif

nu geras thumbup.gif kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2006 05 20, 20:29)
vat vakar Karoliniškių MAXIMOJ nusipirkau išvis seną Kuršėnų vyniotinį, siaubas, kaip supykau, aš jį taip mėgstu verysad.gif

MANIŠKĖJ maximoj NET PARAGAUT DUODA 4u.gif
Atsakyti
sakykit mergaites , gal zinot kur ir uz kiek kaune galima nusipirkti jaunuju sokoladiniu statuleliu ant torto? musu vestuves bus nelabai dideles ir torta iskeps busimojo mama. tortas bus dviaukstis baltas, tai mes norim , kad atrodytu kaip tikras vestuvinis:)
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2006 05 20, 18:29)
Oi, man BIJOLA Fabijoniškėse tai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O jau kaip ten viskas skanu thumbup.gif  Mes ten užsakinėjome vestuvių tortą, trijų aukštų ir kiekvienas aukštas buvo kitokio skonio - visi aukštai buvo super, kiekvienas savaip skanus, ten niekad dar nenusipirkau nešviežių saldumynų, o vat vakar Karoliniškių MAXIMOJ nusipirkau išvis seną Kuršėnų vyniotinį, siaubas, kaip supykau, aš jį taip mėgstu verysad.gif  O vat Fabijoniškėse yra superiniai sausainiukai su obuoliais ir paprastom dienom būna skanių sausaisniukų su varške thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o tas triju aukstu - tai vienas ant kito buvo ar ant padeklu?

nes kazkas minejo kad tipo jei vienas ant kito - tai bus morenginiai ir neskanus g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxyLady @ 2006 04 26, 13:34)
o mane atkalbejo nuo to marcipaninio padengimo ant viso torto... nors man taaaaip grazu... bet sake, kad jis labai sunkiai duodasi pjaunamas - tempiasi kaip guminis...

Jeigu geras marcipanas, tai visai ne guminis. Mano busimasis dievina marcipaninius tortus, tai dar nei karto nenusivylem. Pjaunasi labai gerai, nei kas tysta nei ka. Tik aisku reikia kad butu labai gerai padarytas marcipanas. Pati namuose esu ant torto marcipana dejus, tai taip pat nei guminis nei ka gavosi. Labai gerai pjovesi, ir niekas netyso. Paprasyk gal kad padarytu, ten kur darysies torta, koki maza torciuka pabandymui, tai ir zinosi ar guma, ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Net širdis apsalo,kiek čia skanumynų prisižiūrėjau.Noriu vestuvėms tortą nusipirkti.Bet noriu kokį įdomesnį,su "bajeriu" biggrin.gif Tik inete nerandu apie Klaipėdą nieko g.gif Yra Virginikos skanumynai,bet vis nenueinu į tą parduotuvę doh.gif O gal klaipėdietės žino,ar ten gali būti kažkas tokio originalaus.Na,kad erotinių ten yra,tai žinau ax.gif .
Atsakyti