Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(tinaa @ 2006 05 04, 16:04)
Nejuokaukit!!!! sake, ne anksciau kaip pries savaite, o man net atskaiciavo ir nurode konkrecia data kada ateiti  rolleyes.gif
beje, Bijola turi tinklalapi, kuriame galima rasyti atsiliepimus, todel, merginos, nepatingekite ir jiems parasykite kas netiko, gal ateityje pasitaisys ir kitoms nuotakelems jau nebus nesusipratimu 4u.gif

aš ne apie BIJOLĄ schmoll.gif mano viena giminaitė konditerė, tai vasarą darbelio sočiai būna - geriau anksčiau, tada paskutinėms dienoms mažiau rūpesčio mirksiukas.gif
Atsakyti
tai as manau, kad jei konditere daro, tai gal kuo anksciau, bet jei firmos, turincios daug konditeriu, eiliu nesisudaro
Atsakyti
Man sitas tortukas grazus.
Atsakyti
Tortukas tikrai gražus ,bet niekur tokio nedarys mjei neturi tu grožybių ant viršaus
daro tik standartinius ,tai ką turio ,o visko kito nelipdo
čia iš patirties ,nei Bijoloj ,nei pas Gulbinienę

Bijoloj užsakinėti reik antradienį ,nes pirmadienį pamaina keičiasi ,tai patikimiau ,kai priima ta pati kuri ir parduoda

nežinau kai kurie giria ,bet mums ko gero nepasisekė ,antra kart aš ten neisiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 05 05, 10:05)
tai as manau, kad jei konditere daro, tai gal kuo anksciau, bet jei firmos, turincios daug konditeriu, eiliu nesisudaro

na ji konditerė, bet dirba firmoj smile.gif
anksčiau užsisakius, vienu galvos skausmu mažiau tongue.gif
Atsakyti
O mes per vestuves dar toki dalykeli turesim thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 05 08, 18:44)
O mes per vestuves dar toki dalykeli turesim thumbup.gif  tongue.gif

o kas tai blink.gif ?
Atsakyti
Cia sokolado fontanas smile.gif jis sildo sokolada ir jis bega is virsaus zemyn o sveciam bus prideta kokiu braskyciu kad galetu pasismeigt ant pagaliuko ir padazyt i skysta sokolada.Manau bus thumbup.gif damom prie sampano pasmaguriaut.
Tik pas mus jis biski mazesnis bus..
Atsakyti
blink.gif blink.gif

QUOTE(niukse @ 2006 05 08, 17:44)
O mes per vestuves dar toki dalykeli turesim thumbup.gif  tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 05 08, 19:03)
Cia sokolado fontanas smile.gif jis sildo sokolada ir jis bega is virsaus zemyn o sveciam bus prideta kokiu braskyciu kad galetu pasismeigt ant pagaliuko ir padazyt i skysta sokolada.Manau bus thumbup.gif  damom prie sampano pasmaguriaut.

ariginalna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(driuska @ 2006 05 07, 20:24)
Man sitas tortukas grazus.

ta grozi ant virsaus galite patys nusipirkti ir jums uzdes ant torto, taip mes taremes bijoloj, nes ju turimos statuleles yra labai jau nutrintos. savaitgali ieskojau, kainos nuo 6.50 iki 23 lt.

mane neramina kitas dalykas, teko girdeti, kad jei tortas nepastovi pagamintas para, jis, transportuojant gali sukristi, kalbu apie keliu aukstu...pas mane bus triju aukstu, 5 kg. tortas, kurio firma nepristatys, o teks patiems vezti...bijau, kad vietoj triju auksto torto, man nesigautu trys atskiri tortai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 05 08, 17:03)
Cia sokolado fontanas smile.gif jis sildo sokolada ir jis bega is virsaus zemyn o sveciam bus prideta kokiu braskyciu kad galetu pasismeigt ant pagaliuko ir padazyt i skysta sokolada.Manau bus thumbup.gif  damom prie sampano pasmaguriaut.

labai ciotkas dalykas..manau tikrai patiks sveciams.....
Atsakyti