Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(katyteee @ 2006 05 02, 16:00)
o man kazkas sake geriau eit pas Gulbiniene nei i Bijola, tai net nezinau ka ir daryti...vieni giria viena, kiti kita.. unsure.gif

help.gif  help.gif  help.gif  o gal kuri zinot kur kaune kepa tuos tarybiniu grybukus, braskes ir .t.t???

Grybukai tai man patys skaniausi Vitebsko turgelyje konditerijos skyrelyje, ten ir sausainiai fantastiski, nesintetiniai. Visoms sventems tik ten perku , jei reikia saldumynu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau Bijoloje ir galiu pasakyti, kad pasirinkimas tikrai neblogas. Tortukus moka paversti meno kuriniais rolleyes.gif
Atsakyti
Bijoloj daugiau niekad neuzsisakysiu bebe.gif uzsisakiau morengini torta o kaip padare tai torts buvo vien kreminis, riebus, siaubingai saldus, morengo nei laso ir dar isvaizda buvo kitokia negu prasiau, likau baisiai nepatenkinta, niekam nerekomenduosiu verysad.gif nono.gif
Papildyta:
O kas labai patiko tai sakociai daromi kaisiadoriu paukstyne, siaip pardavime ju nebuna, bet gali uzsisakyti kaisiadoriu paukstyno parduotuvese, kilogramo kaina 19.98 thumbup.gif
Atsakyti
vakar is Bijolos gryzau...nu aptarnavimas ka as zinau...bet vis tiek is ten uzsakysiu, nes zinau kokio noriu ir dar nuolaidele turiu smile.gif zodziu, jei norite torto su kolonomis, tai reikia uzsisakyti kuo anksciau, jei tik padeklo, tai uzsakyti nereikia, torta pati uzsakyti uztenka savaites...jaunavedziu statuleliu turi, bet labai nutrinti...todel geriau tureti savo
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 05 03, 11:39)
vakar is Bijolos gryzau...nu aptarnavimas ka as zinau...bet vis tiek is ten uzsakysiu, nes zinau kokio noriu ir dar nuolaidele turiu smile.gif zodziu, jei norite torto su kolonomis, tai reikia uzsisakyti kuo anksciau, jei tik padeklo, tai uzsakyti nereikia, torta pati uzsakyti uztenka savaites...jaunavedziu statuleliu turi, bet labai nutrinti...todel geriau tureti savo

tai pries kiek laiko geriausia uzsakyt? mes koki nors 2 aukstu imsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 03 gegužės 2006 - 19:04
QUOTE(tinaa @ 2006 05 03, 11:39)

as ir ejau zinodama ko noriu bet deja jie man tokios formos negalejo padaryti, zinojau ir kokio torto vidaus noriu, uzsisakiau, suderinom ko noriu, bet... nepadare nei svorio tokio kokio norejau nei torto isvaizdos tokios kuria isirinkau, spalvos visos skyresi, o vidus.... net panasumo nebuvo, nesuprantu kam tada is anksto uzsisakai. tikekimes kad tau pasiseks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 03, 20:04)
tai pries kiek laiko geriausia uzsakyt? mes koki nors 2 aukstu imsim mirksiukas.gif

na, manau, prieš kokias 3 sav., kad ramu būtų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 03, 20:45)
na, manau, prieš kokias 3 sav., kad ramu būtų  tongue.gif

asiu 4u.gif taip ir darysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 03, 20:45)
na, manau, prieš kokias 3 sav., kad ramu būtų  tongue.gif

Nejuokaukit!!!! sake, ne anksciau kaip pries savaite, o man net atskaiciavo ir nurode konkrecia data kada ateiti rolleyes.gif
beje, Bijola turi tinklalapi, kuriame galima rasyti atsiliepimus, todel, merginos, nepatingekite ir jiems parasykite kas netiko, gal ateityje pasitaisys ir kitoms nuotakelems jau nebus nesusipratimu 4u.gif
Atsakyti
Mes užsisakinėjome tortą Bioloje..ir prieš beveik savaitę labai skaniai per savo vestuves suvalgėme. Tortas buvo pagal mūsų visus norus..ir vidus ir papuošimas thumbup.gif
Atsakyti
O man Bijola labai patinka.Pernai vasara buvau dvejose vestuvese pamerge tai uzsisakinejau is ten tortus abu kartus berods "smalizius" vadinosi tai laaaabai skanus buvo atrode tip top kaip as ir norejau.pirma torta atlekiau uzsisakyt vestuviu isvakarese (taip jau gavosi kad apie torta visai pamirsom)bet issuko jie mane is padeties ir torciuka jau ryte pasiemem sviezuteli skanumeli thumbup.gif
Todel ir savo vestuvem tik is Bijolos imsiu 4u.gif
Atsakyti
tai kodel man taip nepasiseke? verysad.gif visos laimingos su bijola o as.... sad.gif gal ne ant tos pamainos uztaikiau ir nepadare man to ko prasiau unsure.gif bet ir as ir mano liudininke likom nepatenkintos labai. unsure.gif
Atsakyti