noreciau susikurti internetini nuotrauku albuma, kur tuo paciu ir galeciau issaugoti man svarbias nuorodas internete.galbut zinot kur taip galima padaryti
QUOTE(neide @ 2006 04 14, 08:57)
noreciau susikurti internetini nuotrauku albuma, kur tuo paciu ir galeciau issaugoti man svarbias nuorodas internete.galbut zinot kur taip galima padaryti
Žiūrėk kelias temas aukščiau
nuotraukas saugau www.yahoo.com fotos, www.fotki.com ir www.photobucket.com, sakyciau pirmi du variantai patogesni, nes galima iskart visa kataloga nuotrauku isikelti, o paskutinis variantas - tai su kiekviena nuotrauka atskirai tenka zaisti bet uz tai is ten gali cia tiesiai nuotraukas deti "i ekrana"
greitai perziurejau jau sukurtas temas ,bet manoji akis neaptiko ko ieskojau... .... Tai gal zinote...kokia svetaine kur galetu sukrauti ,laikyti ne tik foto bet ir trumpus filmukus
QUOTE(*Jolanta* @ 2006 04 24, 22:02)
greitai perziurejau jau sukurtas temas ,bet manoji akis neaptiko ko ieskojau... .... Tai gal zinote...kokia svetaine kur galetu sukrauti ,laikyti ne tik foto bet ir trumpus filmukus
per www.photobucket.com kiek zinau galima
QUOTE(*Jolanta* @ 2006 04 24, 22:02)
O gi labai paprastai: i google irasyk "free video hosting" ir gasi ne viena. Pvz http://www.zippyvideos.com/ Duoda 100mb, privaciai/viesai matomus video isideti ir dar asmenini puslapi jiem perziureti
Jei kas turite savo nuotraukyčių albumą www.fotofabrikas.lt , gal galite paaiškinti, kodėl nenori rodyti mano įkeltos nuotraukos į SM iš ten:
http://www.supermama...ic=16908&st=144
http://www.supermama...ic=16908&st=144
matyt tu jos nepaviesinai
Labas vakaras Pabandžiau susikurti albumą photobucket.com.Kai įvedu duomenis,ten reikia kažkokius du kodus įvesti Aš ir taip anglų kalbos nemoku,tai iš bendro išprusimo įrašiau ,ką supratau,bet to nesuprantu,gal kas gali padėti?
Pirmas,tai turbūt Lietuvos kodas-3000,o kitas?Ten rašo-Enter the kode shown Ką tai reiškia?
Pirmas,tai turbūt Lietuvos kodas-3000,o kitas?Ten rašo-Enter the kode shown Ką tai reiškia?
QUOTE((mirtise) @ 2006 05 13, 19:56)
Labas vakaras Pabandžiau susikurti albumą photobucket.com.Kai įvedu duomenis,ten reikia kažkokius du kodus įvesti Aš ir taip anglų kalbos nemoku,tai iš bendro išprusimo įrašiau ,ką supratau,bet to nesuprantu,gal kas gali padėti?
pabandyk bet koki skaiciu ivest, nes as irgi anglu kalboj neraukiu, bet lietuvos koda bet koki skaiciu ivedziau ir prieme, tai manau kad ir ten ne taip svarbu mane tai priregistravo
Supratau ,ten ne bet kokį skaičių reikia įvesti,o skaičių,kuris atsiranda langelyje žemiau Tik ar eis įdėti nuotraukas
QUOTE((mirtise) @ 2006 05 13, 20:36)
Supratau ,ten ne bet kokį skaičių reikia įvesti,o skaičių,kuris atsiranda langelyje žemiau Tik ar eis įdėti nuotraukas
ai, tiksliai gi
su nuotraukom tai ten paprasta viskas, jei nesuprasi ko, klausk, gal ka patarsim