QUOTE(zinulė @ 2008 05 12, 16:51)
Įmanoma. pasižymi aplanko nuotraukas savo dokumentuose, kurias nori įdėti, tada spaudi šone publikuoti šį aplanką arba angliškai Windows XP publishing Wizard, pasirenki kur nori dėti, ir lauki,kol užkraus. Visada taip dedu, jeigu nuotraukų daug. Jeigu nėra tokios eilutės,tai gali įsidiegti iš to pačio Fotki FotkiXP
Pas mane nesigauna normaliai instaliuot, gal galit paeiliui paaiskint ka tiksliai daryt, nes visiskai nenusimanau Ir kaip paskui idet tas nuotraukas i albuma, nes nuotrauku gal apie 100, o po viena kelt nusisausiu.
Jauciuosi visiska tundra Gal galit issamiai paiskinti kaip is fotki.com ideti i skelbimu skyreli nuotrauka? Ne nuotraukos nuoroda, o kad is kart atvertus skelbima matytusi nuotraukele. is anksto didelis dekui
QUOTE(agnir @ 2008 07 28, 12:55)
Jauciuosi visiska tundra Gal galit issamiai paiskinti kaip is fotki.com ideti i skelbimu skyreli nuotrauka? Ne nuotraukos nuoroda, o kad is kart atvertus skelbima matytusi nuotraukele. is anksto didelis dekui
Mane irgi tas domina, ir kad nuotrauka būtų normalaus dydžio, o ne mažutė
nukopinkit nuorodą ir dėkit per img mygtuką
QUOTE(l'eau @ 2008 07 31, 17:01)
nukopinkit nuorodą ir dėkit per img mygtuką
Padariau taip, ir rodo kryziuka ir user posted image. Tai ka daryt?
paspauskit mygtuką
QUOTE(beibis @ 2008 08 01, 11:25)
Padariau taip, ir rodo kryziuka ir user posted image. Tai ka daryt?
Man ir taip pat rodo
neperžiūrėjau visos temos, bet per paiešką nerado, kad čia būtų kalbėta apie tokį psl. kaip www.radikal.ru pastaruoju metu kai reikia greit į SM įmesto kokią foto dažniausiai per ten dedu, net nekuriu jokių albumų, neprašo ten registruotis, tiesiog įmetu ten foto, sumažina ją utomatiškai iki "protingo" dydžio, duoda nuorodas skirtas forumams ir tiesiog kopijuoju. Anksčiau dėdavau ir per fotki ir per photobucket, bet radikal.ru man patogiausias. Neaktulau buvo, tai nesigilinau, tačiau ir ten man atrodo galima registruotis ir kurti albumą, jei neturi ir reikia, tačiau aš be jokios registracijos ir albumų dedu.
QUOTE(jolaxus @ 2008 08 01, 22:33)
neperžiūrėjau visos temos, bet per paiešką nerado, kad čia būtų kalbėta apie tokį psl. kaip www.radikal.ru pastaruoju metu kai reikia greit į SM įmesto kokią foto dažniausiai per ten dedu, net nekuriu jokių albumų, neprašo ten registruotis, tiesiog įmetu ten foto, sumažina ją utomatiškai iki "protingo" dydžio, duoda nuorodas skirtas forumams ir tiesiog kopijuoju. Anksčiau dėdavau ir per fotki ir per photobucket, bet radikal.ru man patogiausias. Neaktulau buvo, tai nesigilinau, tačiau ir ten man atrodo galima registruotis ir kurti albumą, jei neturi ir reikia, tačiau aš be jokios registracijos ir albumų dedu.
sutinku ir aš per ten keliu labai viskas greitai vyksta ir patogu svarbiause