labai ačiū insi
Taip paprasta, tik tiek , kad aš visai ne ten ieškojau
sveikos,
reikia jusu pagalbos, gal zinote is kur galima atsisiusti juoku, prikolu, reklamu, kurie rodomi per windows media player? labai reikia, gal galit padet? rasykit i az... aciu labai
reikia jusu pagalbos, gal zinote is kur galima atsisiusti juoku, prikolu, reklamu, kurie rodomi per windows media player? labai reikia, gal galit padet? rasykit i az... aciu labai
gal kartais kas nors žinote kaip sitame psl susidėti foto?
http://gallery.menalto.com/
http://gallery.menalto.com/
Merginos gal kuri galite pasakyti, kodel man i photobucket'a neleidzia ikelti nuotrauku. rodo, kad uploidina nuotraukas, taciau ju nesukelia
Turiu susikūrus savo albumą fotki.com... Pradžioje, kai dar nemokėjau į temas įkelti nuotraukyčių, albume susidėjau didelės apimties nuotraukas...., o dabar, jas norin į kelti, būna be proto didelės ... Ar įmanoma jas susimažinti pačiame fotki.com? Jei ne, tai gal jas galima susimažinti pačiame kompiuteryje? Gal yra kokia programa ar kas? Nejau reikės viską perfotografuoti
Patarkit neišmanėlei
Patarkit neišmanėlei
turiu albumą fotki.com. bet nemoku i ji ideti nuotrauku Atsidariau albuma, ivedziau jo pavadinima, spaudziu add photos ir ismeta kazkokias programulkas, ka reikia toliau daryti?
QUOTE(agnir @ 2008 07 13, 23:33)
turiu albumą fotki.com. bet nemoku i ji ideti nuotrauku Atsidariau albuma, ivedziau jo pavadinima, spaudziu add photos ir ismeta kazkokias programulkas, ka reikia toliau daryti?
tai ten pasirink per kur nori kelti ir ar po viena ar daugiau foto
Gal kas zino kodel fotki.com riboja albumo dydi?t.y. yra megabaitu limitas
QUOTE(bumbasi @ 2008 07 14, 18:16)
Gal kas zino kodel fotki.com riboja albumo dydi?t.y. yra megabaitu limitas
nu nesusiduriaudar kiek kėliau neribojo niekas man
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 07 14, 22:54)
nu nesusiduriaudar kiek kėliau neribojo niekas man
o mano riba iki 60 megabaitu
Vakar perskaičiau visą šią temą, bet taip ir neapsisprendžiu kur kurti internetinį albumą (kursiu pirmą kartą). Gal kas patarsit, kuris puslapis optimaliai geriausias, patogiausias, nemokamas, daug megabaitų duoda ir į forumus nuotraukas iš ten galima dėti. Būtų gerai kad ir kokius rėmelius ar užrašus ant nuotraukų būtų galimybė užsidėti. Žodžiu - optimalus. Šiaip paskaičius, susidariau nuomonę kad ir fotki.com ir photobuketas turi trūkumų.
Žiūrėjau, patiko tas piczo.com, ar iš ten kas keliate čia nuotraukas? Gal kas turit kokią nuomonę apie lietuviškus ipix, ir picasaweb (lygtai kažkaip panašiai vadinasi).
Būsiu dėkinga už jūsų nuomonę.
Žiūrėjau, patiko tas piczo.com, ar iš ten kas keliate čia nuotraukas? Gal kas turit kokią nuomonę apie lietuviškus ipix, ir picasaweb (lygtai kažkaip panašiai vadinasi).
Būsiu dėkinga už jūsų nuomonę.