Įkraunama...
Įkraunama...

Internetiniai fotoalbumai

QUOTE (NERA @ 2004 10 13, 08:51)
O ką jūs rašot, kur prašo Zip Code???

musu kodas 3000 (cia Lietuvos) biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit paaiškinti ar tuose albumuose visi mato tavo nuotraukytes, ar tik kurias pati parodai? blink.gif Pritariu Vikshreliui foto.lt nelabai, labai ilgai pasiimineja nuotraukas ish hardo. Fui. mad.gif
Atsakyti
pati naudojuosi www.fotofabrikas.lt tai ten berods iki 30MB laisvos vietos (jei nori daugiau gali už papildomą mokestį). gali nuotraukas patalpinti ir matyti tik tu viena, gali matyti tik tavo draugai (jiems reikia pasakyti prisijungimo vardą, kurį tu ten pati ir sugalvoji) ir trečias variantas - gali matyti visi kas tik yra smalsūs...
man ten patinka, ir priregistruoja iškarto. kaip supratau ir nuotraukas galima darytis - tik reikia užsakyt kurias, bet aš į tai nesigilinau... Ir kaip supratau galima užsakyti kad pavyzdžiui tavo leliaus nuotrauką atspausdintų ant puodelio ir t.t.
Atsakyti
tiesa, pamiršau parašyti, kad vienu metu galima iįkelti iki 20 nuotraukų, tik ilgiau tada užtranka, o jeęi pota tai tada greit...
šiaip aš pati tai bent 50 nuotraukų jausudėjusi savo draugams ir šį tą visai Lietuvai smile.gif
Atsakyti
Jeigu jau turiu nuotraukų albumą, tai kaip man jį perkelti į supermamos forumą???
Atsakyti
Padėkit kas nors perkelti nuotraukytes į supermamos forumą. Man niekaip neišeina sad.gif
Atsakyti
Tu nori kelt iš kompiuterio, ar iš interneto? Iš interneto, tai ir aš nemoku, bet iš kompo tai galiu papasakot.
Atsakyti
QUOTE(Vilkute @ 2005 01 18, 11:17)
Tu nori kelt iš kompiuterio, ar iš interneto? Iš interneto, tai ir aš nemoku, bet iš kompo tai galiu papasakot.

Būčiau labai labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
Visų pirma kompe turimas nuotraukas susimažink iki 30kB arba dar mažiau. O mažinti reikia taip: atsidaryk nuotrauką per Paint programą. Ten atsidaryk "Vaizdas" (angl. 'View' atrodo), tada "Tempti/kreipti" ('Stretch...'). Atsidaro langeliai Horizontal ir Vertical. Abiejuose langeliuose reikia sumažinti procentus iki maždaug 40. Kai nuotrauka sumažės, pasitikrink, ar ji neviršija 30 kB. Jeigu viršija, dar šiek tiek sumažink procentus. Tai va. Kai susimažinsi visas nuotraukas, kurias nori įkelti į SM, eik į skyrelį "Štai kokie mes". Ten pasidaryk naują temą. Kai paspausi "Atsakyti", teksto lange parašyk nuotraukos komentarą, o toliau apačioje rasi langelį "Naršyti" ("Browse). Ten paspausk ir pasirink nuotrauką, kurią nori įkelti. Tada vėl "Atsakyti" ir nuotrauka jau įkelta. Kitai nuotraukai įkelti luktelėk keletą sekundžių ir vėl spausk "Atsakyti" ir t.t. Ir viskas. Pabandyk Jei pavyks, parašysiu, kaip padaryti, kad nuoroda į tavo nuotraukytes būtų rodoma visose tavo žinutėse (taip kaip mano). Jei kurioj nors vietoj neaišku, parašyk, bandysiu aiškiau.
Atsakyti
Labai didelis dėkui, Vilkute biggrin.gif Viskas labai gerai pavyko thumbup.gif Gal galėtum dar kaip nors padaryti nuorodą po kiekvienos mano žinutės, kad iš karto galima būtų pažiūrėti nuotraukytes?
Atsakyti
Dabar kad tik viską gerai prisiminčiau. Taigi, pirmiausia atsidaryk savo nuotraukas temoje "Štai kokie mes". Tada nusikopijuok http adresą. Tada eik į "Mano nustatymai", tada "Redaguoti parašą". Tada spausk "http://" langelį. Atsidarys eilutė, kur turi nu'paste'inti tą adresą, kur nusikopijavai. Tada spausk "Gerai". Atsidarys dar viena eilutė. Ten įrašyk, kaip nori savo nuorodą pavadinti (pvz. "Mūsų naujausios nuotraukytės" ir pan.). Tada vėl "Gerai" ir galiausiai "Atnaujinti parašą". Štai ir viskas. Laukiam nuotraukyčių biggrin.gif
Atsakyti
Kažkas man nesigavo sad.gif
Atsakyti