gal jau dabar pavyks
QUOTE(Mamytedk @ 2007 09 29, 06:31)
AS TURIU SUSIKURUS FOTO ALBUMUS FOTKI.COM
paaiskinkit kas nors, kaip fotki.com uzdeti juoda, melyna ar kitoki fona, nei tas koks buna susikurus albuma
Tai ar galit kas patarti, padeti?
QUOTE(Amour @ 2007 10 10, 15:06)
paaiskinkit kas nors, kaip fotki.com uzdeti juoda, melyna ar kitoki fona, nei tas koks buna susikurus albuma
Nukeliauji į nustatymus (Settings) ir pus punktas Appearance . Spausk Change
QUOTE(Vijolė @ 2007 10 18, 23:45)
labai aciu, pavyko
Sveikos! Jeigu kuri naudojates fotopic.net fotoalbumu gal galetumet aprasyt kaip ten viska graziai apiforminti, na kad iseitu grazi galerija? Noriu ikelti savo darbu nuotraukas. Ten suprantu galima ir adresa koki nori pritaikyti, ir siaip fonus keisti dar kazka, bet nelabai suprantu kaip tiksliai naudotis, ir kaip paskui atidaryti ta albuma na kaip pabaigi forminti, kad kiti ji irgi matytu nes kol kas raso kad puslapis ruosiamas ar kazkas tokio...nes esu jau prisiregistravus ten.
Padekit pleease...
Padekit pleease...
QUOTE(Lelijja @ 2007 10 21, 18:54)
Sveikos! Jeigu kuri naudojates fotopic.net fotoalbumu gal galetumet aprasyt kaip ten viska graziai apiforminti, na kad iseitu grazi galerija? Noriu ikelti savo darbu nuotraukas. Ten suprantu galima ir adresa koki nori pritaikyti, ir siaip fonus keisti dar kazka, bet nelabai suprantu kaip tiksliai naudotis, ir kaip paskui atidaryti ta albuma na kaip pabaigi forminti, kad kiti ji irgi matytu nes kol kas raso kad puslapis ruosiamas ar kazkas tokio...nes esu jau prisiregistravus ten.
Padekit pleease...
Padekit pleease...
Atsiliepkite mamytesss!!!!
Ir aš susikūriau albumą tai pamėginsiu foto įkelt
Pagaliau isejo
[color=darkviolet]Prisijunk prie photobucket ir spausk viršuj dešinėj ant account options, uždėk varnelę ant eilutės display IMG:
sveiki, kažkodėl nerandu kur account options uždėti varnelė ant IMG
Matyt aš kažko nemoku. Prisiregistrinau fotki.com, susikuriau albuma, i ji idejau nuotraukas, paskui kita diena atsidariau albuma, ten kur Nuotrauku albumai, yra Public home ir Private home, tai užėjus ant Private home dave susikurti albuma, bet kaip dar papildomai susikurti kita albuma nauju pavadinimu Private ar Public home, šito aš nežinau. Ten niekur nėra nuorodos: add new album ar pan, tik jau turimuose albumuose gali redaguoti nuotraukas. Padėkit, kaip susikurti papildomai kitą naują albumą. Dėkui.