Dar galima laikyti savo foto www.banga.lt - savame dienorastyje...
QUOTE (glinda @ 2004 06 02, 12:48) | ||
|
Tai kad ten nemokama tik 14 dienų. Po to reik mokėti, kiek supratau.
Kaip užsiregistruoti www.foto.lt ? Užpidau registracijos lentelę, parašo, kad išsiunčia man slaptažodį, bet aš jokio slaptažodžio negaunu.
Aš resu prisiregistaravus, bet šššššššš Nepatinka man tas puslapis, kažkoks marazmas arba aš žiopla
Man tai jis reikalingas tik tam, kad galėčiau užsisakyti, kad padarytų kai kurias nuotraukas. Bet niekaip negaunu slpatažodžio.
O, Dailin, mūsų sūnūs beveik bendraamžiai!
O, Dailin, mūsų sūnūs beveik bendraamžiai!
QUOTE (Dailin @ 2004 08 30, 21:30) |
Aš resu prisiregistaravus, bet šššššššš Nepatinka man tas puslapis, kažkoks marazmas arba aš žiopla |
Man irgi nepatiko tas foto.lt. Nes neduoda linko ideti i si foruma
aciu uz adresiukus- bandysiu pasirodyti
QUOTE (Vilkute @ 2004 08 19, 10:28) |
Tai kad ten nemokama tik 14 dienų. Po to reik mokėti, kiek supratau. |
As nauduojuosi jau apie 1.5 menesio ir negavau jokio pranesimo, kad reikia moketi
Siaip ten reikai pasirinkti mokama arba nemokama varianta (mokamame , zinoma, daugiau vietos duoda), tai gal tas mokamas kuri laika buna nemokamas, kad visi pranesimus susimoketi gauna?.. As iskart rinkausi nemokama, idejau 12 kokybisku nuotrauku ir ramu
QUOTE (Brooke @ 2004 06 08, 15:44) |
Aš nuotraukytes talpinu www.photobucket.com Galima hotlinkint į puslapius, forumus.. Galima pasidaryt viešą, arba privatų.. Keist albumo spalvas. Duoda 30 megų vienam nemokamam account'ui. Blogesnio tik tai, kad registracijos patvirtinimo reikia ilgokai laukt (iki paros) |
O ką jūs rašot, kur prašo Zip Code???