Gal kas keliate nuotraukas į www.fotofabrikas.lt Ten duoda 100 MB susikurti albumui.Susidedu į tą 100 MB nuotraukas...ir po dienos visas albumas su visom nuotraukom būna dingęs. Nieko nesuprantu, gal kas galite paaiškinti? Tas pats su Eurokos.lt Ten susikūriau keletą nuotraukų albumų, prisijungiu po kiek laiko, o gi visi albumai dingę. Kodėl?
O gal kas žino kaip susikurti mokamą internetinį foto albumą
Nesuprantu naudojuosi photobuscke, bet man pastaruoju metu kažkaip neprideda nuotrauku, gal jau perkroviua, ir daugiau nebegalima??? bet gi turetu rašyt???
Papildyta:
O kam tau mokamas??? Jeigu galima nemokamai??? Nesuprantu truputį taves
Papildyta:
QUOTE(Samanta @ 2006 10 26, 11:35)
O gal kas žino kaip susikurti mokamą internetinį foto albumą
Gal kas gali man paaiškinti: užsiregistravau www.fotki.com, susikūriau kelis albumus(jie dar tušti), o kaip į juos sukelti nuotraukas? Ieškojau kokio BROWSE (nes pvz,photobucket.com tai per BROWSE galima), bet taip ir likau neradusi. Su anglų kalba man nekas, vokiškų fotoalbumų adresų kažkaip niekas nesiūlo
Iš anksto ačiū
Iš anksto ačiū
QUOTE(elenytele @ 2006 10 27, 13:43)
Reikia Ir noriu. Meninėms fotkėms susidėti. Ir gražiai susitvarkyti. Man nemokami tik "dalinimuisi" skirti O beto ir mokamų už centus galima pasidaryti, kiek žinau. Labai nebrangiai.
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 31, 11:16)
Gal kas gali man paaiškinti: užsiregistravau www.fotki.com, susikūriau kelis albumus(jie dar tušti), o kaip į juos sukelti nuotraukas? Ieškojau kokio BROWSE (nes pvz,photobucket.com tai per BROWSE galima), bet taip ir likau neradusi. Su anglų kalba man nekas, vokiškų fotoalbumų adresų kažkaip niekas nesiūlo
Iš anksto ačiū
Iš anksto ačiū
Atsidarai albumą kuriame nori talpinti fotkes
Eini į Add Photo(s)
Tada pačioj apačioj bus One photo at a time
Ir viskas. Tada jau upload`ini fotkes ir viskas
QUOTE(Samanta @ 2006 10 31, 14:54)
Eini į Add Photo(s)
Ačiū labai-pavyko!
QUOTE(INKOGNITO @ 2006 11 10, 17:24)
man patinka www.piczo.com , nemokamas, nuotrauką kelia iki 1 MB nemažindamas , galima pasireguoliuoti kaip nori kad matytus, fonus, užrašus
Pvz. mano puslapiukas ČIA
Pvz. mano puslapiukas ČIA
O tai cia mokama??
QUOTE(dilditele @ 2006 11 10, 17:39)
O tai cia mokama??
Jau parašiau gi nemokamas puslapiukas
oj prazioplinau
Labuka.O gal yra čia žinančių kokią nors programą kaip įkelti į forumą iš exelio programos mano sukurtą lentelę su duomenim.