Lygtais supratau ir noriu parodyti,kad išmokau įdėti
QUOTE((mirtise) @ 2006 05 14, 09:56)
Valio!!!! Grazi jusu seimynele
kaip man issiregistruot is to puslapiuko niekaip nerandu
QUOTE(plyta @ 2006 05 21, 13:26)
kaip man issiregistruot is to puslapiuko niekaip nerandu
Is vis accounta panaikinti? as ir noreciau bet turbut nebegalima
QUOTE(Letta @ 2005 07 19, 11:53)
O man labai patinka www.myphotoalbum.com
Nerandu ten kur galima būtų naują albumą pasidaryti...
Gal galite kas padėti.....
Sveikos mamytes,
labai aktuali man si tema, nes direktorius ipareigojo mane kuruoti nauja projekta- naujas lietuviskas internetinis puslapis, kuriame bus galima sukurti savo knyga su nuotraukytemis, aprasymais ir panasiai...grazus vidiniai puslapiai ir jusu pasirinktas virselis...galimybe gauti pastu jusu sukurta ir atspausdinta knyga. Labai labai is jusu laukiu ivairiausiu pasiulymu ir zinoma, veliau, komentaru, kaip isivaizduojate toki lietuviska puslapi?
labai aktuali man si tema, nes direktorius ipareigojo mane kuruoti nauja projekta- naujas lietuviskas internetinis puslapis, kuriame bus galima sukurti savo knyga su nuotraukytemis, aprasymais ir panasiai...grazus vidiniai puslapiai ir jusu pasirinktas virselis...galimybe gauti pastu jusu sukurta ir atspausdinta knyga. Labai labai is jusu laukiu ivairiausiu pasiulymu ir zinoma, veliau, komentaru, kaip isivaizduojate toki lietuviska puslapi?
Mielosios nebeturiu laiko skaityti visu temų gal galėtumet įmesti adresiukų kur galėčiau pasidaryti internetini foto albumą, būčiau labai dėkinga
QUOTE(Jurgitele @ 2006 07 07, 11:19)
Mielosios nebeturiu laiko skaityti visu temų gal galėtumet įmesti adresiukų kur galėčiau pasidaryti internetini foto albumą, būčiau labai dėkinga
As turiu visas foto cia, www.fotki.com
kas dar, va jei esi is LT duoda neribota skaiviu foto sudeti, nemokamai. Sekmes
as irgi naudojuos www.fotki.com arba dar www.babysites.com
Man tai labai patiko www.eurokos.lt ,nes ten galima ir uzsisakyti nuotraukas,reikia tik nuvaziuot ju pasiimti.