Gal galit man paaiškinti?
Darant pvz ureaplasma tyrimą reikia ir tą atsparumo daryti tyrimą iškart?
QUOTE(agnite @ 2011 09 29, 17:39)
Jei darotes pirma karta ureoplazmas, tai nereikia daryti atsparuma antibiotikams (nors zinoma nepamaisytu), nes paskirs antibiotikus, ir jei pakartojus tyrima vel rastu, tada butu gerai pasidaryti. Mano atveju pirma karta radus ureoplazmas paskyre gyd. Azitromycina, bet matyt buvo per maza doze, tai teko antra karta gerti antibiotikus. Bet si karta, as nejau pas gyd. o pati issistudijavau ir issirasiau Clarythromicina 500 mg. ir pakartojus tyrima ju jau neberode. Tikiuos visam laikui
QUOTE(agnite @ 2011 09 29, 17:39)
Siaip tai yra gerai prie visu ligu, tik musu gydytojai labai retai daro atsparumo testa
Ačiū už atsakymus
kazkur temoje buvo klausta, kur darytis tyrimus...., as visus tyrimus nuo šio darysiuos tik Nacionalineje visuomenes sveikatos prieziuros laboratorijoje. Tik reikia atminti, kad Vilniuje yra du padaliniai: vienas Gėlių g. (prie stoties), kitas Žolyno g. (Antakalnyje). Dauguma Vilniuje esančių privačių gydymo centrų, kabinetų (nenorėčiau minėti pavadinimų), jūsų tepinėlius, kraujo mėginius siunčia tirti būtent į Nacionalineje visuomenes sveikatos prieziuros laboratoriją (NVSP). Skirtumas tik tas, kad NVSP greičiau pateikia atsakymą, nes patys atlieka tyrimą ir mokestį ima valstybės nustatytomis kainomis.
Gėlių gatvėj - tai buvęs AIDS centras, kurio tyrimai laikomi labai patikimais
QUOTE(Evaforeva @ 2011 10 18, 16:49)
kazkur temoje buvo klausta, kur darytis tyrimus...., as visus tyrimus nuo šio darysiuos tik Nacionalineje visuomenes sveikatos prieziuros laboratorijoje. Tik reikia atminti, kad Vilniuje yra du padaliniai: vienas Gėlių g. (prie stoties), kitas Žolyno g. (Antakalnyje). Dauguma Vilniuje esančių privačių gydymo centrų, kabinetų (nenorėčiau minėti pavadinimų), jūsų tepinėlius, kraujo mėginius siunčia tirti būtent į Nacionalineje visuomenes sveikatos prieziuros laboratoriją (NVSP). Skirtumas tik tas, kad NVSP greičiau pateikia atsakymą, nes patys atlieka tyrimą ir mokestį ima valstybės nustatytomis kainomis.
Zolino g (antakalny) o kaip vadinasi tyrimu istaiga (gal yra internetinis pusl)? As net nezinojau kad ten galima kreiptis ir pigiau atseit butu. Nes visada vaziuoju i sorpo centra.
Sveikos merginos,
kokia jusu patirtis, kada jus kartojote tyrima po gydymosi nuo zarazu? Man buvo ureaplazma, siandien pakartojau tepineli, tai perspejo, kad praejo tik 4 sav. ir gali dar rodyti liekanas. Laborante pareiske, kad geriausiai yra kartoti po 2 men. Pasisakykit, po kiek laiko jus kartojote ir kokie buvo rezultatai.
Aciu
kokia jusu patirtis, kada jus kartojote tyrima po gydymosi nuo zarazu? Man buvo ureaplazma, siandien pakartojau tepineli, tai perspejo, kad praejo tik 4 sav. ir gali dar rodyti liekanas. Laborante pareiske, kad geriausiai yra kartoti po 2 men. Pasisakykit, po kiek laiko jus kartojote ir kokie buvo rezultatai.
Aciu
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 11 07, 16:46)
Sveikos merginos,
kokia jusu patirtis, kada jus kartojote tyrima po gydymosi nuo zarazu? Man buvo ureaplazma, siandien pakartojau tepineli, tai perspejo, kad praejo tik 4 sav. ir gali dar rodyti liekanas. Laborante pareiske, kad geriausiai yra kartoti po 2 men. Pasisakykit, po kiek laiko ju
s kartojote ir kokie buvo rezultatai.
Aciu
kokia jusu patirtis, kada jus kartojote tyrima po gydymosi nuo zarazu? Man buvo ureaplazma, siandien pakartojau tepineli, tai perspejo, kad praejo tik 4 sav. ir gali dar rodyti liekanas. Laborante pareiske, kad geriausiai yra kartoti po 2 men. Pasisakykit, po kiek laiko ju
s kartojote ir kokie buvo rezultatai.
Aciu
Tavo situacijoje nzn, bet as dariausi pries metus ir rytoj einu viel daryti. Nors pries metus man nebuvo rasta jokiu zarazu.
O kam nors buvo rasta Toxoplazma?
Sveikutes ziuriu temuke uzmigus,muset visos mergaites issigyde as ir po truputi daraus visus tyrimus,nes jau kuris laikas nepastoju. taigi citomegalo ir toksiplazmozes nera,tyrimai rodo,kad persirgta ir siuo metu nera,tai jau kazin ar bus,nes sako,kai persergi organizmas igyja imuniteta o stai endemike pasidariau gyno system tyrima,kur dvylika bakteriju tiria,tai gavau soka kiek visko priaugo ir mykoplazma, ir ureaplazma, ir gardnerella, ir candida nu vienu zodziu siaubas tai gerem su draugu doxiciklina 10 dienu,ir po menesiuko grysim kartot tyrimu. perskaicius visas temas,del tyrimu budu susidariau tokia nuomone,kad gal geriau darytis mikrobiologine diagnostika nei PGR,kadangi PGR rodo,ne tik gyvas,bet ir jau zuvusias zarazas,kuriu dnr dar gyvuoja,tai taip iseina,nor jos beveik ir isnaikintos jas vistiek rodys,nebent pakartotinus tyrimus daryti praejus keliems menesiams po gydymo nu ir issipleciau,vienu zodziu gryzus kartosiu mikrobiologiniu budu,plius dar ir chlamidijas reik pasitikrint nors tikiuosi,kad antibai viska isnaikino
O tai Jus nejautet pries tai kad kazkas ne taip... jokiu pozymiu... nieko?
As skambinsiuosi i Nacionalines visuomenes sveikatos labaratorija. Jei kas neseniai buvot Vilniuje, ilgos ten eiles ar ne tepineliam paimti?
As skambinsiuosi i Nacionalines visuomenes sveikatos labaratorija. Jei kas neseniai buvot Vilniuje, ilgos ten eiles ar ne tepineliam paimti?