Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(sanzile @ 2011 01 31, 22:31)
Sveikutes visos 4u.gif Turiu klausima, apie kuri neturiu zalio supratimo.. Noriu pasidaryti visus tuos pagrindinius bakteriju tyrimus, bet nezinau kokius rolleyes.gif
Visos temos neturiu jegu perskaityti, kad surasti atsakyma blush2.gif
Aciu Jums 4u.gif

Labas,
pagrindines bakterijos - mikoplazma, chlamidija ir ureplazma. Vienu metu paima tepineli. As uz visu 3-ju bakteriju paemima mokejau apie 160 Lt (tiksliai nepamenu). Kad vienos baketijos paemimas kainuoja apie 50 Lt. Klausk ginekologes,viska pasakys kas ir kaip . Sekmes smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites gal kas gali man atsakyti i klausima blush2.gif siandien pradejau gerti antibiotikus doxycyclina 100mg po dvi tabletes i diena nuo ureaplasmu, gal kas zino ar su alkoholiniais gerimais galima juos vartoti blush2.gif g.gif vis del to velykos taure vyno noresiu isgerti, o dabar galvoju ar galima?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
man ieskojo gimdos kaklelio uzdegimo sukelejo , tai turejau ir as uzpernai ureaplazma, chlamidiju tyrima dare, bet nerado. ureaplazmai naikint daug visko ten buvo, doxyciklinas, azitroxas, mycomaxas, wobenzymas, kazkokios geltonos zvakutes (nepamenu kaip vadinas) ir dar kazkoks skystis praplovimams. bet va pakartotinai kai nuejau pernai pas ja ,neliepe tirtis del jos, padarem tik onko ir paprasta ir viskas, sake nebutina,liepe pagalvot apie vaikus, nes jau kaip ir laikas. tai vat nezinau ar isnyko ar ne g.gif o kainavo man tas tyrimas apie 70lt, chlamidiju irgi panasiai... dariausi endemike. dabar planuojam vaikeli, tai ziuresim, kaip seksis pagaut ta gandra...
Atsakyti
Mums pirmas bandymas issigydyti ureoplazmas buvo neveiksnus, dabar paskyre klaritromicina 500 mg. 2 kartus dienoje 7 dienas. Tikiuosi viskas bus o.k
Atsakyti
Man po 2 persileidimu paskyre pasidaryti tyrima schlamidiju, ureaplazmoze bei mikoplazmoze. Rado ureaplazmoze bei schlamidiju. Abiems su vyru paskyre antibiotiku "Doxycyclin actavis 100mg' 14 dienu po 1 kapsule 2kartus per diena.
daktare minejo kad tos bakterijos galejo but pagrindine persileidimu priezastis. Sugerus vaistu kursa, pakartoti tyrima. Ir jei nebebus tu zarazu galesim planuoti vaikeli ir tiketis sekmingu rezultatu smile.gif
As pati ne nebuciau itarus, nejauciau visai jokiu simptomu, ta zinia man nuskambejo kaip perkunas is giedro dangaus
Atsakyti
sveikos moterytes 4u.gif

esu uzsirasius pas savo ginekologe ne sekanciai o dar kitai savaitei . ir dabar galvoju gal vertetu paciai per sia savaite nueiti i kokia vk ar kita centar ir pasidaryt chlamidiju ir tu kitu dvieju zarazu tyrimus, kad jau zygiuociau pas gine tiesiaii su rezultatais.kazkokiu pozumiu kaip ir nejauciu, bet vat nesisaugojant niekas nesigauna , plius turetas negimdybinis nestumas kiausinatkyje , pasalintas desnysis kiausintakis, labai neramu del likusiosjo.sakykit per kiek dienu buna atsakymai si tu tyrimu. ir dar kl endemik puslapyje yra nurodyta kad daromi tyrimai ir is kraujo bet jie kazkodel pigesni , tai kaip cia suprasti. kuris cia aiskiausiai pasakantis tyrimas butu.
Atsakyti
ir dar noreciau paklausti ar darant tyrimus reiktu isanksto registruotis ar galima tiesiog atejus iskarto juos pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Is anskto registruotis nereikia. As dariau Sorpo PGR metogu (tepineli eme). Laukiu rezultatu unsure.gif

Ir butinai is karto darykites bakteriologini paseli ir jautruma antibiotikam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 22 liepos 2011 - 10:46
Labas mergaites 4u.gif
Turiu klausimeli, sugerus kursa antibiotiku, pakartotini tyrima po kiek laiko rekomenduojama priduoti man ir vyrui? Gydytojas sake po 4 dienu jau galima, bet paskambinus per laboratorijas sake ne anksciau kaip 3 sav po gydymo...
Mhhh..tiek laukti schmoll.gif ...

Ka patarsit? Kada jus pakartotini pridavet po gydymo? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SR@IGE @ 2011 08 04, 14:04)
Labas mergaites  4u.gif
Turiu klausimeli, sugerus kursa antibiotiku, pakartotini tyrima po kiek laiko rekomenduojama priduoti man ir vyrui? Gydytojas sake po 4 dienu jau galima, bet paskambinus per laboratorijas sake ne anksciau kaip 3 sav po gydymo...
Mhhh..tiek laukti  schmoll.gif ...

Ka patarsit? Kada jus pakartotini pridavet po gydymo? ax.gif  rolleyes.gif

Po 4 dienu ??? blink.gif schmoll.gif Tikrai ne!!! Na nezinau nebent kursas jusu truko menesi laiko? O koki konkreciai tyrima daretes? Valstybinei istaigoi man liepe tyrimuka pakartot po 2 menesiuku, o VK sake galima ir po 1 menesio.... taip ir padariau, po gydimo atsakymas buvo geras thumbup.gif Sirgom chlamidijomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(planuke @ 2011 08 04, 19:01)
Po 4 dienu ??? blink.gif  schmoll.gif Tikrai ne!!! Na nezinau nebent kursas jusu truko menesi laiko? O koki konkreciai tyrima daretes? Valstybinei istaigoi man liepe tyrimuka pakartot po 2 menesiuku, o VK sake galima ir po 1 menesio.... taip ir padariau, po gydimo atsakymas buvo geras  thumbup.gif  Sirgom chlamidijomis  doh.gif

buvo rastos ureplasma ir mycoplasma hominis g.gif
Atsakyti