Gal kuri esat susidurus su vis atsinaujinancia bakterine vaginoze? ir gal zinot kokiu veiksmingu naturaliu budu jos atsikratyti?
QUOTE(burbuliacija @ 2013 09 04, 22:49)
Gal kuri esat susidurus su vis atsinaujinancia bakterine vaginoze? ir gal zinot kokiu veiksmingu naturaliu budu jos atsikratyti?
Ačiū taip ir paskyrė doksicilina man ir vyrui
bakterinė vaginozė mane labai vargindavo anksčiau, o ypač nusilpus munitetui, man labai padėjo natūralus antibiotikas Pau D'Arco dar naudojau kažkokias žvakutes, kaip gerąsias bakterijas po to. Ir tfu tfu iki šio laiko viskas gerai
QUOTE(Takata @ 2013 09 05, 08:13)
Ačiū taip ir paskyrė doksicilina man ir vyrui
bakterinė vaginozė mane labai vargindavo anksčiau, o ypač nusilpus munitetui, man labai padėjo natūralus antibiotikas Pau D'Arco dar naudojau kažkokias žvakutes, kaip gerąsias bakterijas po to. Ir tfu tfu iki šio laiko viskas gerai
O kas cia per naturalus antibiotikas? Jis be recepto? ir kur jo ieskot ? naturaliu bakteriju bandau kuo daugiau gauti su naturaliu jogurtu.
QUOTE(burbuliacija @ 2013 09 05, 10:21)
O kas cia per naturalus antibiotikas? Jis be recepto? ir kur jo ieskot ? naturaliu bakteriju bandau kuo daugiau gauti su naturaliu jogurtu.
Esu buvusi pas natūralios medicinos gydytojus, jie man ir išrašė. O Nusipirkti gali ir internetu, paieškok Aš bakterijų žvakutes po kurso dėjausi į makštį
sveikos mergaites,
mane siandien irgi "nudziugino" diagnoze - ureaplazmos. Mano pusle visada tokia dirgli, gavau recepta doxyciclinui ir siunciu brangiausiaji tirtis, ech....labai noreciau, kad po pirmo gydymo etapo pavyktu atsikratyt situ bjaurybiu
o kada jums leido planuoti po antibiotiku vartojimo?
mane siandien irgi "nudziugino" diagnoze - ureaplazmos. Mano pusle visada tokia dirgli, gavau recepta doxyciclinui ir siunciu brangiausiaji tirtis, ech....labai noreciau, kad po pirmo gydymo etapo pavyktu atsikratyt situ bjaurybiu
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 09 25, 16:00)
sveikos mergaites,
o kodel butent ureplazmas tyreisi?man gine nesiule, as tyriausi chlamidijas ir citomegalo virusa.
QUOTE(LaRosa @ 2013 09 26, 19:00)
o kodel butent ureplazmas tyreisi?man gine nesiule, as tyriausi chlamidijas ir citomegalo virusa.
Paskutiniu metu dirgli pusle, nuolat toki deginima jauciu, po persileidimo ieskojau info ir akys uzkliuvo uz ureaplazmu, nuejau issitirti, man pasiule tikrintis chlamidijas, ureaplazmas ir mikoplazmas. Ureaplazmu rado ir, kaip teigia gydytoja, greiciausiai del ju mano nestumas ir nutruko
Sveikos, as lygiai taip pat kovoju su bakterija, tik manoji bakterine vaginoze... Gavau vaistus (Zanocin, kuris butu isnaikines visa s..., koks tik yra) bet reiks keisti kitais, nes nuo ju mane istiko anafilaksinis sokas Dabar sedziu ir baisu, kazka vel varto, kad nepasikartotu reakcija ir i kita vaista Gal pas kazka kas nors panasaus buvo? nes nezinau ka ir daryti
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 09 25, 15:00)
sveikos mergaites,
Na man iš pirmo karto nepavyko, dabar laukiu vėl atsakymų, bet nuojauta negera kamuoja... mano pūslė irgi dirgli ir tas jausmas nepraeina iki šiol... na baigus gydymą kartoti tyrimus patariama po dviejų ciklų, o tuo laikotarpiu manau planuoti nereikėtų. Aš jau asmeniškai visą pavasarį, vasarą čia žaidžiu su tom ureaplasmom, kol ateina tyrimai, kol pas gydytoją nueini, kol išgeri, kol vėl tikriniesi... jei vėl viską reikės kartoti trečią kartą