Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(iksee @ 2010 12 17, 11:11)
Sveikos,

Norejau paklaust ar yra cia megaiciu, kurios kovotu su bakterine vaginoze?

jau uzkniso negyvai.. turbut jau esu isbandzius visus vaistus...kazkuriam laikui padeda, bet po kurio laiko vel islenda...

buvo rade ureaplazmu pas mane, tai su vyru isgerem antibu doze ir issigydem (daremes abu tyrima tai ju jau nerado). Po to  geriau ir nuo BV vaistus...irgi viskas gerai su tepineliu...bet va po intensiviu ND vel ji islindo sad.gif(

Ginius  israse Clion 100, o dabar pas mane antroji ciklo dalis..kazkaip baugu man juos vartoti (o gal busiu pastojus, nes labai stengemis si menesi). Na bet raminu save jog ginius zino ka paskyre (su juo stebejom folikula ir gaudem ovuliacija).

ir is vis ar galima su BV pastot?

aciu uz nuomone!

Sveika, man vis išlenda, ne dažnai, bet pasitaiko.. tai pienligė, tai BV. Beje, pastot tikrai galima, nes aš turbūt su ja pastojau, nes kai tik nustatė nėštumą, buvo 5 savaitės, paėmė tepinėlį, rado BV. Iš pradžių mano ginė prigąsdino, akd negalima naudoti jokių žvakių, o tada vaginozė gali prgraužti pūslytę, vos nenuprotėjau, nulėkiau pas Ž.Ž. į M ir V, pasijuokė, išrašė žvakučių, kurios tinkamos nestuke.gif (gana brangios) ir viskas, problema dingo. Porą metų buvo ramu, vasarą dabar vėl buvo išlindusi, su Macmiror pribaigiau.

Beje, gardnerella, kaip suprantu, BV priskiriama, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 17 gruodžio 2010 - 10:28
QUOTE(KittyKitty @ 2010 12 17, 11:27)
Sveika, man vis išlenda, ne dažnai, bet pasitaiko.. tai pienligė, tai BV. Beje, pastot tikrai galima, nes aš turbūt su ja pastojau, nes kai tik nustatė nėštumą, buvo 5 savaitės, paėmė tepinėlį, rado BV. Iš pradžių mano ginė prigąsdino, akd negalima naudoti jokių žvakių, o tada vaginozė gali prgraužti pūslytę, vos nenuprotėjau, nulėkiau pas Ž.Ž. į M ir V, pasijuokė, išrašė žvakučių, kurios tinkamos  nestuke.gif  (gana brangios) ir viskas, problema dingo. Porą metų buvo ramu, vasarą dabar vėl buvo išlindusi, su Macmiror pribaigiau.
Beje, gardnerella, kaip suprantu, BV priskiriama, ar ne?

aciu tau labai 4u.gif tai va kiek tu gydytoju tiek ir tu nuomoniu..

aha gardnerella..

blin jau verkti noris..pastoviai man ji islenda...jau du metai kokie..issigydau tam kartui, o po to vel islenda verysad.gif

o del tu vaistu tai kai ginius (lankausi pas K) israse, kazkaip nesureagavau..tiek nusiminiau del tos BV, kad nieko nebegalvojau..tik pklausiau ar reikia naudoti prezika benaudojant tas zvakutes...tik namo gryzus pradejau galvot kaip bus jei bandys implantuotis zirnis?

Atsakyti
Sveikutes,
Mes su vyru jau beveik 1,5 metu bandome pastoti. Atlikti tyrimai parode, kad esu turejusi chlamidiju infekcija, apie kuria net nenutuokiau. Internete skaiciau, kad po sios infekcijos, moterys tampa nevaisingos, kiausintakiai tampa nepraeinami. Siuo metu daktare liepe gerti duphastona 4-6men, jei nepavyks, tada sake ziuresim, ka daryti. Greiciausiai laukia laparoskopija... Vyras issityre ir yra visiskai sveikas. Ar kuri nors susiduret su sia problema?
Atsakyti
QUOTE(melona @ 2011 01 07, 19:41)
Sveikutes,
Mes su vyru jau beveik 1,5 metu bandome pastoti. Atlikti tyrimai parode, kad esu turejusi chlamidiju infekcija, apie kuria net nenutuokiau. Internete skaiciau, kad po sios infekcijos, moterys tampa nevaisingos, kiausintakiai tampa nepraeinami. Siuo metu daktare liepe gerti duphastona 4-6men, jei nepavyks, tada sake ziuresim, ka daryti. Greiciausiai laukia laparoskopija... Vyras issityre ir yra visiskai sveikas. Ar kuri nors susiduret su sia problema?

O kaip duphastonas gali padėti šioje situacijoje? unsure.gif
Atsakyti
Ogi tikriausiai niekaip. gyvenu ne lt, grizusi per atostogas pasidariau 4 tyrimus ir paskutinis, kad turejau infekcija, atejo jau kai buvau nebe lt. daktare dar pries atsakyma sake mananti, kad vis del to cia kazkas su mano hormonais negerai, nes mano menesines nereguliarios. tai ir israse duphastona ji sureguliuoti ir vitaminu Ovuliavit. Bet dabar kai gavau atsakyma, kad turejau infekcija, nebe zinau ka daryti. ar kas nors zino, ar is vis imanoma pastoti po chlamidijos infekcijos?
Atsakyti
Pirmiausiai tai reikia gerti antibiotikus, kad isnaikinta ta zaraza. Tu uzeik yra spec. tema apie chlamidijas ir kitas bakterijas, ten merginos tave pakonsultuos. Jeigu gyd. mano kad yra bedos su hormonais, ir jeigu tau nereguliarus ciklas, tai tikrai bus sutrike hormonai, bet pirmiausiai reikia istirti kurie hormonai pas tave netvarkoje.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma!
Atsakyti
Nera uz ka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(melona @ 2011 01 07, 20:52)
Ogi tikriausiai niekaip. gyvenu ne lt, grizusi per atostogas pasidariau 4 tyrimus ir paskutinis, kad turejau infekcija, atejo jau kai buvau nebe lt. daktare dar pries atsakyma sake mananti, kad vis del to cia kazkas su mano hormonais negerai, nes mano menesines nereguliarios. tai ir israse duphastona ji sureguliuoti ir vitaminu Ovuliavit. Bet dabar kai gavau atsakyma, kad turejau infekcija, nebe zinau ka daryti. ar kas nors zino, ar is vis imanoma pastoti po chlamidijos infekcijos?

Labas smile.gif
1. Reikia išsigydti chlamidijas. Antibiotikus turi gerti ir tu ir partneris.
2. O hormonus tu tyreisi ar čia tik taip nusprendė gyd.? Šiaip ciklas gali sutrikti ir nuo tų zarazų.
3. Pastoti išsigydžius chlamidijas tikrai galima (pažįstų vieną meginą, kuri iškart po gydymo pastojo). Na bet viskas priklauso nuo to kiek laiko tu jas turėjai ir kiek žalos jos padarė.

Sėkmės gydantis. Linkiu kuo greičiau pasiekti tikslą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Strazdane*: 07 sausio 2011 - 20:59
Skaitau ir man baisu darosi. Turbut ta ureaplasma pas mane jau 6 metai, ar ji pasiduos gydymui g.gif , prasidejo viskas nuo to, kad man niesti, persti, lyg toks ir kvapas nemalonus, (bet ne visada), kiek ejau pas gine....., tipo tepinelis geras, ir nieko nera tau. dabar nesenai atrado , bakteine vaginoze . verysad.gif , israse gine man Ecocillin, bet kiek as ju vartojau vistiek neatstao tas geras bakterijas. ***** nervai ima ..... cray.gif , man paskyre raminamu pagerti, fool.gif , sako tepinelis geras, neko tau nera. Merginos, ar gali buti , ta bakterine vaginoze, susiejusi su ureaplasma ? Simptomai tai tokie pat, niesti, o apie lytinius santykius net galvoti nesinori. , nes po ju dar labiau niesti, persti na zodziu........ doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jola08 @ 2011 01 20, 12:41)
Skaitau ir man baisu darosi. Turbut ta ureaplasma pas mane jau 6 metai, ....... doh.gif  doh.gif

Bakterinė vaginozė gali būti daug nuo ko, paprasčiausias variantas - nuo grybelio kandidas. Jeigu imunitetas prastas, gali reguliariai atsinaujinti - tai grybelis yra, tai nėra.
Geriausia kad šitą dalyką gydytų gydytoja...
Padeda žvakutės GynoPevaryl, tik jos bjaurybės brangios. Reikia sunaudoti 15 žvakučių iš eilės.
Atsakyti
QUOTE(jola08 @ 2011 01 20, 12:41)
Skaitau ir man baisu darosi. Turbut ta ureaplasma pas mane jau 6 metai, ar ji pasiduos gydymui  g.gif  , prasidejo viskas nuo to, kad man niesti, persti, lyg toks ir kvapas nemalonus, (bet ne visada), kiek ejau pas gine....., tipo tepinelis geras, ir nieko nera tau. dabar nesenai atrado , bakteine vaginoze . verysad.gif , israse gine man  Ecocillin, bet kiek as ju vartojau vistiek neatstao tas geras bakterijas. ***** nervai ima ..... cray.gif , man paskyre raminamu pagerti,  fool.gif , sako tepinelis geras, neko tau nera. Merginos, ar gali buti , ta bakterine vaginoze, susiejusi su ureaplasma ? Simptomai tai tokie pat, niesti, o apie lytinius santykius net galvoti nesinori. , nes po ju dar labiau niesti, persti na zodziu........ doh.gif   doh.gif

sveika,

na zinok kas liecia BV, tai jei ji yra tai visada parodo tepinelis, kad yra gardanelu..
tai jei tavo atveju tepinelis geras, tai BV nera..be to kai atsinaujina man BV tai as pajauciu tik is pagausejusiu su kvapu isskyru..man neniesti ir nepersti schmoll.gif BV dazniausiai gydoma Klion D100, Supplin ir kt
o kas liecia ureaplazmas tai ar tau dare su antibiograma? tada istiria, kokiems antibams yra atspari si zaraza...
Beto i klausima ar BV susijusi su ureaplazmom tai atsakymas - ureaplazma gali buti BV sukeleja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iksee: 21 sausio 2011 - 09:58