QUOTE(iksee @ 2010 12 17, 11:11)
Sveikos,
Norejau paklaust ar yra cia megaiciu, kurios kovotu su bakterine vaginoze?
jau uzkniso negyvai.. turbut jau esu isbandzius visus vaistus...kazkuriam laikui padeda, bet po kurio laiko vel islenda...
buvo rade ureaplazmu pas mane, tai su vyru isgerem antibu doze ir issigydem (daremes abu tyrima tai ju jau nerado). Po to geriau ir nuo BV vaistus...irgi viskas gerai su tepineliu...bet va po intensiviu ND vel ji islindo (
Ginius israse Clion 100, o dabar pas mane antroji ciklo dalis..kazkaip baugu man juos vartoti (o gal busiu pastojus, nes labai stengemis si menesi). Na bet raminu save jog ginius zino ka paskyre (su juo stebejom folikula ir gaudem ovuliacija).
ir is vis ar galima su BV pastot?
aciu uz nuomone!
Norejau paklaust ar yra cia megaiciu, kurios kovotu su bakterine vaginoze?
jau uzkniso negyvai.. turbut jau esu isbandzius visus vaistus...kazkuriam laikui padeda, bet po kurio laiko vel islenda...
buvo rade ureaplazmu pas mane, tai su vyru isgerem antibu doze ir issigydem (daremes abu tyrima tai ju jau nerado). Po to geriau ir nuo BV vaistus...irgi viskas gerai su tepineliu...bet va po intensiviu ND vel ji islindo (
Ginius israse Clion 100, o dabar pas mane antroji ciklo dalis..kazkaip baugu man juos vartoti (o gal busiu pastojus, nes labai stengemis si menesi). Na bet raminu save jog ginius zino ka paskyre (su juo stebejom folikula ir gaudem ovuliacija).
ir is vis ar galima su BV pastot?
aciu uz nuomone!
Sveika, man vis išlenda, ne dažnai, bet pasitaiko.. tai pienligė, tai BV. Beje, pastot tikrai galima, nes aš turbūt su ja pastojau, nes kai tik nustatė nėštumą, buvo 5 savaitės, paėmė tepinėlį, rado BV. Iš pradžių mano ginė prigąsdino, akd negalima naudoti jokių žvakių, o tada vaginozė gali prgraužti pūslytę, vos nenuprotėjau, nulėkiau pas Ž.Ž. į M ir V, pasijuokė, išrašė žvakučių, kurios tinkamos (gana brangios) ir viskas, problema dingo. Porą metų buvo ramu, vasarą dabar vėl buvo išlindusi, su Macmiror pribaigiau.
Beje, gardnerella, kaip suprantu, BV priskiriama, ar ne?