Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(miss_candy @ 2013 07 26, 19:16)
Siaip111, man jokiu simptomu nebuvo  4u.gif tyremes visas zarazas, nes bandom aiskintis nevaisingumo priezastis  ax.gif o tau atrado ureaplasma ar tau paprastas pusles uzdegimas yra?  g.gif

Man rado ureaplasmas, bet niekaip neišsigydau. Plius tai tikrai įtakoja mano savijautą, dirgli pūslė visą laiką. Gerai sako merginos, kad matyt imunitetas nusilpęs, tik klausimas, kaip ryjant antibiotikus visą pavasarį vasarą jį sustiprinti?

Dėl pienligės merginos dar padeda greipfurto sėklų ekstraktas, nžn kaip dėl nėštumo metu, ar galima vartoti, bet man padėjo. Kol gydytojai mane gydė neaišku nuo ko, nuo jų skirtų žvakučių buvo prasidėjusi pienligė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siaip111: 28 liepos 2013 - 10:32
QUOTE(Siaip111 @ 2013 07 28, 11:29)
Man rado ureaplasmas, bet niekaip neišsigydau. Plius tai tikrai įtakoja mano savijautą, dirgli pūslė visą laiką. Gerai sako merginos, kad matyt imunitetas nusilpęs, tik klausimas, kaip ryjant antibiotikus visą pavasarį vasarą jį sustiprinti?
Dėl pienligės merginos dar padeda greipfurto sėklų ekstraktas, nžn kaip dėl nėštumo metu, ar galima vartoti, bet man padėjo. Kol gydytojai mane gydė neaišku nuo ko, nuo jų skirtų žvakučių buvo prasidėjusi pienligė.

Oi, kaip as tave suprantu... tik as su pusle problemu neturiu, bet vargstu su pienlige. Lyg apsigydau ir vel islenda. Reikes pabandyti greiprukto seklu ekstrakta. O kaip tu ji naudojai (gerei ilasinus i vandeni ar issoriskai, pasitepdama ar apsilplaudama?)

MC - o kur tau nustate ureaplasmas UK ar LT? Ar buvai cia pas GP del tu ureaplasmu/ As ryt turiu vizita ir nzn, kaip cia issikaulyti antibiotiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausssrytia @ 2013 07 29, 18:53)
Oi, kaip as tave suprantu... tik as su pusle problemu neturiu, bet vargstu su pienlige. Lyg apsigydau ir vel islenda. Reikes pabandyti greiprukto seklu ekstrakta. O kaip tu ji naudojai (gerei ilasinus i vandeni ar issoriskai, pasitepdama ar apsilplaudama?)

Gėriau, gal du buteliukus suvartojau. Taip pat vartojau jogurto tabletes, natūralaus jogurto, stengiausi nevalgyti saldumynų. Internete galima rasti netgi sąrašėlį maisto produktų, kuriuos rekomenduoja, ir kurių nerekomenduojama valgyti. Kiek domėjausi, visos šitos bakterijos (chlamidijos, ureaplasmos, mykoplasmos) irgi gali turėti įtakos visokioms infekcijoms, uždegimams ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2013 07 27, 09:01)
Miss_Candy, pasiilgom jau Taves  wub.gif  4u.gif

Aciu, Novia! bigsmile.gif 4u.gif wub.gif Pas mane niekas nesikeicia, ieskom priezasciu toliau unsure.gif

QUOTE(ausssrytia @ 2013 07 29, 17:53)
MC - o kur tau nustate ureaplasmas UK ar LT? Ar buvai cia pas GP del tu ureaplasmu/ As ryt turiu vizita ir nzn, kaip cia issikaulyti antibiotiku  g.gif

Ausryte, Lietuvoj 4u.gif cia kur ejau, kalusiau - niekas apie tokias negirdeje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2013 07 30, 11:56)

Ausryte, Lietuvoj  4u.gif cia kur ejau, kalusiau - niekas apie tokias negirdeje  doh.gif

Nu jo, siandiena isitikinau pati - nuejau pradejau aiskinti - tai supainiojo su taxoplasmoze. Issitraukiau atspausdinta informacija is interneto, tai labai idemiai skaite, bet vistiek nieko apie sia bakterija nezino sad.gif nedave si syki ir nuo pienliges vaistu - kita penktadieni eisiu priduoti tepineli. Laukiu vaistu siuntos is Lietuvos (tikiuosi ateis)
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Man irgi atrado ureaplazmą. Paskyrė antibiotikus mums abiems su vyru gerti. Ar per pirmą antibiotikų gėrimą yra tikimybė išsigydyti?
Atsakyti
Mes issigydem, matyt, kad yra 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal kuri susidurete su Streptococcus agalactiae bakterija? g.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas daretes af genetal system tyrima Klaipedoje? Endemikas nedaro ir si menesi nedarys, nezinau kur daugiau kreiptis...
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2013 08 22, 23:37)
Sveikos  4u.gif
, nezinau kur daugiau kreiptis...

Na, siuos tyrimus dar atlieka SORPO. Ju laboratorija yra Lornoje.
Atsakyti
Sakykit mergaitės, kokias antibiotikai jums gydė ureaplasmas ? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Takata @ 2013 09 04, 08:13)
Sakykit mergaitės, kokias antibiotikai jums gydė ureaplasmas ? 4u.gif  ax.gif

Doxiciklinu 2 savaites 4u.gif
Atsakyti