Labas vakaras,
MC - kaip dziaugiuosi del taves, ledai juda po truputi
QUOTE(Iloncikas @ 2013 07 24, 17:54)
Sveikos
Man atrado ureaplazmą, skyrė vaistukų mums abiems gerti. Bet gydytojas sakė, kad ureaplazma įtakos nėštumui neturi, bet internete paskaitau, kur rašo, kad turi. Kas gydėtės ureaplazmą, pastojot išsigydžiusios ar ne?
Turi... speju, kad man del ureaplasmos ivyko persileidimas (o as galvojau, kad jau issigydziau), dabar padariau pakartotinius tyrimus - ats. teigiamas.
QUOTE(miss_candy @ 2013 07 24, 20:32)
UK tiriames nevaisingumo priezastis, tai apie ureaplasmas visai jie negirdeje ir kaip man pasake, jei mes tokiu netiriam, vadinasi vaisingumui itakos ji neturi
Tai man bus be sansu prasytis, kad duotu siuntima tyrimui
Beje, MC, minejai, kad tavo bendradarbe gydosi ureaplasmas - ji tai daro UK ar Latvijoje?
QUOTE(Siaip111 @ 2013 07 26, 10:59)
Merginos, kurios gydėtės ureaplasmas, jūs jautėte kokius nemalonius simptomus? Kiek paskaitau, atrodo, kad visos tiesiog atsitiktinai atrandate. Aš prašiausi tyrimų, nes nuolat nemalonus jausmas pūslėje. Jau antras antibiotikų ratas, baigiau gerti, vėl jaučiu tą pilnos pūslės jausmą
negi ir vėl nepadėjo...
blogiausia, kad negalima iš karto tyrimų daryti, nes baisus nusivylimas kankina mane, gaila laiko, gaila pinigų, gaila sveikatos, gaila nervų, o finale - būsena vėl nepagerėjo. Tik nusialinau organizmą su antibiotikais ir kentėjau jų šalutinius pojūčius. Žodžiu, pasiguodžiau
Jauciuosi taip paciai, bet tik skirtumas tas - kad negaliu pradeti gydymo, nes negaunu UK vaistu - o taip gaila laiko, kiekvienas ciklas man aukso vertes
As jau daugiau nei metai vargstu su pienlige - kiek vaistams istaskiau pinigu, o ji pries mmm vel ima ir sugrizta.... tiesiog pavargau... ir bekovoti su viskuom - atrodo toks uzburtas ratas ir be iseities
Tai va - nuvaziavau i lietuviu klinika UK pasidaryti pakartotiniu ureaplasma tyrimu. Atsakymai - pas abu neigiami. Pasidare neaisku, kaip LT rado, o UK nerado. skambinu i klinika - klausiu kokiu metodu tiria. nezino, liepe paciai pasiskambinti i laboratorija ir susizinoti - pasirodo tyre ne paciu jautriausiu metodu
ismetem pinigus i bala (100 svaru), ner nei kur nervu deti. vel susisiekiau su klinika ir viska paaiskinau. pareiske, kad jokio gydymo man jie neskirs, nes tie tyrimai, kur jie dare - geri, turiu kreiptis ten del gydymo, kur rado man ureaplasmas
beviltiska su tokiais ir gincytis...
dabar lauksiu siuntos is LT su vaistukais... kiek laiko sugaizta....
Rasiau i sorpo klinika, kodel galejo atsinaujinti ureaplasma - tai siu zarazu mazas kiekis organizme lieka ir atsiradus palankiai terpei (nusilpus imunitetui), jos pradeda veseti....