Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(Iloncikas @ 2013 07 24, 17:54)
Sveikos

Man atrado ureaplazmą, skyrė vaistukų mums abiems gerti. Bet gydytojas sakė, kad ureaplazma įtakos nėštumui neturi, bet internete paskaitau, kur rašo, kad turi. Kas gydėtės ureaplazmą, pastojot išsigydžiusios ar ne?

Turi zinok itakos, as issigydziau ir pastojau. Gydytojas kuris daugiau apsisvietes, tas ir zino daugiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2013 07 25, 09:06)
Turi zinok itakos, as issigydziau ir pastojau. Gydytojas kuris daugiau apsisvietes, tas ir zino daugiau.  ax.gif

O vyruko turtas buvo geras? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergike26 @ 2013 07 25, 12:10)
O vyruko turtas buvo geras?  4u.gif

Iki to nebuvom daeje. Tik vaisingumo spec. siunte pasidaryt zarazu tyrimus. Rado ueroplazma. ja issigydem. ir va yra rezultatas. ax.gif
Atsakyti
Merginos, kurios gydėtės ureaplasmas, jūs jautėte kokius nemalonius simptomus? Kiek paskaitau, atrodo, kad visos tiesiog atsitiktinai atrandate. Aš prašiausi tyrimų, nes nuolat nemalonus jausmas pūslėje. Jau antras antibiotikų ratas, baigiau gerti, vėl jaučiu tą pilnos pūslės jausmą doh.gif negi ir vėl nepadėjo... doh.gif blogiausia, kad negalima iš karto tyrimų daryti, nes baisus nusivylimas kankina mane, gaila laiko, gaila pinigų, gaila sveikatos, gaila nervų, o finale - būsena vėl nepagerėjo. Tik nusialinau organizmą su antibiotikais ir kentėjau jų šalutinius pojūčius. Žodžiu, pasiguodžiau verysad.gif
Atsakyti
Siaip111, man jokiu simptomu nebuvo 4u.gif tyremes visas zarazas, nes bandom aiskintis nevaisingumo priezastis ax.gif o tau atrado ureaplasma ar tau paprastas pusles uzdegimas yra? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

MC - kaip dziaugiuosi del taves, ledai juda po truputi 4u.gif

QUOTE(Iloncikas @ 2013 07 24, 17:54)
Sveikos

Man atrado ureaplazmą, skyrė vaistukų mums abiems gerti. Bet gydytojas sakė, kad ureaplazma įtakos nėštumui neturi, bet internete paskaitau, kur rašo, kad turi. Kas gydėtės ureaplazmą, pastojot išsigydžiusios ar ne?

Turi... speju, kad man del ureaplasmos ivyko persileidimas (o as galvojau, kad jau issigydziau), dabar padariau pakartotinius tyrimus - ats. teigiamas.

QUOTE(miss_candy @ 2013 07 24, 20:32)
UK tiriames nevaisingumo priezastis, tai apie ureaplasmas visai jie negirdeje ir kaip man pasake, jei mes tokiu netiriam, vadinasi vaisingumui itakos ji neturi  4u.gif

Tai man bus be sansu prasytis, kad duotu siuntima tyrimui sad.gif
Beje, MC, minejai, kad tavo bendradarbe gydosi ureaplasmas - ji tai daro UK ar Latvijoje?

QUOTE(Siaip111 @ 2013 07 26, 10:59)
Merginos, kurios gydėtės ureaplasmas, jūs jautėte kokius nemalonius simptomus? Kiek paskaitau, atrodo, kad visos tiesiog atsitiktinai atrandate. Aš prašiausi tyrimų, nes nuolat nemalonus jausmas pūslėje. Jau antras antibiotikų ratas, baigiau gerti, vėl jaučiu tą pilnos pūslės jausmą  doh.gif negi ir vėl nepadėjo...  doh.gif blogiausia, kad negalima iš karto tyrimų daryti, nes baisus nusivylimas kankina mane, gaila laiko, gaila pinigų, gaila sveikatos, gaila nervų, o finale - būsena vėl nepagerėjo. Tik nusialinau organizmą su antibiotikais ir kentėjau jų šalutinius pojūčius. Žodžiu, pasiguodžiau  verysad.gif

Jauciuosi taip paciai, bet tik skirtumas tas - kad negaliu pradeti gydymo, nes negaunu UK vaistu - o taip gaila laiko, kiekvienas ciklas man aukso vertes sad.gif
As jau daugiau nei metai vargstu su pienlige - kiek vaistams istaskiau pinigu, o ji pries mmm vel ima ir sugrizta.... tiesiog pavargau... ir bekovoti su viskuom - atrodo toks uzburtas ratas ir be iseities sad.gif

Tai va - nuvaziavau i lietuviu klinika UK pasidaryti pakartotiniu ureaplasma tyrimu. Atsakymai - pas abu neigiami. Pasidare neaisku, kaip LT rado, o UK nerado. skambinu i klinika - klausiu kokiu metodu tiria. nezino, liepe paciai pasiskambinti i laboratorija ir susizinoti - pasirodo tyre ne paciu jautriausiu metodu doh.gif ismetem pinigus i bala (100 svaru), ner nei kur nervu deti. vel susisiekiau su klinika ir viska paaiskinau. pareiske, kad jokio gydymo man jie neskirs, nes tie tyrimai, kur jie dare - geri, turiu kreiptis ten del gydymo, kur rado man ureaplasmas doh.gif beviltiska su tokiais ir gincytis...
dabar lauksiu siuntos is LT su vaistukais... kiek laiko sugaizta....

Rasiau i sorpo klinika, kodel galejo atsinaujinti ureaplasma - tai siu zarazu mazas kiekis organizme lieka ir atsiradus palankiai terpei (nusilpus imunitetui), jos pradeda veseti....
Atsakyti
Sveikos merginos.Perskaiciau tema bet neradau nieko sau tinkamo g.gif .Esu niescia,pirmas trimestras ir mane kamuoja pienlige ir streptokoko bakterija mega_shok.gif .Daktarai jau man sugirde 3 kartus visokiu antibiotiku unsure.gif .Ir ka,po paskutiniu isgertu vaistu savaitei buvo liuks,o dabar jauciu kad vel viskas pareina.Negi taip visa niestuma antibiotikus ir teks gerti?Nesamone verysad.gif .Gal kuri susidurete su sia bacila verysad.gif ,ir gal galit papasakoti kokiais kitais budais butu galima ju atsikratyti? gun_bandana.gif .Aciu,
Atsakyti
QUOTE(editule1 @ 2013 07 26, 23:07)
Sveikos merginos.Perskaiciau tema bet neradau nieko sau tinkamo g.gif .Esu niescia,pirmas trimestras ir mane kamuoja pienlige ir streptokoko bakterija mega_shok.gif .Daktarai jau man sugirde 3 kartus visokiu antibiotiku unsure.gif .Ir ka,po paskutiniu isgertu vaistu savaitei buvo liuks,o dabar jauciu kad vel viskas pareina.Negi taip visa niestuma antibiotikus ir teks gerti?Nesamone verysad.gif .Gal kuri susidurete su sia bacila verysad.gif ,ir gal galit papasakoti kokiais kitais budais butu galima ju atsikratyti? gun_bandana.gif .Aciu,

Sveika 4u.gif

Antibiotikai juk dar labiau skatina pienliges augima, nes jie juk uzmusa visas bakterijas tavo organizme- tiek blogas tiek geras, tode 4u.gif 4u.gif l pienlige is vesi. O ar bandei susitvarkyti viska naturaliu budu?- pvz naturaliu jogurtu, medetkom? Mane vienais metais labai pienlige kamavo, vartojau daug tu zvakuciu, bet irgi padedavao kokiai savaitei ir po to vel tas pats g.gif tai nusibodo vartot tuos vaistus, emiau jogurta naturalu valgyt kalnais ir taip pat jo galima 'i ten' isipurksti. Zinok man padejo, truputi terlione, bet ka darysi. Taip kokia savaite ar dvi dariau, o po to profilaktiskai karts nuo karto ir dingo suvisam man tie pienlige jau va 2 metai kaip neturiu. Plius dar medetku arbatos pagerdavau. Ziurek, gali pabandyti, gal pades ir tau 4u.gif
P.s del streptokoko nelabai ka zinau, sorry..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 27 liepos 2013 - 09:02
QUOTE(ausssrytia @ 2013 07 26, 20:33)
Beje, MC, minejai, kad tavo bendradarbe gydosi ureaplasmas - ji tai daro UK ar Latvijoje?

Rasiau i sorpo klinika, kodel galejo atsinaujinti ureaplasma - tai siu zarazu mazas kiekis organizme lieka ir atsiradus palankiai terpei (nusilpus imunitetui), jos pradeda veseti....

ausryte, jai tos ureaplasmos buvao seniai, pries atvykstant i UK, tai tas gydesi Latvijoje apie pora metu doh.gif buvo kaip ir tau - neigiamas, teigiamas, neigiamas, kol galiausiai prisikase iki reikiamo gydytojo, kuris jai ieskojo tinkanciu ir labai stipriu vaistu, kad jas visiskai isnaikintu, o ta padaryti, kiek suprantu yra labai sunku vien del to, kad ju visad lieka organizme, kad ir amzas kiekis. Mano nuomene, vienintelis dalykas, kas gali padeti - imuniteto stiprinimas 4u.gif As pati labai didele nauda pajauciau, kai paskutinius 6 menesiu geriu wellwoman conception thumbup.gif
Atsakyti
bet juk tam ir daro antibiotigramas, kad nustatytu, kas uzmusa tas bakterijas 4u.gif
mums padare - isgerem - kolkas isnyko - kolkas neatsinaujino = viliuosi neatsinaujins blush2.gif

Miss_Candy, pasiilgom jau Taves wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novia: 27 liepos 2013 - 10:04
[quote=burbuliacija,2013 07 27, 11:00]
Sveika 4u.gif

Antibiotikai juk dar labiau skatina pienliges augima, nes jie juk uzmusa visas bakterijas tavo organizme- tiek blogas tiek geras, tode 4u.gif 4u.gif l pienlige is vesi. O ar bandei susitvarkyti viska naturaliu budu?- pvz naturaliu jogurtu, medetkom? Mane vienais metais labai pienlige kamavo, vartojau daug tu zvakuciu, bet irgi padedavao kokiai savaitei ir po to vel tas pats g.gif tai nusibodo vartot tuos vaistus, emiau jogurta naturalu valgyt kalnais ir taip pat jo galima 'i ten' isipurksti. Zinok man padejo, truputi terlione, bet ka darysi. Taip kokia savaite ar dvi dariau, o po to profilaktiskai karts nuo karto ir dingo suvisam man tie pienlige jau va 2 metai kaip neturiu. Plius dar medetku arbatos pagerdavau. Ziurek, gali pabandyti, gal pades ir tau 4u.gif
P.s del streptokoko nelabai ka zinau, sorry..
Aciu uz patarima,pabandysiu su jogurtu.Bet medetku niesciai negalima gerti,nes jos atpalaiduoja gimda.O tada gali buti oi oi kai negerai verysad.gif .Gal dar koki liaudiska receptuka kuri zinot 4u.gif Aciu burbuliacija uz patarima. thumbup.gif
Atsakyti
[quote=editule1,2013 07 27, 11:01]
[quote=burbuliacija,2013 07 27, 11:00]

Aciu uz patarima,pabandysiu su jogurtu.Bet medetku niesciai negalima gerti,nes jos atpalaiduoja gimda.O tada gali buti oi oi kai negerai verysad.gif .Gal dar koki liaudiska receptuka kuri zinot 4u.gif Aciu burbuliacija uz patarima. thumbup.gif
[/quote]

Ner uz ka, i sveikata ;-) tikiuosi pades. O del medetku nezinojau, na bet ir jogurtuko gal pakaks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 27 liepos 2013 - 16:01