QUOTE(miss_candy @ 2013 07 21, 21:00)
jooo, Ausryte, UK sunku su nestumu kol nevaisingumo problemas istiria, o persileidimus tiria, tik kai tris kartus is eiles persileidi
kadangi man tiria nevaisinguma, tai dare abiejus tyrimus - ir is tepinelio, ir is kraujo bet pradziai pilnai uztenka tepinelio
kadangi man tiria nevaisinguma, tai dare abiejus tyrimus - ir is tepinelio, ir is kraujo bet pradziai pilnai uztenka tepinelio
Kaip noreciau, kad Lietuvos sveikatos sistema butu ir cia. Eiciau privaciai, bet kam tada as moku 'national insurance'
QUOTE(Siaip111 @ 2013 07 22, 13:22)
Ne, nu, dar ir šitaip gali būti aš tik antrą kartą geriu antibiotikus ir tai jau labai nuskriausta jaučiuosi. Jau pati atrodo griečiau nusibaigsiu nuo šalutinių poveikių, nei tos bjaurybės nudvės. O gal visgi reikėtų ir vyrams daryti tyrimus? Niekas nenorėjo su manimi diskutuoti ta tema, nei čia forume, nei gydytojai, bet kodėl preziumuojama, kad padėjo/nepadėjo abiems?
As si syki nusprendziau nebeklausyti savo giniaus, kad uztenka tik mane viena tirti, tad vaziavom ir tyrimes abu kartu... Laukiam rezultatu