Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(ausssrytia @ 2013 07 20, 09:59)
MC-labas, kaip laikaisi?

O dabar merginos HELP - pries 2,5 metus pradejom gydyma del ureaplazmos urealyctum. 2 kartus nepataike antibiotiku, trecia karta padare antibiograma ir israse doxycyclin'a. 4 karta pasitikrinau - atsakymas buvo neigiamas, tad su dziaugsmu kibom i vaikiuko planavimus.

Labas, Ausryte! 4u.gif gerai laikausi - visi kraujo tyrimai idealus, tai laukiu tik appointmento skanui ir gimdos nuotraukai 4u.gif apie ureaplasmas galiu papasakoti is vienos bendradarbes pasakojimu. Zodziu, jai irgi buvo panasi istorija kaip ir jums. issigydydavo ir vel ji sugrizdavo. Bet yra taip, kad jei ureaplasma isgydoma, tai dar nereiskia, kad pas tave neliko ne vienos bakterijos (taip pavadinkim, nes tiksliai terminu nezinau). Pvz, jei pas tave yra maziau nei 1000, tai tada tau pareis neigiamas atsakymas, o jei tavo imunitetas silpnas, tada greitai tarkim is 500 gali pasidaryti 5000 ir pasidarius tyrima vel gausi teigiama atsakyma. siaip visos tos bakterijos yra naturalu, bet jos negali virsyti tam tikro skaiciau. Tai va, o ta mano bendradarbe savo saly ejo i kazkokiu veneriniu ligu skyriu, kur ja gyde iki tiek, kad pas ja neliktu ne vienos vieninteles ureaplasmos, nes jos imunitetas toks silpnas, kad ir is vienos ureaplasmos prisidaugintu tukstanciais. zodziu, jei eisi dar pas lietuviu daktarus, paklausk ju del sitos teorijos 4u.gif
Atsakyti
Merginos, norėčiau pasitarti, pasikonsultuoti 4u.gif Rugsėjį tikriausiai startuosiu su IVF.
Ureplazm., mikoplazm. ir chlamidijų tyrimus esu dariusi tik prieš 4 metus. Visi tyrimai buvo neigiami.
Vyras šiuos tyrimus darėsi prieš pusmetį, jie irgi visi buvo neigiami. Nežinau, kodėl, bet gydytoja man prieš IVF šių tyrimų daryti nerekomenduoja (tiesiog jų nemini). Gal darytis savarankiškai? 4u.gif Visgi tiek laiko praėjo, o gal gydytoja dėl kokių nors priežasčių jų nemini? g.gif Gal dėl to, kad dabar citologinis tepinėlio rezultatai geri. Ir šiaip nejaučiu kažkokių blogybių.
Tiesa, prieš 4 man ŽPV buvo teigiamas ats.

p.s. IVF darome dėl mažo sperm. kiekio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedramintė: 20 liepos 2013 - 19:19
Giedraminte, uzeik i IVF skyreli - ten gal kitos moterys pasidalins patirtim ir geriau zinos is patirties, ar reikia situ tyrimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2013 07 20, 13:42)
Labas, Ausryte!  4u.gif gerai laikausi - visi kraujo tyrimai idealus, tai laukiu tik appointmento skanui ir gimdos nuotraukai  4u.gif apie ureaplasmas galiu papasakoti is vienos bendradarbes pasakojimu. Zodziu, jai irgi buvo panasi istorija kaip ir jums. issigydydavo ir vel ji sugrizdavo. Bet yra taip, kad jei ureaplasma isgydoma, tai dar nereiskia, kad pas tave neliko ne vienos bakterijos (taip pavadinkim, nes tiksliai terminu nezinau). Pvz, jei pas tave yra maziau nei 1000, tai tada tau pareis neigiamas atsakymas, o jei tavo imunitetas silpnas, tada greitai tarkim is 500 gali pasidaryti 5000 ir pasidarius tyrima vel gausi teigiama atsakyma. siaip visos tos bakterijos yra naturalu, bet jos negali virsyti tam tikro skaiciau. Tai va, o ta mano bendradarbe savo saly ejo i kazkokiu veneriniu ligu skyriu, kur ja gyde iki tiek, kad pas ja neliktu ne vienos vieninteles ureaplasmos, nes jos imunitetas toks silpnas, kad ir is vienos ureaplasmos prisidaugintu tukstanciais. zodziu, jei eisi dar pas lietuviu daktarus, paklausk ju del sitos teorijos  4u.gif

Oi MC - kaip tau aciu uz paaiskinima heart.gif Gali buti, kad nusilpo imunitetas, nors vitaminu pastoviai geriu, nuo praeito birzelio iki siu metu kovo ziauriai vargau su sinusitu ir peinlige-si kova taip issekino emocikai sad.gif o cia dar UK su tokia sveikatos sistema viskas taip ir uzsitese doh.gif visa tai man kainavo mano nestumo nutrukima verysad.gif
Si teorija labai patikima, tad reikes labai labai save prisiziureti blush2.gif

Mes dabar pasidarem privaciai tyrimus lietuviu klinikoje peterborough, laukiam ats. O kraujo (hormoniniai tyrimai) mano taip pat geri, dabar per sekanti vizita Lietuvoje darysiu kiausintakiu pratekamumo ultragarsu tyrima, o paskui galvosim ko griebtis, jei nepavyks pastoti iki kitu velyku. Planuosimes tada visas atostogas vizitams i LT...
Atsakyti
QUOTE(ausssrytia @ 2013 07 20, 19:06)
Oi MC - kaip tau aciu uz paaiskinima  heart.gif Gali buti, kad nusilpo imunitetas, nors vitaminu pastoviai geriu, nuo praeito birzelio iki siu metu kovo ziauriai vargau su sinusitu ir peinlige-si kova taip issekino emocikai sad.gif o cia dar UK su tokia sveikatos sistema viskas taip ir uzsitese  doh.gif visa tai man kainavo mano nestumo nutrukima  verysad.gif
Si teorija labai patikima, tad reikes labai labai save prisiziureti  blush2.gif

Mes dabar pasidarem privaciai tyrimus lietuviu klinikoje peterborough, laukiam ats. O kraujo (hormoniniai tyrimai) mano taip pat geri, dabar per sekanti vizita Lietuvoje darysiu kiausintakiu pratekamumo ultragarsu tyrima, o paskui galvosim ko griebtis, jei nepavyks pastoti iki kitu velyku. Planuosimes tada visas atostogas vizitams i LT...

ner uz ka 4u.gif imuniteta reikia stiprinti ne tik vitaminais, bet ir sveika mityba, o taip pat ziuret nepersalti 4u.gif o tau UK negali padaryt nemokamai kiausintakiu pratekamumo tyrima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2013 07 20, 21:31)
ner uz ka  4u.gif imuniteta reikia stiprinti ne tik vitaminais, bet ir sveika mityba, o taip pat ziuret nepersalti  4u.gif o tau UK negali padaryt nemokamai kiausintakiu pratekamumo tyrima?  g.gif

Tai maitinuosi kiek galiu sveikai, bet su persalimu nevisada iseina sustirti blush2.gif UK gydytojai tikrai man jokiu tyrimu del nevaisingumo nedarys, nes juk buvau pastojus (jie manes net po persileidimo netikrino, turejau vaziuoti i LT pasitikrinti, ar viskas gerai issivale ir nera infekcijos tikimybes), tad su UK daktarais as nebedraugas, nebesinori man laiko su jais gaisti ir nervuotis (o stresas imunitetui tikrai nepadeda) smile.gif dar karta aciu tau uz ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2013 07 21, 06:01)
Giedraminte, uzeik i IVF skyreli - ten gal kitos moterys pasidalins patirtim ir geriau zinos is patirties, ar reikia situ tyrimu  4u.gif

ačiū mirksiukas.gif O kaip Jūs darotės tuos tyrimus - iš tepinėlio ar kraujo tyrimą? ax.gif
Pamenu, kad aną kartą man darė tepinėlį...
Atsakyti
QUOTE(ausssrytia @ 2013 07 21, 08:10)
Tai maitinuosi kiek galiu sveikai, bet su persalimu nevisada iseina sustirti  blush2.gif UK gydytojai tikrai man jokiu tyrimu del nevaisingumo nedarys, nes juk buvau pastojus (jie manes net po persileidimo netikrino, turejau vaziuoti i LT pasitikrinti, ar viskas gerai issivale ir nera infekcijos tikimybes), tad su UK daktarais as nebedraugas, nebesinori man laiko su jais gaisti ir nervuotis (o stresas imunitetui tikrai nepadeda) smile.gif dar karta aciu tau uz ats.  4u.gif

jooo, Ausryte, UK sunku su nestumu doh.gif kol nevaisingumo problemas istiria, o persileidimus tiria, tik kai tris kartus is eiles persileidi unsure.gif

QUOTE(Giedramintė @ 2013 07 21, 13:35)
ačiū  mirksiukas.gif O kaip Jūs darotės tuos tyrimus  - iš tepinėlio ar kraujo tyrimą?  ax.gif
Pamenu, kad aną kartą man darė tepinėlį...

kadangi man tiria nevaisinguma, tai dare abiejus tyrimus - ir is tepinelio, ir is kraujo 4u.gif bet pradziai pilnai uztenka tepinelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2013 07 20, 12:42)
apie ureaplasmas galiu papasakoti is vienos bendradarbes pasakojimu.

Ne, nu, dar ir šitaip gali būti doh.gif doh.gif doh.gif aš tik antrą kartą geriu antibiotikus ir tai jau labai nuskriausta jaučiuosi. Jau pati atrodo griečiau nusibaigsiu nuo šalutinių poveikių, nei tos bjaurybės nudvės. O gal visgi reikėtų ir vyrams daryti tyrimus? Niekas nenorėjo su manimi diskutuoti ta tema, nei čia forume, nei gydytojai, bet kodėl preziumuojama, kad padėjo/nepadėjo abiems?
Atsakyti
Labas merginos!
Norėjau paklausti del bakterijų tyrimų atsakymų. Tyriausi chlamidioze, ureaplasma ir mycoplasma, iš gimdos kaklelio tepineli ėmė. Atsakymus gavau- "neigiamas" ir viskas. Ar tokie turėtų būti bakterijų tyrimų atsakymai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 07 22, 16:54)
Labas merginos!
Norėjau paklausti del bakterijų tyrimų atsakymų. Tyriausi chlamidioze, ureaplasma ir mycoplasma, iš gimdos kaklelio tepineli ėmė. Atsakymus gavau- "neigiamas" ir viskas. Ar tokie turėtų būti bakterijų tyrimų atsakymai? g.gif

Taip, tai reiškia, kad neturi tų zarazų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 07 22, 11:22)
Ne, nu, dar ir šitaip gali būti  doh.gif  doh.gif  doh.gif aš tik antrą kartą geriu antibiotikus ir tai jau labai nuskriausta jaučiuosi. Jau pati atrodo griečiau nusibaigsiu nuo šalutinių poveikių, nei tos bjaurybės nudvės. O gal visgi reikėtų ir vyrams daryti tyrimus? Niekas nenorėjo su manimi diskutuoti ta tema, nei čia forume, nei gydytojai, bet kodėl preziumuojama, kad padėjo/nepadėjo abiems?

Jeigu turite vyra, tai reikia ir jam darytis, nes kokia nauda is to, jei jus isigydysit, o jis - ne? 4u.gif

QUOTE(Saulė7 @ 2013 07 22, 15:54)

Mums ties kiekvienu tyrimu buvo parasytas teigiamas ar neigiamas, o ne vienas bendras ats 4u.gif
Atsakyti