Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(Allegria @ 2013 05 07, 13:29)
ar yra kas tyrėsi Endemik, per kiek laiko gavot atsakymus? dariausi 2d. ( ketvirtadieni ) chlamidijas, ureaplazmas ir mikoplazmas.. sakė atsakymai  ureaplazmų ir mikoplazmų bus trečiadieni ( 8d. ) chlamidijos ketvirtadieni ( 9d. ) tai tik ryt poryt, o atsakymus gavau sekančia ( 3d. ) diena.. ir dabar nežinau ar jais pasitikėt, gal kokia klaida ivykus  unsure.gif  tyrimai visi geri, tai norėtūsi tikėt kad maniškiai..  blush2.gif  tongue.gif

Man seselė sakė, kad tyrimai užtrunka 3 dienas... kadangi įsipaišė ir išeiginė diena, ir savaitgalis, tai aš sužinojau po savaitės. O kur tiesa, kas ten žino smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2013 05 07, 13:18)
labas

man ginė sakė, kad tik po dviejų mėnesių galima kartoti tyrimą, nes ilgai dar užsilaiko ir po mėnesio tyrimas gali netiesą parodyti  ax.gif

O ačiū už informaciją. Dar klausimėlis iškilo, jau išėjus iš gydytojo kabineto. O tai per tą laiką, tuos du mėnesius normalų lytinį gyvenimą galima gyventi ar irgi būtina saugotis prezervatyvais? Gali taip būti, kad vienas išgijo, kitas ir vėl visas ratas iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(Allegria @ 2013 05 07, 14:29)
ar yra kas tyrėsi Endemik, per kiek laiko gavot atsakymus?

Man irgi taip pat buvo, kazkaip jie ten greitai viska padaro g.gif Sekanti karta eisiu i SORPO, kazkaip man kilo itarimu del tyrimu Endemike (dariausi ir kitokiu tyrimu), tai nusprendziau, kad laboratorijas reikia pakaitalioti, kaip ir gydytojus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollė: 07 gegužės 2013 - 15:21
aišku, na ryt pasiskambinsiu ir paklausiu kaip ten pas juos viskas yra.. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 05 07, 15:42)
O ačiū už informaciją. Dar klausimėlis iškilo, jau išėjus iš gydytojo kabineto. O tai per tą laiką, tuos du mėnesius normalų lytinį gyvenimą galima gyventi ar irgi būtina saugotis prezervatyvais? Gali taip būti, kad vienas išgijo, kitas ir vėl visas ratas iš naujo.

saugotis reikia tik kol vaistus sugeriat abu, o paskui jau nebe
Atsakyti
QUOTE(Allegria @ 2013 05 07, 14:29)
ar yra kas tyrėsi Endemik, per kiek laiko gavot atsakymus? dariausi 2d. ( ketvirtadieni ) chlamidijas, ureaplazmas ir mikoplazmas.. sakė atsakymai  ureaplazmų ir mikoplazmų bus trečiadieni ( 8d. ) chlamidijos ketvirtadieni ( 9d. ) tai tik ryt poryt, o atsakymus gavau sekančia ( 3d. ) diena.. ir dabar nežinau ar jais pasitikėt, gal kokia klaida ivykus  unsure.gif  tyrimai visi geri, tai norėtūsi tikėt kad maniškiai..  blush2.gif  tongue.gif

Man visus tyrimus (toxoplazmoze, ureaplazmas, mikoplazmas, citomegala) istyre per 2 dienas, o chlamidiju atsakyma atsiunte el.pastu tik po 11 dienu, nes dar savaitgalis ipuole. Trecia karta ta tyrima dariausi, visus 3 kartus ilgai su chlamidijom zaidzia.

Man kadangi chlamidijos teigiamos, o as beveik 18 sav nestume, sake savaite laiko abiems su vyru reiks pagert antibiotikus ir viskas. Vaisiaus raidai itakos ta infekcija neturi, bet vistiek ji yra infekcija, del ko gali per anksti nuteketi vandenys, prasideti prieslaikinis gimdymas, gali gimti mazesnio svorio naujagimis. Bet gali ir nieko nebuti is to, ka isvardinau. Todel as apsisprendziau ir su vyru kartu renkames antibiotiku kursa.

Beje, man jokiu pozymiu nera, nei isskyru, nei perstejimo, nei maudimo. Profilaktiskai padarytas tyrimas ir rado ta infekcija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2013 05 08, 14:59)
Man visus tyrimus (toxoplazmoze, ureaplazmas, mikoplazmas, citomegala) istyre per 2 dienas, o chlamidiju atsakyma atsiunte el.pastu tik po 11 dienu, nes dar savaitgalis ipuole. Trecia karta ta tyrima dariausi, visus 3 kartus ilgai su chlamidijom zaidzia.

nu o man kita diena atsiuntė ir tų pačių chlamidijų, jau pradedu pergyvent kad ne mano tyrimai.. doh.gif bandžiau skambint nepriskambinu, tai nusiunčiau užklausima el. paštu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2013 05 08, 13:59)
Man kadangi chlamidijos teigiamos, o as beveik 18 sav nestume, sake savaite laiko abiems su vyru reiks pagert antibiotikus ir viskas. Vaisiaus raidai itakos ta infekcija neturi, bet vistiek ji yra infekcija, del ko gali per anksti nuteketi vandenys, prasideti prieslaikinis gimdymas, gali gimti mazesnio svorio naujagimis. Bet gali ir nieko nebuti is to, ka isvardinau. Todel as apsisprendziau ir su vyru kartu renkames antibiotiku kursa. 

Beje, man jokiu pozymiu nera, nei isskyru, nei perstejimo, nei maudimo. Profilaktiskai padarytas tyrimas ir rado ta infekcija  doh.gif

Visgi rado ar ne g.gif Na svarbiausia kad zinot tiksliai dabar ir laiku issigydisit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 08, 18:43)
Visgi rado ar ne g.gif  Na svarbiausia kad zinot tiksliai dabar ir laiku issigydisit  4u.gif

Na tai zinojau, kad ju yra, juk tyrimo lapa buvau cia net ikelusi smile.gif
Tik vakar pas privacia ginekologe pasiklausiau kaip elgtis toliau, sake butinai isgert abiems su vyru antibiotiku kursa. Nenugasdino visiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2013 05 08, 18:33)
Na tai zinojau, kad ju yra, juk tyrimo lapa buvau cia net ikelusi  smile.gif
Tik vakar pas privacia ginekologe pasiklausiau kaip elgtis toliau, sake butinai isgert abiems su vyru antibiotiku kursa. Nenugasdino visiskai  smile.gif

Tai labai gerai 4u.gif O po antibiotiku nesake ateit persitikrinti po 6 savaiciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 08 gegužės 2013 - 18:39
QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 08, 19:37)
Tai labai gerai  4u.gif  O po antibiotiku nesake ateit persitikrinti po 6 savaiciu?

as dar nebuvau pas savo gine, o vakar vizitas buvo privatus del echoskopijos, tai lyg tarp kitko paklausiau del chlamidiju, nes mano vizitas buvo ne konsultacinis, o tik echo ax.gif
Atsakyti
Aš tai baigiau savo kursą antibiotikų, bet vis tiek jaučiu, kad kažkas ne taip su pūsle. Neišsinaikino, gal tie parazitai visi... ar kas man negerai yra? Kaip suprantu vis vien dabar tiriantis rezultatai nebūtų objektyvūs? Svarbiausia, kad kelionė į užsienį laukia visai savaitei, labai bijau, kad neužeitų kelionės metu kokie blogumai, va ką tada daryčiau... Bet man keista, kiek supratau, jūs pačios nelabai jaučiate kokius nors simptomus?
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 05 12, 22:50)
Aš tai baigiau savo kursą antibiotikų, bet vis tiek jaučiu, kad kažkas ne taip su pūsle.

As siulyciau jums nueiti pas gyd. ir pasakyti, kad po vaistu nepajautet jokio pagerejimo. Jeigu vaistai veikia tinkamai, turejot jausti pagerejima, greiciausiai, kad vaistai netiko arba per maza doze.
As asmeniskai nuo siu parazitu jauciau perstejima ir toki lyg grauzima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollė: 12 gegužės 2013 - 22:18