QUOTE(Allegria @ 2013 05 07, 13:29)
ar yra kas tyrėsi Endemik, per kiek laiko gavot atsakymus? dariausi 2d. ( ketvirtadieni ) chlamidijas, ureaplazmas ir mikoplazmas.. sakė atsakymai ureaplazmų ir mikoplazmų bus trečiadieni ( 8d. ) chlamidijos ketvirtadieni ( 9d. ) tai tik ryt poryt, o atsakymus gavau sekančia ( 3d. ) diena.. ir dabar nežinau ar jais pasitikėt, gal kokia klaida ivykus tyrimai visi geri, tai norėtūsi tikėt kad maniškiai..
Man seselė sakė, kad tyrimai užtrunka 3 dienas... kadangi įsipaišė ir išeiginė diena, ir savaitgalis, tai aš sužinojau po savaitės. O kur tiesa, kas ten žino
Papildyta:
QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2013 05 07, 13:18)
labas
man ginė sakė, kad tik po dviejų mėnesių galima kartoti tyrimą, nes ilgai dar užsilaiko ir po mėnesio tyrimas gali netiesą parodyti
man ginė sakė, kad tik po dviejų mėnesių galima kartoti tyrimą, nes ilgai dar užsilaiko ir po mėnesio tyrimas gali netiesą parodyti
O ačiū už informaciją. Dar klausimėlis iškilo, jau išėjus iš gydytojo kabineto. O tai per tą laiką, tuos du mėnesius normalų lytinį gyvenimą galima gyventi ar irgi būtina saugotis prezervatyvais? Gali taip būti, kad vienas išgijo, kitas ir vėl visas ratas iš naujo.