Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

Na, jau turiu rezultatus... chlamidijų nėra thumbup.gif bet rado ureaplazmas, tai dar kelias dienas pagersiu antibiotikus. Išrašė ir vyriškiui, neva tyrimų net daryti neverta, nes jei man yra būtina partnerį gydyti, kad tikrai būtų išgydyta, nes tyrimai maža ką ir nerodyti gali.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 05 06, 18:46)
Na, jau turiu rezultatus... chlamidijų nėra  thumbup.gif bet rado ureaplazmas, tai dar kelias dienas pagersiu antibiotikus. Išrašė ir vyriškiui, neva tyrimų net daryti neverta, nes jei man yra būtina partnerį gydyti, kad tikrai būtų išgydyta, nes tyrimai maža ką ir nerodyti gali.

kurią ureaplazmą rado?
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 05 06, 17:46)
Na, jau turiu rezultatus... chlamidijų nėra  thumbup.gif bet rado ureaplazmas, tai dar kelias dienas pagersiu antibiotikus. Išrašė ir vyriškiui, neva tyrimų net daryti neverta, nes jei man yra būtina partnerį gydyti, kad tikrai būtų išgydyta, nes tyrimai maža ką ir nerodyti gali.

Liuks kad nera chlam thumbup.gif O apie ureaplazma as mazai zinau, gal jus turit daugiau info? Man irgi dare ir nuo jos testa, buvo neigiamas, bet idomu kas per zaraza, kaip uzsikreciama ir kokie pavojai g.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 06 gegužės 2013 - 18:05
QUOTE(Siaip111 @ 2013 05 06, 17:46)

smagu girdeti, kad tu blogubiu nera 4u.gif o kaip rado tas ureaplazmas?daretes kaz koki dar tyrima, ar koki bendra? blush2.gif
Atsakyti
Ėmė mėginį iš šlapimo takų, labai nemalonu, labai skaudžiai... (vienu tyrimu iš karto ir chlamidijas ir ureaplasmas, ir mikoplazmas tyrė) augino pasėlį kiek supratau, kurią rado nežinau... tiesiog sakė reikia gydyti, o po mėnesio pasidaryti pakartotinius tyrimus. Šiaip logiška, nes mano bėdos ir prasidėjo nuo nepilno nusišlapinimo jausmo, o toliau sekė visokie uždegimai ir pienligės, kiek skaičiau internete, ureaplasma galėjo įtakoti. Vyriškis sureagavo normaliai, sakė tikrai nekaltina manęs ir kad mažiau prisigalvočiau, tik tiek kad dabar jam irgi teks pasėdėti ant antibiotikų dietos. Aišku džiaugiuosi, kad chlamidijų nerado, nes dėl jų labiausiai bijojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siaip111: 06 gegužės 2013 - 20:53
QUOTE(Siaip111 @ 2013 05 06, 18:46)
bet rado ureaplazmas, tai dar kelias dienas pagersiu antibiotikus.

Idomu, kuriuos antibiotikus jums paskyre nuo siu bacilu, kaip suprantu antibiotikogramos nedare?
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2013 05 06, 22:55)
Idomu, kuriuos antibiotikus jums paskyre nuo siu bacilu, kaip suprantu antibiotikogramos nedare?

Amoksicikliną.... na, kai darė tyrimą, gydytojas užsiminė, kad bus aišku, kuriam antibiotikui jautrios bakterijos, dabar nieko neminėjo, toliau liepė gerti amoksicikliną. Na bet kokiu atveju po mėnesio reikės pakartoti tyrimus.

Ureaplasma tai irgi priskiriama kaip lytiškai plintanti bakterija, kuri iš esmės reziduoja šlapimo takuose. Kiek suprantu sukelia šlapimo pūslės uždegimus, gimdos kaklelio uždegimus, makšties uždegimai visi susiję. Vyrams gali bloginti spermos kokybę. Tai iš tikro mane tokie simptomai ir kamavo, nes pradėjo kamuoti nepilno nusišlapinimo jausmas, išskyros, uždegimas, pienligė, pūslės uždegimas... Tikiuosi dabar viskas bus baigta.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 05 07, 07:11)
Amoksicikliną.... na, kai darė tyrimą, gydytojas užsiminė, kad bus aišku, kuriam antibiotikui jautrios bakterijos, dabar nieko neminėjo, toliau liepė gerti amoksicikliną. Na bet kokiu atveju po mėnesio reikės pakartoti tyrimus.

Ureaplasma tai irgi priskiriama kaip lytiškai plintanti bakterija, kuri iš esmės reziduoja šlapimo takuose. Kiek suprantu sukelia šlapimo pūslės uždegimus, gimdos kaklelio uždegimus, makšties uždegimai visi susiję. Vyrams gali bloginti spermos kokybę. Tai iš tikro mane tokie simptomai ir kamavo, nes pradėjo kamuoti nepilno nusišlapinimo jausmas, išskyros, uždegimas, pienligė, pūslės uždegimas... Tikiuosi dabar viskas bus baigta.

Na va kaip gerai kad jau yra diagnoze, viskas aisku. Dabar galima gyditis, pasveikti ir toliau gyventi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 05 07, 08:11)
Amoksicikliną..

Hmm, man kai dare antib-grama tokio antibiotiko net sarase nebuvo g.gif Na tuomet bus labai idomu pasidalinti info po gydymo kurso, zinoma, nuosirdziai linkiu jums pasveikti is pirmo karto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2013 05 07, 08:27)
Hmm, man kai dare antib-grama tokio antibiotiko net sarase nebuvo g.gif  Na tuomet bus labai idomu pasidalinti info po gydymo kurso, zinoma, nuosirdziai linkiu jums pasveikti is pirmo karto 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš kiek skaičiau internete, amoksiciklinas paprastai skiriamas nėščiosioms. O kodėl šiuo atveju išrašė būtent šito antibiotiko aš nežinau... bet tikiuosi gydytojas žino, ką daro.

Tikiuosi ir aš, kiek supratau, tai sunkiai išnaikinama ta ureaplazma.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 05 07, 08:11)
Na bet kokiu atveju po mėnesio reikės pakartoti tyrimus.

labas

man ginė sakė, kad tik po dviejų mėnesių galima kartoti tyrimą, nes ilgai dar užsilaiko ir po mėnesio tyrimas gali netiesą parodyti ax.gif
Atsakyti
ar yra kas tyrėsi Endemik, per kiek laiko gavot atsakymus? dariausi 2d. ( ketvirtadieni ) chlamidijas, ureaplazmas ir mikoplazmas.. sakė atsakymai ureaplazmų ir mikoplazmų bus trečiadieni ( 8d. ) chlamidijos ketvirtadieni ( 9d. ) tai tik ryt poryt, o atsakymus gavau sekančia ( 3d. ) diena.. ir dabar nežinau ar jais pasitikėt, gal kokia klaida ivykus unsure.gif tyrimai visi geri, tai norėtūsi tikėt kad maniškiai.. blush2.gif tongue.gif
Atsakyti