Nuo grybelio Doxycilin paskyre? nesupratau... Argi nuo grybelio antibiotikus skiria? cia kazkaip keista...
Ka jum ten isvis nustate ir del ko gydyma skiria?
Mes Doxycilin gerem nuo clamidiju ir ureaplazmu
Dabar va vel geriam paskirtus antibiotikus, du kartus per diena clarithromycinum 500 mg. MAn labai bloga, pastoviai jauciu kartuma burnoj, atrodo kyla tie vaistai man, nors geriu visada gerai pavalgius, bet blogumas baisus, taip slykstu burnoj ir nieks nepadeda, o MB normaliai viskas.
Idomu kodel man cia taip... Dar liko dvi dienos pasikankinti ir baigsim vaistus. Idomu ar pades tik.. Gaila kad tyrimus galima tik po men darytis, o mes iskart po nauju isvaziuojam i NO dviem menesiams tai tik grize pasidarysim tyrimus..
Taip gaila nes laikas eina, o maziuko labai norim...
Klausiau gines- ka daryti? ar galima planuot mazyli ar reikia laukti, nors jau atsibodo laukt, tiek ilgai cia vargstam, jau gera puse metu.. Tai sake gerai kad chlamidijas issigydem ir dar sake kad pati gamta pasirenka kada gali moteris pastoti o kada ne, tai sake galit bandyti, o grize butinai tyrimus kartoti.
Bet nezinau, man baisu, o vdrug pastociau neissigydzius pilnai??
(nors esme ta, kad MV rado ureaplazmu ir pavienes mikoplazmas, chlamidiju neberado, man clamidiju neberado ir eme paseli- is jo niekas neisaugo. Atsikrai nedariau ureaplazmu ir mikoplazmu, nes man paaiskino sesele kuri tyrimus ima, kad is to paselio turi isaugti jos jei bus..
gydytoja pamate mano rezultatus (kad niekas neisaugo, o pas vyra yra) tai sako kad tas paselis tipo ir negali rodyt ureaplazmu.. nors po to pamaste, kad gal cia kazkokiu spec. tyrimu ta paseli dare.. tai tada gal ir gali jis rodyti jei butu.
Nu zodziu, subalamutino mane visai, nebesupratau ar tyre man tas ureaplazmas ir mikoplazmas tuo paseliu ar ne. JEi tyre- tai nera, o jei netyre ir paselis net negali ju rodyti tai tada as nezinau ar ju turiu, gal ir turiu..
Kaip manot- paselis gali rodyt ureaplazmas ir mikoplazmas???
Nebera man jau nervu per tas visas zarazas, esu pasimetus, ar galim bandyt pastoti ar ne...
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2010 12 14, 15:03)
Sveikos,
norėčiau prašyti konsultacijos
Visus šiuos zarazų tyrimus jūs darotės profilaktiškai, dėl to, kad nepastojate, ar yra kokių nors indikacijų?
Kaip moterims pasireiškia tos ureaplazmos ir pan? Aš linkusi į pienliges ir vaginozes, išsigydau lomexin, macmiror ir kt, chlamidijų tyrimas darytas kažkada seniai, nebuvo, ar reikėtų tirtis tas plazmas? Ar į Visuomenės sveikatos centrą Kaune reikia siuntimo, norint atlikti šiuos tyrimus?
Ačiū
Papildyta:
Dar klausimas: ar reikia atskirų, tikslinių tyrimų? Jei paimtas tepinėlis ir ginekologė sako, kad "jokia bakterija neužaugo", tai dar nieko nereiškia?
Del tu chlamidiju tai mums jokiu pozymiu nebuvo, bet tiesiog viena diena paaiskejo, kad sena MV buvusioji drauge gydesi chlamidijas....
tai realiai pagalvojom, kad jei ji buvo uzsikretusi tai MV taip pat galejo uzkresti.. Ir kagi, pasitikrinom. Rezultatai sukrete.
Chamidijos, ureaplazmos ir net mikoplazmos. Zodziu...
Is dalies gerai kad paaiskejo dar pries tai kai butumem bande pastoti, kas ten zino butu pavyke ar butume ilgai varge ir ieskoje priezasciu.
O ureaplazmos man pasireiske slapimo pusles uzdegimu.. vasaros metu..
Del to tepinelio ir auginamu bakteriju nieko nezinau, nes pati nesuprantu, pas mane ta pati situacija kad is paselio niekas neuzaugo, o ar tai reiskia kad niekuo nesergu..??? nezinau. Pas MV vel rado ureaplazmas ir mikoplazmas. Tai kaip tada pas mane paselyje jos neuzaugo? Gal net neaugina ju..