QUOTE(Renalta @ 2013 05 06, 08:51)
Sveikos,merginos,
ir man penktadieni paeme tepineli del chlamidiju, labai bijau atsakymo deja pas gyd. eisiu tik kita pirmadieni 13 d.
ir man penktadieni paeme tepineli del chlamidiju, labai bijau atsakymo deja pas gyd. eisiu tik kita pirmadieni 13 d.
Na aš jau susitaikiau, kaip bus taip... nieko nepakeisiu, geriau viską išsiaiškinti ir išsigydyti nei kankintis. Kai pagalvoji, geriau jau chlamidijos nei kokios kitos baisios ligos... aišku problema tik dėl antrosios pusės būtų, nes jisai įsitikinęs, kad jis visiškai sveikas, jam niekada tokių problemų nekilo, vienkartinių santykių nepropagavo. Nors aš tą patį galiu pasakyti ir nors man tiesiogiai nieko nesako, tačiau jaučiu lyg čia būtų mano problema, todėl bijau, kad esant teigiamam atsakymui, kalta liksiu aš.
QUOTE(Siaip111 @ 2013 05 06, 11:43)
Na aš jau susitaikiau, kaip bus taip... nieko nepakeisiu, geriau viską išsiaiškinti ir išsigydyti nei kankintis. Kai pagalvoji, geriau jau chlamidijos nei kokios kitos baisios ligos... aišku problema tik dėl antrosios pusės būtų, nes jisai įsitikinęs, kad jis visiškai sveikas, jam niekada tokių problemų nekilo, vienkartinių santykių nepropagavo. Nors aš tą patį galiu pasakyti ir nors man tiesiogiai nieko nesako, tačiau jaučiu lyg čia būtų mano problema, todėl bijau, kad esant teigiamam atsakymui, kalta liksiu aš.
Kaip man pikta dėl tokių vyrų... Vienkartinių santykių nepropogavo, gi nebūtinai nuo vienkartinių gali užsikrėst. Galima gimstant pasigauti ir visą gyvenimą gyventi nežinant, o tos zarazos gyvens sau tyliai iki kol joms kas nors užplauks arba neužplauks, ir kitus sėkmingai užkrėtinėsi nežinodamas ir tik kaltindamas.
QUOTE(Siaip111 @ 2013 05 06, 10:43)
Oi tie vyrai kaip mane nervuoja kai jie moteriai bando viska suversti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 05, 20:24)
uoj tai gal tas persileidimas ir nesivystantis ir buvo del chlamidijos
Na tai antradieni sekmes pas gyditoja ir reikalaukite kad rimtai istirtu. Nepalikit visko Dievo valiai nes is ties pati gali daug dar sitoj situacijoj padaryti! Parasyk po to kaip sekesi
Na tai antradieni sekmes pas gyditoja ir reikalaukite kad rimtai istirtu. Nepalikit visko Dievo valiai nes is ties pati gali daug dar sitoj situacijoj padaryti! Parasyk po to kaip sekesi
Bet esme, kad pernai man chlamidiju tyrimas buvo neigiamas, jis darytas kai laukiausi. Po to dar nesiojau, buvo viskas gerai, persileidau po atlikto vaisiaus vandenu tyrimu. Vadinasi, pernai nei as, nei vyras dar neturejome tu zarazu. Dabar jau jos atsirado. Kaip? Is kur? Del vyro galva galiu guldyti, kad i kaire neina, nes apie tai daug kalbeje, pasake vienas kartas- seimos neliktu iskart. Beto, jis dirba namie, tad 24 val per para buname kartu, visur kartu.
Kazkaip man visiskai nesueina galai su mano reikalais. Pernai IgG teigiamas, po maziau nei metu laiko IgM teigiamas.
Laukiu juodai rytojaus.
Siaip, iki 12-os savaites chlamidijos gali sukelti persileidimas, man jau tuoj bus 18-ika savaiciu, prasokau as ta laika, o beto, nezinau kada ju atsirado. Su vyru nera nuo pastojimo laiko, t.y. nuo sausio pabaigos, kai HCG patvirtino nestuma. Dabar juolab nebus nieko panasaus, aisku, padarom mes kitaip, be ikisimu, kurie is pradziu mums buvo uzdrausti del atsisluoksniavimo, zemo leliuko prisitvirtinimo, galimo pakraujavimo. O dabar jau pripratom kitaip pasizaist ir gerai. Tai chlamidijoms atsirast buvo laikas tik keletas menesiu
QUOTE(<Orchiduke> @ 2013 05 06, 11:20)
Tai chlamidijoms atsirast buvo laikas tik keletas menesiu
Aš nesu tikra šimtų procentu, bet manau gali plisti ne tik per vaginalinius santykius, bet ir per visus kitus... Kiek skaičiau teoriškai įmanoma ir buitiniu keliu tas chlamidijas pasigauti, bet vėlgi čia tik teorija.
Dėl vyrų... čia gal daugiau iš nežinojimo, dėl to paties švietimo trūkumo, manau turėtų būti įprasta kaskart pradedant naujus santykius išsitirti dėl tokių dalykų, bet vėlgi niekas apie tai nekalba. Pas mus moteris viskas jautriau, tai mes vis tiek atkreipiam dėmesį į visus simptomėlius, o dauguma vyrų, gi kol nemiršta pas gydytojus nemato prasmės eiti.
QUOTE(<Orchiduke> @ 2013 05 06, 11:20)
Bet esme, kad pernai man chlamidiju tyrimas buvo neigiamas, jis darytas kai laukiausi. Po to dar nesiojau, buvo viskas gerai, persileidau po atlikto vaisiaus vandenu tyrimu. Vadinasi, pernai nei as, nei vyras dar neturejome tu zarazu. Dabar jau jos atsirado. Kaip? Is kur? Del vyro galva galiu guldyti, kad i kaire neina, nes apie tai daug kalbeje, pasake vienas kartas- seimos neliktu iskart. Beto, jis dirba namie, tad 24 val per para buname kartu, visur kartu.
Kazkaip man visiskai nesueina galai su mano reikalais. Pernai IgG teigiamas, po maziau nei metu laiko IgM teigiamas.
Laukiu juodai rytojaus.
Siaip, iki 12-os savaites chlamidijos gali sukelti persileidimas, man jau tuoj bus 18-ika savaiciu, prasokau as ta laika, o beto, nezinau kada ju atsirado. Su vyru nera nuo pastojimo laiko, t.y. nuo sausio pabaigos, kai HCG patvirtino nestuma. Dabar juolab nebus nieko panasaus, aisku, padarom mes kitaip, be ikisimu, kurie is pradziu mums buvo uzdrausti del atsisluoksniavimo, zemo leliuko prisitvirtinimo, galimo pakraujavimo. O dabar jau pripratom kitaip pasizaist ir gerai. Tai chlamidijoms atsirast buvo laikas tik keletas menesiu
Laukiu juodai rytojaus.
Na turbut keli variantai yra- arba tyrimai klaidingi arba gal is anksciau kuris turejes sia bakterija, nebent zinoma susituoket nekalti ir vienas kitam buvot pirmi... Neatseksi is kur ji atsirado, svarbiausia isnaikint jei yra.. O nenoretumet su vyru kartu issitirt? Nes jei pas ji nieko nebus tai reiskia is pas tave neturetu buti ir galbut tik tyrimas buvo klaidingas, o jei pas ji rastu netycia tai pasitvirtintu kad ir tavo teigiamas, nes jeigu jau vienas partneris turi ja tai 99proc kad ir kitas tures..
Su situo vyru gyvename daugiau nei 3 metai.
Uzpernai,pernai darytas tas chlamidiju tyrimas buvo neigiamas. Vat apie ka as ir kalbu. Manau jei vyras arba as butume tureju tu zarazau- mano tyrimai tai butu parode. Bet nieko nebuvo. O siemet jau ju atsirado.
O vyrams daro ta chlamidiju tyrima? Tuoj nusiusciau issitirti
Uzpernai,pernai darytas tas chlamidiju tyrimas buvo neigiamas. Vat apie ka as ir kalbu. Manau jei vyras arba as butume tureju tu zarazau- mano tyrimai tai butu parode. Bet nieko nebuvo. O siemet jau ju atsirado.
QUOTE(Siaip111 @ 2013 05 06, 10:43)
bet tai labai nesazininga jusu atzvilgiu, manau tai abieju problema ir ja reikia spresti kartu, palaikant vienas kita man tai net nekilo mintis, kad MB galetu mane kaltinti bet nezinia kokia butu jo reakcija jeigu neduok Dieve atsakymas bus teigiamas bet kol kas apie tai negalvosiu.
o jus laikykites ir noriu tiketi kad jusu vyras tikrai pasielgs kaip tikras vyras
QUOTE(<Orchiduke> @ 2013 05 06, 12:23)
Su situo vyru gyvename daugiau nei 3 metai.
Zinoma daro! Manau gera ideja butu ji istirt, butu viskas aiskiau jums abiems
QUOTE(Renalta @ 2013 05 06, 12:43)
bet tai labai nesazininga jusu atzvilgiu, manau tai abieju problema ir ja reikia spresti kartu, palaikant vienas kita man tai net nekilo mintis, kad MB galetu mane kaltinti bet nezinia kokia butu jo reakcija jeigu neduok Dieve atsakymas bus teigiamas bet kol kas apie tai negalvosiu.
o jus laikykites ir noriu tiketi kad jusu vyras tikrai pasielgs kaip tikras vyras
Tai jis palaiko, kai man prasidėjo visokios problemos, pats pirmas mane nutempė pas gydytojus, tiesiog, kai užsiminiau apie galimybę dėl lytiškai plintančių bakterijų, jo tokia reakcija buvo, kad jau jis tai niekaip... todėl ir suabejojau, ar nepradėtų manęs kaltinti...