QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2013 05 01, 11:23)
nea, per echoskopą tikrai nesimato, nusiramink, kokie jau bus rezultatai, tokie, dabar nebepakeisi, kada atsakymai?
Penktadienį arba pirmadienį... aš visgi įtariu, kad kažkas bus, svarbu, kad eitų išgydyti... nors jau nuo vaistų ir žvakučių tikrai bloga yra, per šitą mėnesį tikriausiai suvartojau daugiau nei apskritai iki šiol... jau net skrandis šiandien pyko. Kita vertus, jei man dabar išrašė vaistus, kurių lapelyje rašo, kad jie ir chlamidijas gydo, tai jei ir bus, tai gal dabar išsigydysiu, nes jei ir vėl antibiotikai, tai jau organizmo gaila. O kaip dėl intymių santykių? Kol gydotės visai ne? Nes jau ir taip praktiškai platoniški santykiai... kai uždegimai kankina, tai romantikos nedaug...
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 01, 21:17)
Tai va va, kazkaip manau nepakankamai idiegta dar siais laikais to tikrinimosi svarba ir zarazu pavojus
Visiškai, man nei viena gydytoja nėra pasiūliusi ar užsiminusi apie tai... ir dabar pati pasakiau, kad būtinai noriu visus šituos tyrimus pasidaryti. Aš nesuprantu, naudinga tiesiog, kad vaikščiotum ir vaistus pirktum? O kokia priežastis už šitų simptomų slypi, atrodo gydytojams neįdomu.