Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(GingerBella @ 2013 04 17, 13:31)
Man irgi rado. Gydziausi. Kafdangi esu ne LT, MB negyde. Sake, kad jeigu kartosis, tada gydys abudu. Bet pagal LT metodika (kuriai labai labai pritariu) - gydo abudu. Sekmes 4u.gif

O pozymiu jos ir nebuna....

Mes abu gavom kalna vaistu (antibu) ir dar po ju kazkoks kursas tik man doh.gif
Ziuresim kaip cia seksis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos moterys, aš šnd irgi jaučiuosi baisiai nelaiminga. Pastaruoju metu ėmė kankinti visokie negerumai. Pirmiausia padaugėjo išskyrų... ginekologė išrašė dviejų rūšių žvakučių. Atsirado pienligė. Vėl žvakutės, dvi savaitės geriamų vaistų. Po pienligės... ūmus pūslės uždegimas ir netgi užsiminė apie kiaušidžių uždegimą. Vakar paėmė mėginius nustatyti chlamidijai, ureaplasmai, mykoplasmai ir netgi gonorėjai doh.gif Išrašė antibiotikų amoxiciklino, aš pasiskaitinėjau, kad juo gali būti gydomos šlapimo takų infekcijos ir tos pačios chlamidijos. Žodžiu, gydytojas jau preziumavo, kad jų ras ar ką, net nežinau. Dabar nesuprantu, ką daryti su antrąja puse, gal jūs galite patarti? Ar vyrams irgi skiria tyrimus ar tiesiog moteriai radus automatiškai vyrui skiria antibiotikus? O gal tiesiog geriau ir antrajai pusei dabar eiti ir pasidaryti tyrimus ar palaukti, kol mano atsakymai bus?
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 04 30, 10:08)
Sveikos moterys, aš šnd irgi jaučiuosi baisiai nelaiminga. Pastaruoju metu ėmė kankinti visokie negerumai. Pirmiausia padaugėjo išskyrų... ginekologė išrašė dviejų rūšių žvakučių. Atsirado pienligė. Vėl žvakutės, dvi savaitės geriamų vaistų. Po pienligės... ūmus pūslės uždegimas ir netgi užsiminė apie kiaušidžių uždegimą. Vakar paėmė mėginius nustatyti chlamidijai, ureaplasmai, mykoplasmai ir netgi gonorėjai  doh.gif Išrašė antibiotikų amoxiciklino, aš pasiskaitinėjau, kad juo gali būti gydomos šlapimo takų infekcijos ir tos pačios chlamidijos. Žodžiu, gydytojas jau preziumavo, kad jų ras ar ką, net nežinau. Dabar nesuprantu, ką daryti su antrąja puse, gal jūs galite patarti? Ar vyrams irgi skiria tyrimus ar tiesiog moteriai radus automatiškai vyrui skiria antibiotikus? O gal tiesiog geriau ir antrajai pusei dabar eiti ir pasidaryti tyrimus ar palaukti, kol mano atsakymai bus?

Laba diena 4u.gif

O ar ilgai jusu tyrimu laukt reikes? jei galimybes leidzia issitirkit abu! bet jusu isvardinti simptomai dar negarantuoja kad butent ras kazkokia LPL. Nors aisku skamba itartinai g.gif Na bent jau jeigu vyro dar netirsit, tai saugokites sexo metu, kad netycia jei yra kazkas, kad vel neperduotu, nes jus jau geriate vaistus.. Tikekimes viskas bus ok. Manau simptomus geriau tureti nei netureti, nes bent jau galima issigyditi laiku ir isgelbet vaisinguma.. Zinau kad jausmas nemalonus bet vaistuku pagalba praeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 04 30, 11:48)
Laba diena 4u.gif

O ar ilgai jusu tyrimu laukt reikes? jei galimybes leidzia issitirkit abu! bet jusu isvardinti simptomai dar negarantuoja kad butent ras kazkokia LPL. Nors aisku skamba itartinai  g.gif Na bent jau jeigu vyro dar netirsit, tai saugokites sexo metu, kad netycia jei yra kazkas, kad vel neperduotu, nes jus jau geriate vaistus.. Tikekimes viskas bus ok. Manau simptomus geriau tureti nei netureti, nes bent jau galima issigyditi laiku ir isgelbet vaisinguma.. Zinau kad jausmas nemalonus bet vaistuku pagalba praeis  4u.gif

Iki pirmadienio... galimybės matyt leistų. Žinoma, vyrai nėra didžiausi gydytojų gerbėjai, o ir man labai nemalonu, nes nežinau kodėl, bet šitoje situacijoje aš jaučiuosi kalčiausia... verysad.gif taip labai nusigandau dėl vaisingumo, ypač, kai internete prisiskaičiau. Anksčiau jokių simptomų nejaučiau, tai klausimas man irgi atviras, kada čia galėjau užsikrėsti, jei galėjau. O vyrams man susidarė įspūdis, kad neegzistuoja tokios ligos, visi aplinkui sveiki ir gražūs, o kad čia gali nebūti jokiu absoliučiai simptomų, tai nepagalvoja. Todėl net ir nesant rezultatų, aš jau dabar jaučiuosi kalta.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 04 30, 11:08)
Sveikos moterys, aš šnd irgi jaučiuosi baisiai nelaiminga. Pastaruoju metu ėmė kankinti visokie negerumai. Pirmiausia padaugėjo išskyrų... ginekologė išrašė dviejų rūšių žvakučių. Atsirado pienligė. Vėl žvakutės, dvi savaitės geriamų vaistų. Po pienligės... ūmus pūslės uždegimas ir netgi užsiminė apie kiaušidžių uždegimą. Vakar paėmė mėginius nustatyti chlamidijai, ureaplasmai, mykoplasmai ir netgi gonorėjai  doh.gif Išrašė antibiotikų amoxiciklino, aš pasiskaitinėjau, kad juo gali būti gydomos šlapimo takų infekcijos ir tos pačios chlamidijos. Žodžiu, gydytojas jau preziumavo, kad jų ras ar ką, net nežinau. Dabar nesuprantu, ką daryti su antrąja puse, gal jūs galite patarti? Ar vyrams irgi skiria tyrimus ar tiesiog moteriai radus automatiškai vyrui skiria antibiotikus? O gal tiesiog geriau ir antrajai pusei dabar eiti ir pasidaryti tyrimus ar palaukti, kol mano atsakymai bus?

Man pienligė atsirado, manau, būtent nuo žvakučių. Ginius paskyrė tų brangių per tv reklamuojamų, o jos viduj neištirpo ir kelias dienas man graužė, kol pagaliau gabaliukais iškrito. Fui kaip baisu buvo. Gavom tada antigrybelinio tepalo abu.

Kitas dalykas, tokios ligos vienu metu puola galbūt todėl, kad esat pervargus, stresuojat, trūksta vitaminų iš po žiemos. Pabandykit kaip nors atsipalaiduoti ir pagert kokių nors bendrai stiprinančių vitaminų.

Antibus skiria automatiškai abiems. Ir aš manau tai yra labai gerai, nes ne kiekvieną vyrą nusiųsi savo turtų tirtis. O jei jums kažką ras, tai vyras irgi 99 proc. turės.

Ir nesijauskit kalta. Visom tom ligom nebūtinai turi būti santykiai, kad užsikrėstum. Vyrams aš manau yra dar didesnė tikimybė pasigaut bacilas visokiuose viešuosiuose tualetuose, jei prastai plaunasi rankas ir dažnai sveikinasi su neaišku kuo.

QUOTE(burbuliacija @ 2013 04 30, 12:48)
Manau simptomus geriau tureti nei netureti, nes bent jau galima issigyditi laiku ir isgelbet vaisinguma.. Zinau kad jausmas nemalonus bet vaistuku pagalba praeis  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 04 30, 12:27)
Iki pirmadienio... galimybės matyt leistų. Žinoma, vyrai nėra didžiausi gydytojų gerbėjai, o ir man labai nemalonu, nes nežinau kodėl, bet šitoje situacijoje aš jaučiuosi kalčiausia... verysad.gif taip labai nusigandau dėl vaisingumo, ypač, kai internete prisiskaičiau. Anksčiau jokių simptomų nejaučiau, tai klausimas man irgi atviras, kada čia galėjau užsikrėsti, jei galėjau. O vyrams man susidarė įspūdis, kad neegzistuoja tokios ligos, visi aplinkui sveiki ir gražūs, o kad čia gali nebūti jokiu absoliučiai simptomų, tai nepagalvoja. Todėl net ir nesant rezultatų, aš jau dabar jaučiuosi kalta.

Tikrai meskit kaltes jausma i sali (nebent padaret grieka ir nuejot ''na lieva''... atsiprasau uz si teigini).
Kaip ir agree sako, visai imanomas dalykas kad paprasciausiai organizmas nusilpes, man paciai pernai buvo panasi situacija- pienlige vos ne kas antra savaite, slpapimo pusles uzdegimai irgi 3 ar net 4 kartus per metus- issityriau, bet jokiu LPL nebuvo, tad sie simptomai dar negarantuoja kad ja turite.. O jauciates prastai turbut del to kad tie simptomai tikrai labai nemalonus ir prie visko sukelia lengva depresija , tad viskas atrodo baisu, negera ir neigiama.
Na vyrai taip, daznai nenori nieko girdeti, taciau svarbu kad jie zinotu tikslius faktus apie tuos reikalus ir nepradetu kaltinti moters.. Jei netycia taip atsitiktu, atkiskit jam literaturos kur paaiskinta viskas paprastai ir aiskiai apie tas infekcijas. Visi suauge zmones, tiek vyrai tiek moterys yra vienodai atsakingi uz visapusia (iskaitant reprodukciniu organu) sveikata, tikrinimasi ir jei prireikia, gydymasi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėkui, merginos 4u.gif taip, visi šitie nemalonumai tikrai sukelia lengvą depresiją ir trukdo normaliai gyventi. Gydytojas antibiotikus skyrė tik man, kol nėra rezultatų matyt nėra tikslo tiesiog šiaip sau vyriškiui išrašyt, nes jis niekuo nesiskundžia. Žiūrėsim, ar čia laukti manųjų rezultatų, ar ir jam nueiti išsitirti... Na lieva neinu biggrin.gif neturiu pagrindo manyti, kad ir maniškis tą darytų. Čia nebent būtų dovanos iš ankstesnių santykių, nors jų tikrai nebuvo daug, netgi priešingai, kas dabar jau sužinos... galėtų ginekologai, gydytojai labiau apie tai kalbėti...
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2013 04 30, 17:11)
Na lieva neinu  biggrin.gif

Na as cia tik teoriskai buvau parasius  4u.gif

neturiu pagrindo manyti, kad ir maniškis tą darytų. Čia nebent būtų dovanos iš ankstesnių santykių, nors jų tikrai nebuvo daug, netgi priešingai, kas dabar jau sužinos... galėtų ginekologai, gydytojai labiau apie tai kalbėti...

Labai sutinku del kalbejimo apie visus siuos reikalus daugiau. Mokykloj netgi manau turetu buti pradedama destyti apie sauguma, infekciju rimtuma, pasekmes.. Kiek galima butu isvengti skaudziu likimo istoriju. Pati atsimenu kai suzinojau kad turiu chlamidija, nieko daug apie ja nezinojau.. ir man jau buvo ne niolika.. kazkoki lankstinuka paskaiciau kad ji 'lengvai isgydoma antibiotikais' ir pamaniau nieko cia tokio..Ejau gi ir i klinika, daktarai gi israsinejo tuos antibiotikus, ar kas is ju ussimine apie galima pazeista vaisinguma? - ne zodzio. Kiek metu buciau sutaupius, issityrus anksciau, pasitikrinus ar pazeisti kiausintakiai.. O as galvojau sugeriau antibiotikus ir viskas gerai.. Po to 7 metam sedau ant kontraceptiniu (kai pagalvoju dabar kad ir taip jau buvau steriali) doh.gif Palikau vaiko daryma vos ne paskutiniams sansams, o dabar taip gaila tu prarastu metu.. ech, ka padarysi, reik taikytis su esama situacija ir tiketis kad dar pavyks nestuke.gif
Atsakyti
burbuliacija, labai tau to linkiu 4u.gif

Mums irgi nesigauna... 2,5 metų jau... Minam klinikas, rado mums ir chlamidijas ir ureaplazma. Bučiau žinojus, kad jas ras dabar, būčiau jau prieš tuos 2,5 metų rėkus tikrinkit viską iš eilės, o ne naiviai tikėjusis stebuklo "kitą mėnesį".
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 04 30, 17:52)
burbuliacija, labai tau to linkiu 4u.gif

Mums irgi nesigauna... 2,5 metų jau... Minam klinikas, rado mums ir chlamidijas ir ureaplazma. Bučiau žinojus, kad jas ras dabar, būčiau jau prieš tuos 2,5 metų rėkus tikrinkit viską iš eilės, o ne naiviai tikėjusis stebuklo "kitą mėnesį".

Tai va kad doh.gif As aciu dievui suskubau po puses metu kai nesigavo pastoti... Tada ir prisiminiau ta chlamidija kad turejau pries 7 metus, pradejau gilintis ir supratau ant kiek rimta situacija.. Pasidariau laparaskopija ir deja visos baimes pasitvirtino- zalos jau buvo daug pridaryta..

O tu agree ar tikrinai kiausintakiu bukle ir praeinamuma ar tiesiog tik issigydet zarazas ir viskas? 4u.gif
Atsakyti
Dar netikrinau. Dabar sugerem antibus nuo ureaplazmos, mb turtas neblizga... Eisim pas gydytoja geguzes pabaigoj, tada jau ir praeinamumo tyrima paskirs.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 05 01, 08:17)
Dar netikrinau. Dabar sugerem antibus nuo ureaplazmos, mb turtas neblizga... Eisim pas gydytoja geguzes pabaigoj, tada jau ir praeinamumo tyrima paskirs.

Sekmes kuo didziausios 4u.gif
Atsakyti