QUOTE(Siaip111 @ 2013 04 30, 11:08)
Sveikos moterys, aš šnd irgi jaučiuosi baisiai nelaiminga. Pastaruoju metu ėmė kankinti visokie negerumai. Pirmiausia padaugėjo išskyrų... ginekologė išrašė dviejų rūšių žvakučių. Atsirado pienligė. Vėl žvakutės, dvi savaitės geriamų vaistų. Po pienligės... ūmus pūslės uždegimas ir netgi užsiminė apie kiaušidžių uždegimą. Vakar paėmė mėginius nustatyti chlamidijai, ureaplasmai, mykoplasmai ir netgi gonorėjai
Išrašė antibiotikų amoxiciklino, aš pasiskaitinėjau, kad juo gali būti gydomos šlapimo takų infekcijos ir tos pačios chlamidijos. Žodžiu, gydytojas jau preziumavo, kad jų ras ar ką, net nežinau. Dabar nesuprantu, ką daryti su antrąja puse, gal jūs galite patarti? Ar vyrams irgi skiria tyrimus ar tiesiog moteriai radus automatiškai vyrui skiria antibiotikus? O gal tiesiog geriau ir antrajai pusei dabar eiti ir pasidaryti tyrimus ar palaukti, kol mano atsakymai bus?
Man pienligė atsirado, manau, būtent nuo žvakučių. Ginius paskyrė tų brangių per tv reklamuojamų, o jos viduj neištirpo ir kelias dienas man graužė, kol pagaliau gabaliukais iškrito. Fui kaip baisu buvo. Gavom tada antigrybelinio tepalo abu.
Kitas dalykas, tokios ligos vienu metu puola galbūt todėl, kad esat pervargus, stresuojat, trūksta vitaminų iš po žiemos. Pabandykit kaip nors atsipalaiduoti ir pagert kokių nors bendrai stiprinančių vitaminų.
Antibus skiria automatiškai abiems. Ir aš manau tai yra labai gerai, nes ne kiekvieną vyrą nusiųsi savo turtų tirtis. O jei jums kažką ras, tai vyras irgi 99 proc. turės.
Ir nesijauskit kalta. Visom tom ligom nebūtinai turi būti santykiai, kad užsikrėstum. Vyrams aš manau yra dar didesnė tikimybė pasigaut bacilas visokiuose viešuosiuose tualetuose, jei prastai plaunasi rankas ir dažnai sveikinasi su neaišku kuo.
QUOTE(burbuliacija @ 2013 04 30, 12:48)
Manau simptomus geriau tureti nei netureti, nes bent jau galima issigyditi laiku ir isgelbet vaisinguma.. Zinau kad jausmas nemalonus bet vaistuku pagalba praeis