Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 12, 10:53)
O Tau nerado PGR tyrimas ar pasėlio auginimas?
Aš per visą istoriją pasidariau tyrimą 12 kartų  doh.gif kaip durnė vaikščiojau per visas laboratorijas kurias tik sugalvojau. Po gydymo pasėlis nerodo, PGR rodo. Bet PGR neparodo kokiems antibiotikams zaraza atspari, ir nežinia kuo gydyti. Laboratorijose man jau beveik pirštą prie smilkinio sukiojo, ko ieškau š...oj sliekų  biggrin.gif
Doxycicliną geriau 10 tablečių, I dieną 1-ą, paskui po 2 - 9 dienas. Tik neatsimenu, ar 100, ar 200 mg. Vėl reik papkėj paieškoti  g.gif

12 kartų blink.gif blink.gif doh.gif nu košmaras, o tau neskaudėjo po šitiek kartų? man jau kai antrą ir trečią kartą grandė, nu taip skaudžiai buvo, kad paskui visą dieną net skaudėjo sysiojant... blush2.gif
Atsakyti
Nieko neskaudėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 12, 13:39)
Nieko neskaudėjo  g.gif

gal kad žaizdelę turiu, gal dėlto man taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 12, 11:53)
O Tau nerado PGR tyrimas ar pasėlio auginimas?

PGR dariausi nustatymui ir kartojant, kai jau nebebuvo.
Atsakyti
Tada tikrai nebėr smile.gif
O pagal ką skirdavo antibiotikus?
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 12, 17:03)
Tada tikrai nebėr  smile.gif
O pagal ką skirdavo antibiotikus?

Pirmą kartą skyrė na ura, kaip aš sakau. Antrą kartą, pasidariau tyrimą tuo PGR metodu, buvo rasta. Tada dariau vėl , kartu su antibiotikograma. doh.gif o kokiu metodu darė , nežinau, nesidomėjau, man reikėjo tos gramos. Nu gavau tuos pačius vaistus, tą patį doxycicliną juk biggrin.gif tik enzymų dozę padidintą. Ir tada po 3 mėn. kartojau vėl PGR.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Man rado Gardnerella, jokiu pozymiu nejauciu , gal kuri su tuo susiduret ir ar tai gali buti nepavykusio ivf priezastis ? 4u.gif
Atsakyti
Bykova pas MB rado Gardnerella ir liepė trūčyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2013 04 16, 14:46)
Laba diena  4u.gif

Man rado Gardnerella, jokiu pozymiu nejauciu , gal kuri su tuo susiduret ir ar tai gali buti nepavykusio ivf priezastis ?  4u.gif

Man irgi rado. Gydziausi. Kafdangi esu ne LT, MB negyde. Sake, kad jeigu kartosis, tada gydys abudu. Bet pagal LT metodika (kuriai labai labai pritariu) - gydo abudu. Sekmes 4u.gif

O pozymiu jos ir nebuna....
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2013 04 16, 13:46)
Laba diena  4u.gif

Man rado Gardnerella, jokiu pozymiu nejauciu , gal kuri su tuo susiduret ir ar tai gali buti nepavykusio ivf priezastis ?  4u.gif

Sveikos, ar randa sia bakteria per tepineli ar specialus tyrymas jai yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 17, 18:00)
Sveikos, ar randa sia bakteria per tepineli ar specialus tyrymas jai yra?  4u.gif

is tepinelio ja randa man rodos g.gif man daug tyrimu dare tai tiksliai ir nezinau blush2.gif g
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2013 04 17, 20:07)
is tepinelio ja randa man rodos  g.gif man daug tyrimu dare tai tiksliai ir nezinau  blush2.gif g

Aisku ax.gif
Atsakyti