Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 10, 09:05)
Man pavyko tik iš trečio karto. Dvi ginės skyrė gydymą pro šalį - viena per mažas dozes, kita vaistus, kurie visai negydo ureaplazmos. Galiausiai ištrūčijo Kairiūkščio gatvėj, gyd. Janina Kazlauskienė.

doh.gif su tom gydytojom, kokie tai buvo vaistai, kur negydo ureaplazmos? pas tave buvo urealyticum ar parvum ta ureapl?
ir kurie antibiotikai galiausiai padėjo?
Atsakyti
Pasižiūrėsiu vakare savo begalinėj papkėj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 10, 12:43)
Pasižiūrėsiu vakare savo begalinėj papkėj  rolleyes.gif

gerai 4u.gif
bet man keista, kai pvz daraisi tyrimą su antibiotikograma ir parenka, kokie antibiotikai tiks, bet tai nereiškia, kad tie patys vyrui tiks, gal pvz man išnyks, vyrui ne ir vėl iš naujo antibiotikai, kol pataikys, kad tiktų abiem... g.gif
Atsakyti
Turi tikti ne Tau ar vyrui tručyti, o zarazoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 10, 14:54)
Turi tikti ne Tau ar vyrui tručyti, o zarazoms  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip taip, bet kaip man pasakė, kad vieniems vieni antibiotikai tinka, kitiems tie patys netinka, o kitiems kiti nuo tų pačių zarazų
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 10, 12:43)
Pasižiūrėsiu vakare savo begalinėj papkėj  rolleyes.gif

tai nepasakei, kurį vakarą pažiūrėsi biggrin.gif
Atsakyti
Jau atėjo tas vakaras biggrin.gif
Man rado Ureaplasma urealyticum.
1 gydymas:
Doxycyclin + Azitrox. Kaip paskui man komentavo Kairiūkščio g., vaistai buvo geri, bet per mažom dozėm.
2 gydymas:
Dalacin. Čia visai bajeris - antibiotikogramoj rodė, kad infekcija jautri dalacinui. Buvau pas ginę, kuri išvis nusiteikus, kad ureaplazmos gydyti nereikia. Bet kai aš taip labai noriu, tai iš knygų pasižiūrėjo vaistus ir dozes. Kairiūkščio g. daktarė sakė, kad Dalacinas ureaplazmos negydo visai...
3 gydymas:
Ofloxacinum + Diflucan + Azitromicin.
Ir pagaliau ištrūčijo.

Papildyta:
QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2013 04 10, 16:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif taip taip, bet kaip man pasakė, kad vieniems vieni antibiotikai tinka, kitiems tie patys netinka, o kitiems kiti nuo tų pačių zarazų

Galas žino, gal su tom infekcijom kaip su gripu - kokios nors atmainos g.gif biggrin.gif o gal skirtingų žmonių organizme antibiotikai skirtingai veikia g.gif Reik daktarų klausti.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 11, 16:08)
Jau atėjo tas vakaras  biggrin.gif
1 gydymas:
Doxycyclin + Azitrox. Kaip paskui man komentavo Kairiūkščio g., vaistai buvo geri, bet per mažom dozėm.
2 gydymas:
Dalacin. Čia visai bajeris - antibiotikogramoj rodė, kad infekcija jautri dalacinui. Buvau pas ginę, kuri išvis nusiteikus, kad ureaplazmos gydyti nereikia. Bet kai aš taip labai noriu, tai iš knygų pasižiūrėjo vaistus ir dozes. Kairiūkščio g. daktarė sakė, kad Dalacinas ureaplazmos negydo visai...
3 gydymas:
Ir pagaliau ištrūčijo.

Papildyta:

Galas žino, gal su tom infekcijom kaip su gripu - kokios nors atmainos  g.gif  biggrin.gif o gal skirtingų žmonių organizme antibiotikai skirtingai veikia  g.gif Reik daktarų klausti.

ačiū 4u.gif svarbiausia, jums jau išnyko thumbup.gif aš dar pasižiūrėsiu, kokius vaistus gėriau
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 11, 16:08)
1 gydymas:
2 gydymas:
3 gydymas:
Ir pagaliau ištrūčijo.

bet tau žiūriu po kelis vienu metu reikėjo gerti blink.gif
man iš tavo sąrašo rašo, kad ofloxacinui ureaplazma atspari. Šį kartą mes bandysim su azitromicinu naikint
Atsakyti
O kuo skiriasi urealyticum nuo parvum? Pas mane priue abiejų berods buvo parašyta, kad išaugo.. g.gif
Pelargonija, kokią dozę doxyciclino gėrėt?

Pas mane pirmas gydymas:
Wobenzym -6 tabl. per dieną
Docyciclin (po 7 dienų) - 2 tabl. per dieną 10 dienų berods
Azitrox kažkurią dieną vartojant doxycicliną
Makšties plovimai 7 dienos (pavadinimo nepamenu)
Mycomax, kad nebūtų grybo
Žvakės Macmiror 8 dienos

Gydymas buvo nesėkmingas.

Antras: (dariau antibiotikogramą)
Wobenzym -9 tabl. per dieną
Doxyciclin 2 tabl. per dieną
Makšties plovimai Tantum Rosa tirpalu 6 dienos
Macmiror žvakės 8 dienos

Papildomai rijau probiotikus, po jų imunospectrum vitaminus, nors ginė liepė pagert katės nago papildus. Po 3 mėn kartojau, neberado tos zarazos.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 04 11, 20:42)
O kuo skiriasi urealyticum nuo parvum? Pas mane priue abiejų berods buvo parašyta, kad išaugo.. g.gif

Kaip man sakė sorpo laboratorijoj ureopl parvum nėra tokia patogeniška kaip urealyticum... ji mažiausia blogybė iš tų visų bakterijų... sako vieni gydo, kiti net ne

kai su antibiotikais tiria, tai taip, abi parašo, nes atskirai po vieną neina ištirti, jos abi ureaplazmos, bet dar skirstoma į du porūšius: urealyticum ir parvum. Ta pirma pavojingesnė: "U.urealyticum gali patekti į vaisiaus vandenis ir sukelti vaisiaus dangalų uždegimą, priešlaikinį gimdymą, ankstyvo vaisiaus vandenų nutekėjimą, kūdikis gali gimti mažo svorio. U.parvum ryškesnio poveikio šioms rizikoms neturi".
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 04 11, 21:42)
Pelargonija, kokią dozę doxyciclino gėrėt?
...
Papildomai rijau probiotikus, po jų imunospectrum vitaminus, nors ginė liepė pagert katės nago papildus. Po 3 mėn kartojau, neberado tos zarazos.

O Tau nerado PGR tyrimas ar pasėlio auginimas?
Aš per visą istoriją pasidariau tyrimą 12 kartų doh.gif kaip durnė vaikščiojau per visas laboratorijas kurias tik sugalvojau. Po gydymo pasėlis nerodo, PGR rodo. Bet PGR neparodo kokiems antibiotikams zaraza atspari, ir nežinia kuo gydyti. Laboratorijose man jau beveik pirštą prie smilkinio sukiojo, ko ieškau š...oj sliekų biggrin.gif
Doxycicliną geriau 10 tablečių, I dieną 1-ą, paskui po 2 - 9 dienas. Tik neatsimenu, ar 100, ar 200 mg. Vėl reik papkėj paieškoti g.gif
Atsakyti