Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(hexora @ 2012 12 17, 17:38)
Aš po nesivystančio dariausi zarazų tyrimus. Dar laukiu atsakymų... Bet va man įdomu, iš kur jos atsiranda? Ar tiktai lytiniu keliu ar šiaip atsirasti, išsivystyti gali?  g.gif Jei mes su vyru daugiau partnerių neturėję?  blush2.gif

Nesuk sau galvos rolleyes.gif Galima visą gyvenimą nešioti, galima baseine pasigauti g.gif O tos pasislėpusios labai "kavarnos", nėra nėra ir vėl išlenda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 17 gruodžio 2012 - 18:09
QUOTE(Pelargonija @ 2012 12 17, 19:08)
Nesuk sau galvos  rolleyes.gif Galima visą gyvenimą nešioti, galima baseine pasigauti  g.gif O tos pasislėpusios labai "kavarnos", nėra nėra ir vėl išlenda  unsure.gif

Per daug ir nesuku... irnesakyk.gif Tikiuosi rezultati bus neigiami, o jei ką, tai kaip suprantu, tai pagydoma mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif Šiandien sužinojau savo ureaplazmos tyrimo atsakymus - teigiamas. Pasidalinkite prašau patirtimi, kurios su šiuo ,,gėriu" buvote susidūrusios: kur kreipėtės ir kaip gydėtės ax.gif ? Kreiptis į infektologą ar dermatovenerologą? Jei galite papasakokite, kaip jus gydė, nes gyvenu provincijoje ir čia norint gydytis, reikia pačiam žinoti kaip tai daryti, t.y., kokių vaistukų prašyti ax.gif
Tyrimus dariausi savarankiškai, nes per 1,8 m. 3 ankstyvi persileidimai, 1 nesivystantis. Mano ginė mano, kad užtenka chlamidijas išsitirti, jų pas mane nerasta, tai priežasčių ieškau toliau savarankiškai blush2.gif Kažkodėl manau, kad tos ureaplazmos ir gali būti priežastimi, kodėl per tiek laiko vis dar neturiu lėlytės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemyna32 @ 2012 12 18, 16:33)
laba diena 4u.gif  Šiandien sužinojau savo ureaplazmos tyrimo atsakymus - teigiamas. Pasidalinkite prašau patirtimi, kurios su šiuo ,,gėriu" buvote susidūrusios: kur kreipėtės ir kaip gydėtės ax.gif ? Kreiptis į infektologą ar dermatovenerologą? Jei galite papasakokite, kaip jus gydė, nes gyvenu provincijoje ir čia norint gydytis, reikia pačiam žinoti kaip tai daryti, t.y., kokių vaistukų prašyti ax.gif
Tyrimus dariausi savarankiškai, nes per 1,8 m. 3 ankstyvi persileidimai, 1 nesivystantis. Mano ginė mano, kad užtenka chlamidijas išsitirti, jų pas mane nerasta, tai priežasčių ieškau toliau savarankiškai blush2.gif  Kažkodėl manau, kad tos ureaplazmos ir gali būti priežastimi, kodėl per tiek laiko vis dar neturiu lėlytės blush2.gif

Savarankiškai pasiskirti vaistus nelabai išeis. Reik daryti tyrimą su antibiotikograma, kur patikrina kuriems antibiotikams zaraza atspari kuriems ne.
Mano patirtis tokia. Viena ginė skyrė vaistus nuo urea - paskui paaiškėjo, kad per mažom dozėm. Tyrimas po antibiotikų parodė mažus kiekius, sako nieko tokio, čia pėdsakai.
Po pusės metų savarankiškai pasidariau tyrimą - vėl yra. Nuėjau pas kitą ginė. Ji (iš tų, kurios sako kad ureaplazmos gydyti nereikia) skyrė antibiotikus, kurie, pasirodo, ureaplazmos išvis negydo.
Trečiąkart buvau Santariškėse, Kairiūkščio gatvėj, pas infektologę. Ji sukritikavo mano ankstesnius gydymus ir pagaliau ištrūčijo.
Daugelio daktarų nuomone, urea neleidžia pastoti arba sukelia persileidimus. Kiti sako kad nekenkia, bet gal geriau išsigydyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 18 gruodžio 2012 - 17:00
QUOTE(Pelargonija @ 2012 12 18, 17:59)
Savarankiškai pasiskirti vaistus nelabai išeis. Reik daryti tyrimą su antibiotikograma, kur patikrina kuriems antibiotikams zaraza atspari kuriems ne.
Mano patirtis tokia. Viena ginė skyrė vaistus nuo urea - paskui paaiškėjo, kad per mažom dozėm. Tyrimas po antibiotikų parodė mažus kiekius, sako nieko tokio, čia pėdsakai.
Po pusės metų savarankiškai pasidariau tyrimą - vėl yra. Nuėjau pas kitą ginė. Ji (iš tų, kurios sako kad ureaplazmos gydyti nereikia) skyrė antibiotikus, kurie, pasirodo, ureaplazmos išvis negydo.
Trečiąkart buvau Santariškėse, Kairiūkščio gatvėj, pas infektologę. Ji sukritikavo mano ankstesnius gydymus ir pagaliau ištrūčijo.
Daugelio daktarų nuomone, urea neleidžia pastoti arba sukelia persileidimus. Kiti sako kad nekenkia, bet gal geriau išsigydyti  g.gif

Kaip suprantu, geriausia kreiptis į infektologą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemyna32 @ 2012 12 18, 16:33)
laba diena 4u.gif  Šiandien sužinojau savo ureaplazmos tyrimo atsakymus - teigiamas. Pasidalinkite prašau patirtimi, kurios su šiuo ,,gėriu" buvote susidūrusios: kur kreipėtės ir kaip gydėtės ax.gif ? Kreiptis į infektologą ar dermatovenerologą? Jei galite papasakokite, kaip jus gydė, nes gyvenu provincijoje ir čia norint gydytis, reikia pačiam žinoti kaip tai daryti, t.y., kokių vaistukų prašyti ax.gif
Tyrimus dariausi savarankiškai, nes per 1,8 m. 3 ankstyvi persileidimai, 1 nesivystantis. Mano ginė mano, kad užtenka chlamidijas išsitirti, jų pas mane nerasta, tai priežasčių ieškau toliau savarankiškai blush2.gif  Kažkodėl manau, kad tos ureaplazmos ir gali būti priežastimi, kodėl per tiek laiko vis dar neturiu lėlytės blush2.gif

Butinai kreipkis i profesionalu dermatovenerologa. Kitaip sugersi vaistus, o zarasa bus likus, jeigu skirs netinkamai netinkamas gydytojas.
Dar del tavo persileidimu gali buti kaltas ''lipnus kraujas'', tad darykis tyrimus del tromboziu. Jeigu nustato antifosfolipidini arba/ir Leideno faktorius - reikia gerti aspirina ir leistis krauja skystinancius.
O paskui jau darykis tyrimus ''antikuniai pries placenta, pries kiausialaste, pries sperma'' jie irgi gali buti kaltininkai persileidimu.

Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, už atsakymus 4u.gif

QUOTE(GingerBella @ 2012 12 18, 23:09)
Butinai kreipkis i profesionalu dermatovenerologa. Kitaip sugersi vaistus, o zarasa bus likus, jeigu skirs netinkamai netinkamas gydytojas.
Dar del tavo persileidimu gali buti kaltas ''lipnus kraujas'', tad darykis tyrimus del tromboziu. Jeigu nustato antifosfolipidini arba/ir Leideno faktorius - reikia gerti aspirina ir leistis krauja skystinancius.
O paskui jau darykis tyrimus ''antikuniai pries placenta, pries kiausialaste, pries sperma'' jie irgi gali buti kaltininkai persileidimu.

Sekmes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jau šiandien lėksiu pas dermatovenerologą. Jei pasigydžius per keletą mėn. nesulauksiu rezultato, tai pavasarį važiuosiu pas gyd. Abraitį dėl AFS, o aspiriną jau metai laiko geriu, visi kiti antikūniai man kaip ir nelabai aktualūs, nes turiu du vaikus iš pirmos santuokos, nebent jie būtų atsiradę metams bėgant g.gif Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemyna32 @ 2012 12 19, 09:50)
Ačiū merginos, už atsakymus 4u.gif
Jau šiandien lėksiu pas dermatovenerologą. Jei pasigydžius per keletą mėn. nesulauksiu rezultato, tai pavasarį važiuosiu pas gyd. Abraitį dėl AFS, o aspiriną jau metai laiko geriu, visi kiti antikūniai man kaip ir nelabai aktualūs, nes turiu du vaikus iš pirmos santuokos, nebent jie būtų atsiradę metams bėgant g.gif  Ačiū už patarimus 4u.gif

Jeigu tikrai yra beda su lipniu krauju, aspirino geriamo nepakanka. Reikia leidziamu.

Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 12 19, 00:09)
Dar del persileidimu gali buti kaltas ''lipnus kraujas'',

O lipnu krauja tyrime kas parodo, aukstas hemoglobinas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2012 12 20, 19:08)
O lipnu krauja tyrime kas parodo, aukstas hemoglobinas? blink.gif

reikia tirtis - ziureti antifosfolipidini sindroma ir Leideno faktoriu. Kokius tyrimus darytis, skaityk temutese - apie tai AFS yra bent atskira tema. Ir parodo tikrai ne hemoglobinas;-)
Atsakyti
Ateinu ir pas jus pasidžiaugti smile.gif Skambinau į kliniką tyrimų rezultatų. Bacilų ir zarazų nerado bigsmile.gif Dabar po mmm planuosime vėl .2.gif Tik galėtų greičiau jos atsivilkti...
Atsakyti
Sveikos merginos, buvau neseniai pas ginekologe, paziurejo echoskopu, ir pasake, kad mano abi kiausides padidejusios, ir kad del to reik tirtis chlamidijas...na ka,kita savaitele eisiu darytis tyrima. Tik norejau paklausti gal zinot ar gali buti taip,kad kiausides buvo padidejusios del to jog buvo ciklo vidurys ir kaip tik mazdaug tom dienom turejo ivykt ovuliacija?jokiu kitu chlamidijoms budingu simptomu nejauciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ssimsim: 07 kovo 2013 - 16:00