QUOTE(Zemyna32 @ 2012 12 18, 16:33)
laba diena
Šiandien sužinojau savo ureaplazmos tyrimo atsakymus - teigiamas. Pasidalinkite prašau patirtimi, kurios su šiuo ,,gėriu" buvote susidūrusios: kur kreipėtės ir kaip gydėtės
? Kreiptis į infektologą ar dermatovenerologą? Jei galite papasakokite, kaip jus gydė, nes gyvenu provincijoje ir čia norint gydytis, reikia pačiam žinoti kaip tai daryti, t.y., kokių vaistukų prašyti
Tyrimus dariausi savarankiškai, nes per 1,8 m. 3 ankstyvi persileidimai, 1 nesivystantis. Mano ginė mano, kad užtenka chlamidijas išsitirti, jų pas mane nerasta, tai priežasčių ieškau toliau savarankiškai
Kažkodėl manau, kad tos ureaplazmos ir gali būti priežastimi, kodėl per tiek laiko vis dar neturiu lėlytės
Savarankiškai pasiskirti vaistus nelabai išeis. Reik daryti tyrimą su antibiotikograma, kur patikrina kuriems antibiotikams zaraza atspari kuriems ne.
Mano patirtis tokia. Viena ginė skyrė vaistus nuo urea - paskui paaiškėjo, kad per mažom dozėm. Tyrimas po antibiotikų parodė mažus kiekius, sako nieko tokio, čia pėdsakai.
Po pusės metų savarankiškai pasidariau tyrimą - vėl yra. Nuėjau pas kitą ginė. Ji (iš tų, kurios sako kad ureaplazmos gydyti nereikia) skyrė antibiotikus, kurie, pasirodo, ureaplazmos išvis negydo.
Trečiąkart buvau Santariškėse, Kairiūkščio gatvėj, pas infektologę. Ji sukritikavo mano ankstesnius gydymus ir pagaliau ištrūčijo.
Daugelio daktarų nuomone, urea neleidžia pastoti arba sukelia persileidimus. Kiti sako kad nekenkia, bet gal geriau išsigydyti
Kritimas ne pralaimėjimas. Pralaimėjimas kai nori likti ten kur nukritai. Šri Činmoj