Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(fishke @ 2012 09 17, 17:39)
idomu kokiom dozem geret antibus?  4u.gif

Po 2 piliules kasdien, 10 dienu kursas.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 17, 11:39)
Kaip idomu. O jus per ta laika pakeitet partneri? Vyrams atrodo is spermos tiria, gal ir is slapimo..

Ne, as per ta laika nepakeiciau partnerio.. va ir mano vyras sako viena karta viena randa kita karta kita - kazkokia nesam.. bet man gydytojas paaiskino taip, kad gal imunitetas mano buvo nusilpes ir chlamidiju uz tai neaptikdavo, o man dbr kadangi dare histeroskopija ir viska sujudino, tai sako ir jas "pazadino"... todel atsirado ju..
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 09 19, 12:02)
bet man gydytojas paaiskino taip, kad gal imunitetas mano buvo nusilpes ir chlamidiju uz tai neaptikdavo, o man dbr kadangi dare histeroskopija ir viska sujudino, tai sako ir jas "pazadino"... todel atsirado ju..

Na zinot, to gydytojo kalbos kaip is fantastikos pasaulio. Greiciausiai nekokybiskai buvo atlikti tyrimai ar kazkas panasaus. O vaistai, kuriuos geret matyt veike ureapl., bet neveike chlamidiju, nes tos bacilos yra skirtingos. Bet "pajudino", "pazadino"... tokiais pasisakymais dazniausiai dangstomi nekokybiski mediku darbeliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2012 09 20, 09:38)
Na zinot, to gydytojo kalbos kaip is fantastikos pasaulio. Greiciausiai nekokybiskai buvo atlikti tyrimai ar kazkas panasaus. O vaistai, kuriuos geret matyt veike ureapl., bet neveike chlamidiju, nes tos bacilos yra skirtingos. Bet "pajudino", "pazadino"... tokiais pasisakymais dazniausiai dangstomi nekokybiski mediku darbeliai g.gif

na gal... net nezinau sad.gif tikiuosi dbr jau bus viskas ir issigydysim iki galo, nes jau su tokiais pozymiais nemaloniais gyvenu daugiau nei 2metus sad.gif
o kokius jus vaistus gerete kai jums buvo rade bakterijas?
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 09 20, 11:27)
o kokius jus vaistus gerete kai jums buvo rade bakterijas?

As geriau Azitrox 500 g. nuo ureapl., bet isnaikinti pavyko tik is antro karto. Pojuciai tikrai nera malonus, as kelis metus jauciau toki tarsi grauzima. Kai su siais skundais nuejau pas gine, ji man padare tyrimus del ivairiu zarazu, bet del ureapl. nedare, ir sako, viskas cia jums yra gerai, kazkas gal alergizuoja, pakeiskit ploviklius, skalbiklius ir pan. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2012 09 20, 11:15)
As geriau Azitrox 500 g. nuo ureapl., bet isnaikinti pavyko tik is antro karto. Pojuciai tikrai nera malonus, as kelis metus jauciau toki tarsi grauzima. Kai su siais skundais nuejau pas gine, ji man padare tyrimus del ivairiu zarazu, bet del ureapl. nedare, ir sako, viskas cia jums yra gerai, kazkas gal alergizuoja, pakeiskit ploviklius, skalbiklius ir pan. blink.gif

as kai nuejau pas gydytoja - tai ji mane gyde nuo slapimo pusles uzdegimo, o tik as pati kai nuejau savavaliskai pas urologa, tai tada jis mane nusiunte darytis sitas zarazas.. as ureaplazma issigydziau kaip suprantu is karto, bet va nezinau is kur cia ta chlamidija atsirado sad.gif ???? na nieko ir sia iveiksime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 09 20, 12:24)
sad.gif ???? na nieko ir sia iveiksime biggrin.gif

Zinoma iveiksit, kad pasauli tik tokios ligos kankintu, tai ir medicina butu isnykus biggrin.gif
O kokius vaistus tau skyre nuo ureapl., kad nesunaikino ir chlamid. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2012 09 20, 11:38)
Zinoma iveiksit, kad pasauli tik tokios ligos kankintu, tai ir medicina butu isnykus biggrin.gif
O kokius vaistus tau skyre nuo ureapl., kad nesunaikino ir chlamid. g.gif

man ir ana ir si karta israse DOXYCYCLIN, o si karta + dar israse man Fluconazol Nycomed 150 mg.
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 09 20, 12:47)
man ir ana ir si karta israse DOXYCYCLIN,

Man kai padare antibiograma, tai parode jog manosios bacilos doxiciclinui nejautrios, nors, kiek cia skaitinejau, sitas vaistas kaip ir pagrindinis zudantis tokias bacilas.
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2012 09 20, 11:53)
Man kai padare antibiograma, tai parode jog manosios bacilos doxiciclinui nejautrios, nors, kiek cia skaitinejau, sitas vaistas kaip ir pagrindinis zudantis tokias bacilas.

tai va, kad as o dariausi antibiograma, bet as jos nemaciau nei karto biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 09 20, 12:47)
man ir ana ir si karta israse DOXYCYCLIN, o si karta + dar israse man Fluconazol Nycomed 150 mg.

fluconazol'is, jei neklystu ,tai cia tam ,kad pienlige nepagautu .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogeliuke @ 2012 09 20, 13:06)
fluconazol'is, jei neklystu ,tai cia tam ,kad pienlige nepagautu .. g.gif

Taip, man jis irgi buvo skirtas su antib.
Atsakyti