Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

Jorinte, Regane, taip 5 savaičių. Būtent tokį skiria GR.

QUOTE(xlx @ 2012 06 07, 07:41)
Labuka,

vakar gavau tyrimu atsakymus, ir taip pat pamaciau irasa - Staphylococcus aureus - ISAUGO.. :// nebezinau ka daryt, ar cia labai blogai, ar reikia is kart pas gydytoja kreiptis del gydymo, gal kartais jau tu ka nors su tom zarazom darei? smile.gif

Jei ne paslaptis, kur atlikai tyrimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 07 birželio 2012 - 14:40
QUOTE(Beila @ 2012 06 07, 15:38)
Jorinte, Regane, taip 5 savaičių. Būtent tokį skiria GR.
Jei ne paslaptis, kur atlikai tyrimus?

Endemik laboratorijoje.
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2012 06 07, 15:57)
Endemik laboratorijoje.

O kas tau rekomendavo būtent šiuos tyrimus atlikti??? Čia gal Klaipėdos Endemik dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 06 07, 21:55)
O kas tau rekomendavo būtent šiuos tyrimus atlikti???  Čia gal Klaipėdos Endemik dareisi?

na pries apvaisinima, as visada pasidarau visus reikiamus tyrimus (ureaplazma, mikoplazma, gonoreja ir kt.). Kadangi man pasiule Endemik pasidaryti bendra ginekologiniu tyrimu komplekta, tai i ji papuole ir tas stafilokoko tyrimas).. siaip anksciau jo niekad nesitirdavau..
o dariausi Vilniuje - man si laboratorija patogiausia (tiek vietos, tiek darbo laiko atzvilgiu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2012 06 08, 19:10)
na pries apvaisinima, as visada pasidarau visus reikiamus tyrimus (ureaplazma, mikoplazma, gonoreja ir kt.). Kadangi man pasiule Endemik pasidaryti bendra ginekologiniu tyrimu komplekta, tai i ji papuole ir tas stafilokoko tyrimas).. siaip anksciau jo niekad nesitirdavau..
o dariausi Vilniuje - man si laboratorija patogiausia (tiek vietos, tiek darbo laiko atzvilgiu) smile.gif

Ačiū 4u.gif

O, MERGINOS, SAKYKIT, AR PO 5 SAVAIČIŲ ANTIBIOTIKŲ KURSO NUO MYCOPLASMA HOMINIS GALIMA smileysex.gif BE GUMYČIŲ???? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
bent jau man po gydymo gydytoja liepe pirma pasirodyt pas ja. tada po apziuros ir ijunge zalia sviesa. beje, tyrima kartosit? Nors gal mikoplazma lengviau isgydoma..
Atsakyti
O mums leido planuoti vaikeli geriant iskart. Sako isgersit tabletes dabar per 3dienas, paziurejo i kalendoriu, tada sako: jei pastosit, neturetu buti keblumu tikrai, nes jau bus isnykusi ureaplazma. Kad isnyko tai tikrai smile.gif
Bet kaip skirtingai skiria gydymus daktarai ir skirtinga informarcija pateikia g.gif
Atsakyti
bet tai kaip jomis užsikrečiama? aš su vyru 10 metų jokių lakstymų pas svetimus ir t.t. tai vistiek galiu tikėtis kad gali įlysti kokia zaraza????
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 12 05, 16:14)
Kiek visur skaiciau tai chlamidijos ir kitos zarazos NETURI normaliai buti organizme ir jas reikia issigydyti, ypac jei kalbe eina apie tai kad norima pastoti.. Tos pacios nuomones ir daugelis daktaru, tik va kazkokie pavieniai teigia kitaip...  g.gif

Skaiciau kad nesciai ir vaikiukui jos labai kenkia, galimi apsigimimai, sergantis vaikiukas plauciu, akiu ligom, zymiai daznesni persileidimai ir kitos problemos.

Nezinau, man tai kazkokia nesamone nesigydyti, tipo "nieko cia tokio.."

Pirmadieni skambinsiuosi gydytojai ir prasysiu kad priimtu kai tik gausiu tyrimu rezultatus...

O del tokio baisaus poveikio doxycilino vyrui tai as apakus... Tikiuos maniskiui nieko baisaus dar nenutiko...  doh.gif  blink.gif  verysad.gif

Nesijaudink, visa gyvenima vartoju tik tetraciklino grupes preparatus ir jokio neigiamo poveikio ax.gif tik vienas seimos gydytojas perspejo kad nuo tetraciklinui trukineja dantu emalis, bet kad labai but prasti dantys pas mane nepasakyciau. Kiek gydytoju tiek nuomoniu, o visos tokio tipo venerines ligos gydomos arkliemis antibiotiku dozemis, nepadejo vieni, po poros mensiu, kai atsistato organizmas kartoji kursa, geriausia kitais plataus spektro antibiotikais, ir geriat kartu su vyru.tiesa, tik pasigydzius perstejimas gali dar kelias dienas neisnykti. Tyrimai dazani situ kvarabu neranda, bet jei jauciat ka nors negero, gydymas paprastas- dvi savaites doksciiklina gert, jokio alkoholio tuo metu, ir labai saugotis nuo persalimo, nes jei tuo metu pasigausit infekcija, nebus jai vaistu.
Atsakyti
QUOTE(miglutele @ 2012 06 18, 23:12)
bet tai kaip jomis užsikrečiama? aš su vyru 10 metų jokių lakstymų pas svetimus ir t.t. tai vistiek galiu tikėtis kad gali įlysti kokia zaraza????

Nepanikuok, daug zarazų gali gyventi metų metais be jokių požymių, ir jeigu neturi jokių problemų, jų nieks ir neieško.
Ir persiduoti gali buitiniu keliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 06 19, 11:28)
Nepanikuok, daug zarazų gali gyventi metų metais be jokių požymių, ir jeigu neturi jokių problemų, jų nieks ir neieško.
Ir persiduoti gali buitiniu keliu.  smile.gif

Nu tos lytinės buitiniu keliu kažin, ar persiduoda, bet kai aš irgi taip pat užklausiau gydytojos, kaip, iš kur, jazau jazau, tai sakė nebūtinai sekso metu.. Netgi galim gimti su jom, tik kol organizmas stiprus, jos nelenda, o kai nusilpsta tai ima viršų.
Atsakyti
QUOTE(Rytis12 @ 2012 06 19, 07:11)
gydymas paprastas- dvi savaites doksciiklina gert

Na doksiciklinas ne visiems padeda, buna atveju, kai siam vaistui tos zarazos atsparios. Todel darantis tyrimus butinai reikia darytis ir jautruma antibiotikams. Jeigu liga neisisenejusi - didele tikimybe, kad pasveiksite nuo vieno kurso, bet jeigu liga perejusi i letine forma - apsisarvuokite kantrybe ir taupykit pinigelius gydymui biggrin.gif
Atsakyti