Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(Jorinte @ 2012 05 25, 16:55)
Girdejusi esu apie folio rugsti, kad palanku gerti, kad nebutu apsigimimu. Siaip nevartojom nieko, apart tu zarnyno bakteriju.
MM neisderino, susirgau laiku.
O antibiotikai gali viska man atrodo- juk tokias bacilas nuzudo  biggrin.gif

Ne visada ir nužudo..
O folio rūgštį aplamai rekomenduoja pagert prieš pastojant ir lyg pastojus dar mėn. Geriu aš tą daiktą. O žarnyno bakterijas gėrėm ir mes.
Mm toliau man sėkmingai vėluoja.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 05 25, 17:52)
Ne visada ir nužudo..
O folio rūgštį aplamai rekomenduoja pagert prieš pastojant ir lyg pastojus dar  mėn. Geriu aš tą daiktą. O žarnyno bakterijas gėrėm ir mes.
Mm toliau man sėkmingai vėluoja.. verysad.gif

O gal pastojote? smile.gif
Galvoju pagert folio rugsti ir as.
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2012 05 26, 16:57)
O gal pastojote?  smile.gif
Galvoju pagert folio rugsti ir as.

ne, nepastojau. Mm buvo ir praeitą mėn. ir užpraeitą. O kai buvau praeitą savaitę pas gydytoją, sakė dabar ciklo vidurys, vyksta ovuliacija blink.gif o man tada turėjo būt ciklo pabaiga, ir savaitė iki mm... mano ciklas kaip laikrodukas buvo, 28 dienos.. beje nuo tada kai sužinojau, kad teks gydytis, tai nuo to laiko iki dabar jokių santykių nebebuvo...

o folio rūgštį tai galit pagert, jei planuojat pastot..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 26 gegužės 2012 - 17:16
QUOTE(Ragany @ 2012 05 26, 18:14)
ne, nepastojau. Mm buvo ir praeitą mėn. ir užpraeitą. O kai buvau praeitą savaitę pas gydytoją, sakė dabar ciklo vidurys, vyksta ovuliacija blink.gif o man tada turėjo būt ciklo pabaiga, ir savaitė iki mm... mano ciklas kaip laikrodukas buvo, 28 dienos.. beje nuo tada kai sužinojau, kad teks gydytis, tai nuo to laiko iki dabar jokių santykių nebebuvo...

o folio rūgštį tai galit pagert, jei planuojat pastot..

susirgau laiku unsure.gif
o taip tikejausi.. verysad.gif
tai gal ne sita problema maise pastojima, o yra dar kazkas? verysad.gif
Atsakyti
As ir vakar susirgau pagaliau...
Pries kiek laiko gydetes, gal antibiotikai dar yra zalos padare, vyro spermiukus galejo irgi uzmust, jei jis gydesi... Reikia laiko atsistatyti... Vitaminus kokius pagerkit , folio rugsti. Abu galit..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 05 31, 10:13)
As ir vakar susirgau pagaliau...
Pries kiek laiko gydetes, gal antibiotikai dar yra zalos padare, vyro spermiukus galejo irgi uzmust, jei jis gydesi... Reikia laiko atsistatyti... Vitaminus kokius pagerkit , folio rugsti. Abu galit..

na jau antrosios mm praeidineja.
Atsakyti
Bet jus kaip nors atstatinejat organizma, juk antibiotikai suvalgo imuniteta.. As kai pirma karta gydziaus, buvo isvis amen, pradejau sirgt kas menesi, temp savaite nekrisdavo. Daba geriam abu vitaminus, maniskis geria dar tribestana, kad zuvyciu kokybe pagerint, aisku, tik nezinia, kiek is tikro veikia. Valgom daug darzoviu, zalumynu..
Ir dar kai praeis 3iosios mm, jei nepastosit, pakartokit ureaplazmos tyrima is tepinelio.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 06 02, 15:50)
Bet jus kaip nors atstatinejat organizma, juk antibiotikai suvalgo imuniteta.. As kai pirma karta gydziaus, buvo isvis amen, pradejau sirgt kas menesi, temp savaite nekrisdavo. Daba geriam abu vitaminus, maniskis geria dar tribestana, kad zuvyciu kokybe pagerint, aisku, tik nezinia, kiek is tikro veikia. Valgom daug darzoviu, zalumynu..
Ir dar kai praeis 3iosios mm, jei nepastosit, pakartokit ureaplazmos tyrima is tepinelio.

Esame vegetarai, sveika gyvenimo buda stengiames gyventi. I chemija ziurime labai atsargiai. Gereme antibiotikus nes nebuvo kito kelio. Taip pat pagereme tas zarnyno bakterijas. Po kolkas lauksime nenaudojant vaistuku. Jei nepavyks jau taip, tada ateityje reikes griebtis chemijos doh.gif
Atsakyti
Merginos, kaip žinote, aš siunčiau GR mmm ir man rado MYCOPLASMA HOMINIS. Tai va, abu su vyru geriame 5 savaičių antibiotikų kursą. Prie reikalo - liko gerti DALACIN C 300mg dar 7 dienos, o aš burnoje jau trečia para jaučiu kartumą, ryklė dažnai skauda ryjant skystį, ypač po tabletės išgėrimo, o vyrui skaudus tapo liežuvis, atrodo, tuoj žaizdelė atsiras. Galvoju,ar pabaigti gerti tą 1 savaitę DALANCIN, ar nutraukti. Bet taip nesinorėtų išgėrus 4 savaites, nebaigt antibiotikų kurso, pamest tą vieną savaitę ir rizikuot neišsigydyt iki galo.

Gal galite pasidalinti nuomonėmis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 03 22, 13:14)
Galit pakonsultuoti, kas čia man išaugo  blink.gif

user posted image

Labuka,

vakar gavau tyrimu atsakymus, ir taip pat pamaciau irasa - Staphylococcus aureus - ISAUGO.. :// nebezinau ka daryt, ar cia labai blogai, ar reikia is kart pas gydytoja kreiptis del gydymo, gal kartais jau tu ka nors su tom zarazom darei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 06 07, 07:39)
Merginos, kaip žinote, aš siunčiau GR mmm ir man rado MYCOPLASMA HOMINIS. Tai va, abu su vyru geriame 5 savaičių antibiotikų kursą. Prie reikalo - liko gerti DALACIN C 300mg dar 7 dienos, o aš burnoje jau trečia para jaučiu kartumą, ryklė dažnai skauda ryjant skystį, ypač po tabletės išgėrimo, o vyrui skaudus tapo liežuvis, atrodo, tuoj žaizdelė atsiras. Galvoju,ar pabaigti gerti tą 1 savaitę DALANCIN, ar nutraukti. Bet taip nesinorėtų išgėrus 4 savaites, nebaigt antibiotikų kurso, pamest tą vieną savaitę ir rizikuot neišsigydyt iki galo.
Gal galite pasidalinti nuomonėmis 4u.gif

Manau reikia kreiptis i gydytoja. Gal pakeistu vaistukus i labiau tinkancius. Man labai keista, kad toks ilgas gydymo kursas. As geriau tik 3tabletes per tris dienas ir issigydziau bacilas.
Atsakyti
5 savaiciu antibiotiku kursas? blink.gif nieko sau.. Mes 10 dienu kursa turejom.. Nu bet 5 savaites, ne per daug? blink.gif pabandyciau kreiptis i kita gydytoja.. Ir jei man sis gydymas vel bus buves nesekmingas, taip pat ieskosiu kito gydytojo.. Daba laukiu rugpjucio, kol galesiu tyrima kartot..

Jorinte, del nepastojimo.. Jusu mityba vistik kitokia tada, ir gal mazai laiko praejo, kad atsistatytu organizmas po antibiotiku.. As pvz noreciau, kad vyras spermograma pasidarytu, bet suprantu, kad neverta, nes ne kazi kokie turtai gali but po antibiotiku... Ir siaip man gydytoja minejo, kad reikia stipraus imuniteto, kad gydymas nenueitu suniui ant uodegos. Ieskokit tuomet kitu budu, kaip stiprinti organizma..
Atsakyti