Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(Jorinte @ 2012 05 19, 20:11)
Mano gydytoja sake, kad galiu darytis tyrima po 3sav po gydymo. Bet nuejau lygiai po menesio.
O gydytojas Renmedoje sake, kad galejau darytis jau po 3dienu po gydymo.
Gereme antibiotikus Azibiot.

Man aiskinino, kad pastojimui gali kenkti sios bacilos, stadyti pastojima. Del sio reikalo ir tyremes, nes niekaip gandru nesulaukiame unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 05 19, 19:01)
Jei ne paslaptis, kokius geret? As per pirmaji gydyma geriau dvejus antibiotikus. Neisnyko. Daba skyre vienus, bet is tu, kur gerem ir pirma karta. Dar dariau antibiotikograma. Ir sikart geriau probiotikus. Ir dar idomu, kad jus po menesio kartojot tyrima. Man sake po 3 men nuo gydymo tik kartot..

Man gydytojas K irgi buvo sakes, kad galima iskart po gydymo. bet mes begerdami vaisstus ir poto iki tyrimo (2ar 3sav) saugojomes, nes planavom abu tirtis.
bet tyriausi tik as , nieko nerado. dabar galvoju, gal vel issitirt man vienai po kazkiek laiko, ir zinosiu, ar tikrai jau isgijau, ir ar pas vyra neliko g.gif

del vaistu tai tas pat iseina.
vienoms gal skiria labai stiprius- bet reikia gert 3 dienas, ir jie brangesni, bet maziau tableciu reikia.
kitom stipresnius- tai geri 10 d po 2 kartus pr diena. jie gal ir pigesni- bet reikia nemazo kiekio visam kursui, o jei dar ir abiems.. (gal 6 pakuociu doksiciklino reikejo) doh.gif tas pat iseina..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 19 gegužės 2012 - 20:46
Nu mes 4 pakuotes surijom doksiciklino. Jis pigus tas vaistas. Brangus buvo enzymai (wobenzym), zvakes, tantum rosa...
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 05 19, 22:28)
Nu mes 4 pakuotes surijom doksiciklino. Jis pigus tas vaistas. Brangus buvo enzymai (wobenzym), zvakes, tantum rosa...

Mums norejosi kuo greiciau pabaigti ta bruda gerti. Kai gydytoja leido rinktis- ar brangesni, bet greiciau isgeriama, ar pigu bet ilgai geriama, tai neliko abejoniu.
Labai bijojau, kad iskart neisnyks bacilos, nes prisiskaiciau tokiu komentaru. Bet dziaugiuosi, kad pavyko iskarto. Nors buvo sunku- pykino, pilva maude, vyra isbere. Dabar dar geriame kapsules su gerosiomis zarnyno bakterijomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorinte: 20 gegužės 2012 - 08:42
Nu del to, kad pasirinkti irgi, o vdrug neitaikys, kiek taip buna.. Beje, man is pirmo karto ir neisnyko. Sikart jau dariaus antibiotiku jautrumo tyrima.
Zarnyno kapsules ir mes dar geriam. O kazi , kiek laiko reiktu jas pagert? Ir dar sake svarbu imuniteta stiprint, man israse papilda "uno de gato", sake stiprus jis, ir vartojant gali isskyru padauget,nes valysis visas brudukas. Gert irgi sake abiem.
beje, o jus imsites vel planavimo, ir kada ketinat?
Atsakyti
As taip pat turejau antibiotiku jautrumo lentele. Is 7 tik dvejiems buvo nejautrios tos bacilos.
Su vyru nesisaugojam niekada, bet nebuvo rezultato. Tada nuejau pas gydytoja, sako darykis siuos tyrimus, nes tai gali kliudyti pastojimui. Si men gal jau pavyks ax.gif
Atsakyti
Pas mane is 9 antibiotiku vienam buvo atspari.
Tai kiek laiko busit pralauke nuo ju vartojimo, kad vel bandysit? As tai zadu sulaukt mm, ir tada megint.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 05 20, 10:52)
Pas mane is 9 antibiotiku vienam buvo atspari.
Tai kiek laiko busit pralauke nuo ju vartojimo, kad vel bandysit? As tai zadu sulaukt mm, ir tada megint.

po mm irgi smile.gif
o jus bandet anksciau ir neisejo?
Atsakyti
Mes is tikro bandem tik viena cikla, bet kad as nupuoliau tirtis leme tai, jog gydziausi ureaplazmas, ir tada tyrimo nekartojau, dar gydytojos paklausiau , ar reikia, sako nebutina. Tai ir liko taip, bet galvoj man sedejo. Tai ir nupuoliau pasitikrint, pasirodo - neisnyko sad.gif dabar jau sake po 3 men kartot tyrima, bet megint pastot leido. O pirma karta, kai rado, tada tiesiog apziurai buvau, ir rado kaklelio uzdegima. Ieskojo sukelejo, tai rasta buvo toji ureaplazma.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 05 20, 12:30)
Mes is tikro bandem tik viena cikla, bet kad as nupuoliau tirtis leme tai, jog gydziausi ureaplazmas, ir tada tyrimo nekartojau, dar gydytojos paklausiau , ar reikia, sako nebutina. Tai ir liko taip, bet galvoj man sedejo. Tai ir nupuoliau pasitikrint, pasirodo - neisnyko sad.gif dabar jau sake po 3 men kartot tyrima, bet megint pastot leido. O pirma karta, kai rado, tada tiesiog apziurai buvau, ir rado kaklelio uzdegima. Ieskojo sukelejo, tai rasta buvo toji ureaplazma.

Supratau.
Mes radom ureaplazmas, nes nepastojam. As tikiuosi, kad dabar pavyks, kai issinaikinome jas. Ir kad nepastojimo priezastis tik si buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Labai tiketina priezastis.

Merginos, ar jum antibiotikai ciklo neisderino? Man 2 dienos veluoja jau mm, ir pozymiu, kad pareis 0. O pas mane ciklas super tikslus, 28 dienos. Ir dar idomiai, pas gine buvau ana savaite po gydymo kurso. Sako pas tave ciklo vidurys, vyksta ovuliacija blink.gif , o buvo 23 cd. Klausiu kada galima planuot, sako galiut nors ir siandi, nes sakau, kad ovuliacija vyksta. Aisku bandyt nenoriu, noriu kad sios mm praeitu, kad prasivalytu bisk.. Ir nuo kito ciklo planuot..
Dar noriu paklaust, ar atsatinejat kaip nors imuniteta po antibiotikui kurso, tos, kurios planuojat pastot?
Atsakyti
Girdejusi esu apie folio rugsti, kad palanku gerti, kad nebutu apsigimimu. Siaip nevartojom nieko, apart tu zarnyno bakteriju.
MM neisderino, susirgau laiku.
O antibiotikai gali viska man atrodo- juk tokias bacilas nuzudo biggrin.gif
Atsakyti