Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(Ragany @ 2012 04 15, 19:31)
endemike 144 kai klausiau. O sorpo 86.. cia uz ureaplazmos tyrima su antibiotikograma. net nezinau, gal neisdure..

klausyk o cia endemike gal uz visu trys tureta galvoj , nes va atsiverciau dab paziuret raso 145 lt uz visus trys smile.gif as renmedoj uz visus trys, is ju ir miko ir ureo plazmas su antiobiograma sumokejau 140 .
Atsakyti
Tai, kad as klausiau TIK ureaplazma ir antibiotikograma. Nes kai skambinau, sakau dariaus tyrima , ureaplazma rasta, kiek kainuotu padaryt antibiotikograma, sako 144. O sorpo kai skambinau, ten mikoplazma ir ureaplazma su antibiotikograma 86. Endemikas kai daro tyrimus nedaro iskart tos gramos, as net ne viena karta jau dariaus. Ir pirma karta kai ieskojom zarazu, irgi ten dariaus. Ir isvis , jei ne jus ir sita tema, as neuciau zinojus, apie tokia antibiotikograma.. nes gydytoja apie tai neuzsimine.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 04 15, 19:31)
endemike 144 kai klausiau. O sorpo 86.. cia uz ureaplazmos tyrima su antibiotikograma. net nezinau, gal neisdure..

buvau ir as endemike, pirma diena, kai paskyre tuos tyrimus.
bet man nepatiko ju sistema. po viena zaraza nedaro- turi imt is karto visa kompleksa.. antibiotikogramaos irgi kazkaip atskirai reikia daryt. paskaiciavo- kad ten nesamoningai permoket reiktu, norint to paties rezultato g.gif
Atsakyti
Kaip idomiai. As kai pirma karta tyriaus, tai man po viena dare chlamidiju, ureaplazmu.. Kai neradus chlamidiju ejau tirtis del ureaplazmu gydytojos klausiau gal ir mikoplazmu daryt tuo paciu paskraidymu, sake ne, nemetysim pinigu. O kai tyriaus del chlamidiju, man ten siule kazkoki kompleksa daryt uz 290.. Nepamenu koki.. Antibiotikogramu tada nedarem..
O kam daryt visa kompleksa, jei zinai jau, kas gyvena?
Atsakyti
einaaaaaaaa sau kokia as laiminga. gavau rezultatus nei vienos is tu tryju zarazu nerado pas mane smile.gif smile.gif smile.gif citologinis irgi geras , na dar paprstas ziuresim ka parodys .
Atsakyti
Dariausi Renmedoje tyrimus. Rado ureaplazmas. Tris dienas su vyru gereme antibiotikus. Pakartojau tyrima. Siandien gavau rezultata- nerasta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2012 05 18, 20:53)
Dariausi Renmedoje tyrimus. Rado ureaplazmas. Tris dienas su vyru gereme antibiotikus. Pakartojau tyrima. Siandien gavau rezultata- nerasta.  thumbup.gif

o vyro netyrei po gydymo? g.gif

as galvoju, kazi, kaip ten, jei pas ji lieka kazkas, gali ju vel atsirasti pas abu. g.gif bet netikrinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 05 19, 14:15)
o vyro netyrei po gydymo?  g.gif 

as galvoju, kazi, kaip ten, jei pas ji lieka kazkas, gali ju vel atsirasti pas abu.  g.gif bet netikrinau  schmoll.gif

Vyro netyreme ir pries tai. Labai blogai jautemes gydymo metu, vyra isbere. Po to irgi netyreme, tikesime kad viskas gerai. Nes jau po gydymo menuo praejo, kai dariausi tyrima, tai jau butu tos bacilos persikelusios pas mane, bet aciu Dievui- ju nebera rolleyes.gif
Atsakyti
Siaip manau reiktu istirti abu. Nusilps koks imunitetas ir islys vel, gal ir persikele, ka dabar zinot, tik kol organizmas pajegs - kovos. Gydziausi ureaplazma antra karta. Po 3 men tyrima kartosim abu.
Ir idomiai, jus tik 3 dienas tegeret, mes 10 dienu antibiotiku kursa praejom.
Uzvakar darytas tepinelis sake labai geras. Bet cia paprastas. Ureaplazma man kele kaklelio uzdegima, kaklelis kraujavo. Daba sake nebekraujuoja, o tepinelis gal irgi rodytu nuo uzdegimo dideli leukocitu kieki? Kazin ar galiu viltis, kad issinaikinau ta zaraza, nes planuojam pastoti..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 05 19, 19:36)
Siaip manau reiktu istirti abu. Nusilps koks imunitetas ir islys vel, gal ir persikele, ka dabar zinot, tik kol organizmas pajegs - kovos. Gydziausi ureaplazma antra karta. Po 3 men tyrima kartosim abu.
Ir idomiai, jus tik 3 dienas tegeret, mes 10 dienu antibiotiku kursa praejom.
Uzvakar darytas tepinelis sake labai geras. Bet cia paprastas. Ureaplazma man kele kaklelio uzdegima, kaklelis kraujavo. Daba sake nebekraujuoja, o tepinelis gal irgi rodytu nuo uzdegimo dideli leukocitu kieki? Kazin ar galiu viltis, kad issinaikinau ta zaraza, nes planuojam pastoti..

Gydytoja patikino, kad issinaikinome abu, nes jau po menesio darytas tyrimas buvo geras, kad nepersikele is vyro niekas.
Ememe brangesnius antibiotikus, kur tik 3tabletes- i diena po viena, viso 3dienos. Bet labai blogai jautemes abu nuo ju- numuse viska- ir gera ir bloga.
Atsakyti
Jei ne paslaptis, kokius geret? As per pirmaji gydyma geriau dvejus antibiotikus. Neisnyko. Daba skyre vienus, bet is tu, kur gerem ir pirma karta. Dar dariau antibiotikograma. Ir sikart geriau probiotikus. Ir dar idomu, kad jus po menesio kartojot tyrima. Man sake po 3 men nuo gydymo tik kartot..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 05 19, 20:01)
Jei ne paslaptis, kokius geret? As per pirmaji gydyma geriau dvejus antibiotikus. Neisnyko. Daba skyre vienus, bet is tu, kur gerem ir pirma karta. Dar dariau antibiotikograma. Ir sikart geriau probiotikus. Ir dar idomu, kad jus po menesio kartojot tyrima. Man sake po 3 men nuo gydymo tik kartot..

Mano gydytoja sake, kad galiu darytis tyrima po 3sav po gydymo. Bet nuejau lygiai po menesio.
O gydytojas Renmedoje sake, kad galejau darytis jau po 3dienu po gydymo.
Gereme antibiotikus Azibiot.
Atsakyti