QUOTE(Ragany @ 2012 04 11, 11:17)
Tai ar tikslinga tada daryt ta grama, jei sitaip? Ir kainuoja juk, beje, pasiskambinau I endemika, ten 144, sorpo 91. Ar gali taip zenkliai kainos skirtis? :blink
Po kiek laiko nuo gydymo kartojot tyrima? Man gydytoja sake kontrolini daryt po 3 men nuo gydymo.. Labai ilgai...
Po kiek laiko nuo gydymo kartojot tyrima? Man gydytoja sake kontrolini daryt po 3 men nuo gydymo.. Labai ilgai...
dariausi Renmedoj, Buivydiskiu g.- ten pagal mano paieskas pigiausia, nes jei daryt vien ureplazma-mikoplazma su antibiotikograma- kainuoja 70 Lt, plius uz paemima gal 10 ar 20. labai patiko, kad svelniai viska ir maloniai atliko.
Gydytojas Klimas pagal antibiotikograma skyre doksiciklina, po 2 tab per diena, 10 dienu kursa.
pakartotini sake galima darytis beveik iskart po gydymo. nes siuo budu paimtos tos bakterijos nebeauga, nes jas isgrando jau numirusias.
tyrima kartojau kitur (SORPO), kazkur praejus 3 sav. po gydymo .ten skaudziau atliko paemima, ir eme ne tik nuo kaklelio, bet ir is slaples, kad butu garantuota, jog nera gyvu uzsislepusiu.
man tai keista, kaip nezuvo pagal antibiotikograma paskyrus gydyma.. bet matyt , visko buna.