Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

Aciu uz atsakyma 4u.gif

Vakar atejo vyrui atsakymai kad vel rado ureaplazmu ir mikoplazmu, nors chlamidiju jau neberado g.gif del chlamidiju tai dziaugiuosi, bet del likusiu... schmoll.gif mes pries tai buvom issityre tik nuo chlamidiju ir ureaplazmu, mikoplazmos net netyrem, o se tau kad nori, pasirodo turejom visas tris.. verysad.gif
Man atejo atsakymas kad chlamidiju taip pat nebeturiu, bet daugiau tyrimu rezultatu nera- auginamas paselis... tai gal kitos sav vidury suzinosiu viska...

Labai susinervinau kad liko ureaplazmos.. nuo ju man buvo keli slap. pusles uzdegimai, ir siaip, jauciu ja daznai sudirgusia.. O mikoplazmos tai isvis pritrenke.. Jei vyrui rado tai vadinasi ras ir man... verysad.gif
Bet tai kaip ta ureaplazma nenudvese nuo tiek doxsyciklino..??? kazkaip keista, maniau kad chlamidija sunkiau issigydyt nei ureaplazma... doh.gif

Sulauksiu tyrimu rezultatu ir tieisiai pas gydytoja mausiu vaistu... Varge varga keip man gaila saves ryti tiek antibiotiku... nors zinociau kad jau si karta tai tikrai pades...
Atsakyti
Gal galit patarti, kur Kaune pasidaryti tyrimus? Aciu 4u.gif
Atsakyti
semke nebutinai pas tave ras...mes neseniai tyremes del chlamidiju, pas vyra nerado, o pas mane rado...bet vaistus vis vien reiks gert abiem.
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 12 04, 13:38)

Bet tai kaip ta ureaplazma nenudvese nuo tiek doxsyciklino..??? kazkaip keista, maniau kad chlamidija sunkiau issigydyt nei ureaplazma...  doh.gif

Pas mane lapkriti irgi rado ureaplazamas. Paskyre man ir vyrui doxyciclina. Tvarkingai sugereme, pakartotiniu tyrimu dar nedareme. Bet penktadieni buvome pas Treijsa Rygoj, pasipasakojom ka mums naujo rado ir ka gerem. Gydytojas uz galvos susieme, kaip vyrui galejo paskirti doxyciclina? Pasirodo visa tetraciklinu grupe labai pakenkia spermiuku gyvybingumui ir morfologijai, gali buti ir negriztamu procesu. Tai stai, koks Lietuvoj puikus gydymas (vaistus irase BAK'o gydytojai).
Atsakyti
O ar butina ta ureaplazma gydyti?

Man irgi buvo ja nustate, o vyrui ne, gerem visa kursa tu antibiotiku, nuejau pasitikrinti ir vel rado, tik mazesni kieki. Tai gine antrakart antibu neskyre, israse kazkokiu imunostimuliatoriu, i uzpakaliuka juos leidausi, kursas 10 ampuliu. Po to skaiciau internete ir su kt. gydytojais snekejau, tai sake, kad ureapl. yra normali mikrofloros sudedamoji dalis, ir kad jos padaugeja, kai imunitetas siplnesnis, ta prasme, jos gydyti nereikia, reikia imuniteta stiprinti. Tai as po to antro karto net nejau tikrinti, ar ju liko, tiesiog geriu vitaminus, daugiau vaisiu valgau, prisiziuriu ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreley: 05 gruodžio 2010 - 13:27
Kiek visur skaiciau tai chlamidijos ir kitos zarazos NETURI normaliai buti organizme ir jas reikia issigydyti, ypac jei kalbe eina apie tai kad norima pastoti.. Tos pacios nuomones ir daugelis daktaru, tik va kazkokie pavieniai teigia kitaip... g.gif

Skaiciau kad nesciai ir vaikiukui jos labai kenkia, galimi apsigimimai, sergantis vaikiukas plauciu, akiu ligom, zymiai daznesni persileidimai ir kitos problemos.

Nezinau, man tai kazkokia nesamone nesigydyti, tipo "nieko cia tokio.."

Pirmadieni skambinsiuosi gydytojai ir prasysiu kad priimtu kai tik gausiu tyrimu rezultatus...

O del tokio baisaus poveikio doxycilino vyrui tai as apakus... Tikiuos maniskiui nieko baisaus dar nenutiko... doh.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2010 12 04, 23:40)
Gal galit patarti, kur Kaune pasidaryti tyrimus? Aciu 4u.gif

Labas,
Vyrukui tu visu bacilu tyrimus pigiausiai daro Ausros g, 44, nacionalinej visuomenes sveikatos prieziuros laboratorijoje,,, mirksiukas.gif Oi, skaudi vurukams procedura doh.gif lotuliukas.gif O del moteru tai irgi man rodos ten daro g.gif , bet kai man reikejo kazkokios medziagos neturejo, tai lekiau i Endemik daryt,,,,ten daug brangiau blink.gif
Sekmes,
Atsakyti
QUOTE(Loreley @ 2010 12 05, 14:26)
O ar butina ta ureaplazma gydyti?

Man irgi buvo ja nustate, o vyrui ne, gerem visa kursa tu antibiotiku, nuejau pasitikrinti ir vel rado, tik mazesni kieki. Tai gine antrakart antibu neskyre, israse kazkokiu imunostimuliatoriu, i uzpakaliuka juos leidausi, kursas 10 ampuliu. Po to skaiciau internete ir su kt. gydytojais snekejau, tai sake, kad ureapl. yra normali mikrofloros sudedamoji dalis, ir kad jos padaugeja, kai imunitetas siplnesnis, ta prasme, jos gydyti nereikia, reikia imuniteta stiprinti. Tai as po to antro karto net nejau tikrinti, ar ju liko, tiesiog geriu vitaminus, daugiau vaisiu valgau, prisiziuriu ir tiek.

Ureoplazmos ir mikoplazmos yra lytiniu keliu plintančios infekcijos. Labai dažnai užsikrėtus jokių simptomų nebūna. Tačiau esant tam tikrom sąlygom (pvz. nusilpus imunitetui) jos suaktyvėja ir gali pasireikšti dubens uždegiminė liga. Taip pat šie sukėlėjai gali būti ankstyvo nėštumo nutrūkimo priežąstis ir jos sąlygoja nevaisingumą.Nėštumo metu galima užkrėsti dar negimusį kūdikį. Užsikrėtusi motina gali perduoti infekciją savo vaikui gimdymo metu. Labai svarbu, kad visos lytiškai plintančios ligos būtų gydytojų diagnozuojamos ir kuo greičiau gydomos.

Atsakyti
Pritariu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, sakykit, kaip taip gali buti, cia mes va gydemes gydemes (jau rasiau anksciau kaip) ir rasiau kad vyrui vel rado ureaplazma ir mikoplazma (pavienes) o chlamidiju neberado. Man siandien atejo paselio rezultatais, ten parasyta kad mikrobu augimo nerasta...
Tai negi man nerado nei ureapl, nei mikopl? Kazkaip netikiu, su vyru nesisaugojom po vaistu gerimo tai kaip jam yra o man nera? nesamone man regis? gal blogai paeme tepineli ar kaip?

Buvot kas susidures su tuo?
Gal man kartot tyrimus, tik jau ne tepineli o atskirai- ureapl ir mikopl.?
Skambinsiuos gydytojai kad priimtu mane..
Bet labai idomi ir jusu nuomone...
Atsakyti

Buvot kas susidures su tuo?
Gal man kartot tyrimus, tik jau ne tepineli o atskirai- ureapl ir mikopl.?
Skambinsiuos gydytojai kad priimtu mane..
Bet labai idomi ir jusu nuomone...
[/quote]
pries pora menesiu mes buvom susidure su tokia pat problema, pirma karta pas abu rado chlamidiju, sugerem vaistus, ir sekanti karta ,po puses metu tikrinomes (visa ta laika nesisaugojom) pas vyra nerado chlamidiju, pas mane rado...klausiau gydytojo, kodel taip yra, bet atsakyti tiksliai negalejo...teko abiems vel gerti antibiotikus, nors pas vyra nieko nebuvo rasta.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif

O kaip dabar- issigydet ?

Taip tikejausi, kad nebereikes mums tu vaistu gert, nors siaip jauciau kad ne viskas dar cia mums bus gerai... doh.gif

Varge varge... doh.gif

Siandien vaistine jau nusipirkom geruju bakteriju, akcija buvo, tai teks gert jas su antibais ir po ju kuri laika...
Ziuresim kokius dabar vaistus paskirs..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semke: 06 gruodžio 2010 - 17:50