Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

QUOTE(Fiorella @ 2012 03 22, 14:24)
g.gif  aš išskaičiau, kad šitas labai pagyvėja, kai yra pienligė..

Nežinau, man gydytoja sakė, kad pienligę ir vaginozę sukelia skirtingi sukėlėjai ir iš esmės jie nesusiję, bet aš visada turėdavau mišrią infekciją: rasdavo ir gardnerellu ir grybu. Bet aš ir antibų bilenkiek esu sugėrus tai matyt visus gerus gyvūnėlius pas mane išžudė ir šitie visi ėmė siautėt ax.gif
Atsakyti
sveikos ,o gal kuri zinot ,jei pastoju su ureoplazma ,ar imanoma normaliai isnesiot leliuka ,ar kaip paskaitau internete ,gresia persileidimas ...
Atsakyti
QUOTE(zmogeliuke @ 2012 03 27, 19:11)
sveikos ,o gal kuri zinot ,jei pastoju su ureoplazma ,ar imanoma normaliai isnesiot leliuka ,ar kaip paskaitau internete ,gresia persileidimas ...

man nesenai irgi nustate ureaplazma ir sake kol jos neisgydysim nieko nepradesim daryti. matomai ji svarbi yra pastojimui, nestumui ir t.t. butu geriau ja isigydyti, ramiau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinsa: 27 kovo 2012 - 20:47
QUOTE(spinsa @ 2012 03 27, 21:47)
man nesenai irgi nustate ureaplazma ir sake kol jos neisgydysim nieko nepradesim daryti. matomai ji svarbi yra pastojimui, nestumui ir t.t. butu geriau ja isigydyti, ramiau bus  mirksiukas.gif

o mums testas parode II..ber ureoplazmos esam neissigyde .pries tai daktaras sake ,kad jei jau pastosim ,tia nustot gert tuos vaistus ,nes jie nesiderina su nestumu ...
na bet reik tiket ,kad viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
zmogeliuke, turi ureaplazmą? Ir pastojai su ja? Aš irgi ją prieš 3 metus kažkur turėjau, nustatė kaip lėtinio gimdos kaklelio uždegimo sukėlėją. Skyrė gydymą, gydžiausi, po pusmečio daugiau, kai pas ją nuėjau vėl, darė onko tyrimą, klausiu ar kartojam dėl ureaplazmos, sako kol kas ne, lauksim onko atsakymo (uždegimą pirmą kartą rodė ir onko tyrimas, ir dar cin1 buvo). Kai atėjo atsakymas, sako kaip ir viskas gerai, klausiu ar tirtis dėl ureaplazmos sako ne, nereikia. Tai ji išnykus buvoi ar ne, nežinau net... Dabar bandom pastoti, ir sėdi galvoje ta mintis. Tai kitą savaitę vistik ketinu tirtis dėl jos..
Dar man kyla klausimas, kaip su žaizdele gimdos kaklely, ar ji trukdo pastoti? Nes gydys sakė tik tada, kai susilauksiu bent vieno vaiko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 30 kovo 2012 - 18:07
QUOTE(Ragany @ 2012 03 30, 19:07)
zmogeliuke, turi ureaplazmą? Ir pastojai su ja? Aš irgi ją prieš 3 metus kažkur turėjau, nustatė kaip lėtinio gimdos kaklelio uždegimo sukėlėją. Skyrė gydymą, gydžiausi, po pusmečio daugiau, kai pas ją nuėjau vėl, darė onko tyrimą, klausiu ar kartojam dėl ureaplazmos, sako kol kas ne, lauksim onko atsakymo (uždegimą pirmą kartą rodė ir onko tyrimas, ir dar cin1 buvo). Kai atėjo atsakymas, sako kaip ir viskas gerai, klausiu ar tirtis dėl ureaplazmos sako ne, nereikia. Tai ji išnykus buvoi ar ne, nežinau net... Dabar bandom pastoti, ir sėdi galvoje ta mintis. Tai kitą savaitę vistik ketinu tirtis dėl jos..
Dar man kyla klausimas, kaip su žaizdele gimdos kaklely, ar ji trukdo pastoti? Nes gydys sakė tik tada, kai susilauksiu bent vieno vaiko..

aha pastojau su neisgydita ureoplasma doh.gif ,bet tikiuosi viskas baigsis gerai smile.gif
na siaip siulau pasikartoti tyrima ...nes mes gydemes viena karta ir neissigydem ,israse dar vaistu ,bet mes nepradejom gert ,atidejom kitam menesiui ,ir va radom II bruksniukus smile.gif
gydytojas sake ,kad naturaliai beveik neimanoma pastot ,nes pas vyra blogi spermatozoidai ,plius ureoplazma dar rado ,tai galvojau jau sakes bus ,bet pasirood pavyko smile.gif

tik prisiskaiciau ,kad buna nelabai geri reikalai ,kai pastoji su ureoplazmaa ,gali liudnai baigtis smile.gif
bet mes tikim ,kad viskas bus ok .
Atsakyti
Aha, kitą savaitę pasidarysiu tą tyrimą, nors gal ir nebus, nes gydytoja sake nekartosim, matomai neberodė man to uždegimo. Nu bet, kad būtų ramiau tai pasidarysiu.
O vyrui tai nupirksiu Tribestan papildo pagerti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
po kiek dienu buna atsakymas jums darant tepineli is gimdos kaklelio? g.gif
Atsakyti
Ziurint koki, ir kur daro..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 04 01, 22:06)
Ziurint koki, ir kur daro..

Paselis is ten tik vienas toks buna ax.gif
Sorpo darytas. Atsakyma gavau po 4 dienu- berods visada darydavo 6 dienas g.gif Tai dabar kilo abejones ar gerai padare .
Atsakyti
Nu paselis irgi manau ne vienas buna daromas.. Kai dariaus is tepinelio ureaplazmos tyrima, gavau po 2 dienu. Endemike cia. Dabar darysiu ta pati tyrima tik is slapimo, ir kitoj klinikoj, ziuresiu per kiek atsakymas bus..
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2012 04 01, 21:13)
Paselis is ten tik vienas toks buna  ax.gif
Sorpo darytas. Atsakyma gavau po 4 dienu- berods visada darydavo 6 dienas  g.gif  Tai dabar kilo abejones ar gerai padare .

Sorpo ureplazma, mikoplazma po 3 d atsiunte.

Renmeda irgi panasiai, gal 4- ta d.
Atsakyti